I 1997 blev verden bekendt med en nysgerrig metode til behandling af forskellige sygdomme, herunder endda forsømt onkologi. Nikolay Viktorovich Shevchenko, en tilhænger, en lys tilhænger af sund livsstil og en beundrer af traditionel medicin, blev forfatteren af ​​den mirakuløse måde. Ifølge skaberen af ​​den unikke terapi er håbløse patienter en opfindelse af traditionel medicin, der simpelthen ikke kan hjælpe dem.

Shevchenko-metoden indebærer brug af velkendte og velkendte komponenter: vegetabilsk olie og alkohol. Ifølge forfatteren skyldes helbredelsen de biokemiske processer, der forekommer i kroppen, hvilket drivkraft der giver brug af denne blanding. Mange eksperter mener, at behandlingen med Shevchenko's vodka og olie er tvivlsom og endog usikre, da forfatteren ikke har en medicinsk uddannelse.

Funktioner af teknikken

Efter at have lært, hvordan medicinen er lavet, ser det ud til, at alting er for simpelt. Når alt kommer til alt, bliver der lavet en behandling på basis af almindelig solsikkeolie og god vodka, blandet i lige store mængder. Men ikke alt er så simpelt, da Shevchenko afsatte en stor bog til hans hjernebarn.

For mange kræftpatienter er Shevchenko-teknikken det sidste halm af håb om helbredelse.

Nogle mennesker, der er forpligtet til denne teori, er overbeviste om, at der i virkeligheden ikke er håbløse patienter; traditionel terapi, som i nogle tilfælde bliver impotent, sætter dem i denne kategori. I moderne medicin er onkologi et af de mest alvorlige, nogle gange uopløselige problemer. Især i betragtning af at mange af kræftformer begynder asymptomatiske, og patienten lærer om hans diagnose i de avancerede stadier.

Når læger kun kan tilbyde palliativ behandling, når metastaser indtrænger aktivt gennem blodbanen til alle indre organer og væv, skynder en person for hjælp til alternativ medicin. Og nogle af opskrifterne er virkelig i stand til at hjælpe med at klare den skræmmende smerte oplevet af patienten i sidste stadium IV af kræften (og selv i tilfælde, hvor stofferne ikke længere kan dræbe smertesyndromet).

Kræft olie vodka: anmeldelser, der hjalp

Men er denne kendte teknik virkelig i stand til at hjælpe en person slippe af med onkologi? Studerende talrige anmeldelser er der ikke fundet tilfælde af fuldstændig helbredelse. Men der er en række interessante kommentarer, som kan være nyttige for dem, der vælger Shevchenko-metoden.

Du bør vide, at hvis vodka udvandet med vegetabilsk olie kan fremkalde et angreb af akut pancreatitis, og i tilfælde af fuldstændig udtømning af kroppen (i tilfælde af onkologi) kan denne situation føre til de mest alvorlige konsekvenser.

Her er et lille udvalg af anmeldelser taget fra mange fora:

"Denne metode er ikke egnet til patienter med metastaser i lever og galdeblære. I dette tilfælde forværrer Shevchenko-teknikken kun betingelsen. "

"Vi forsøgte at prøve Shevchenko's metode i tilfælde af Hodgkins sygdom (de behandlede min bedstemor). Desuden tog de denne terapi op efter at have nægtet at behandle alle læger, som profeterede for hendes 1-2 måneders liv. Denne terapi hjalp virkelig, men kun for at forsinke døden. Takket være Shevchenko's metode levede bedstemor i stedet for den lovede måned i endnu 2 år. "

"De forsøgte at blive behandlet, men de måtte afslutte - alvorlige smerter i maven begyndte at genere."

"Faderen (allerede afdøde) brugte denne teknik, men kun svækket pankreasbehandling, som skulle behandles parallelt med kræft. Sandt nok gik smerten virkelig væk, men det forekommer mig, at en rent psykologisk faktor spillede en rolle her. Forresten, jeg kender nogle få mennesker, der forsøgte at helbrede kræft med denne teknik, ingen af ​​dem formåede at besejre sygdommen. "

"Jeg råder dig til at bruge metoden til Shevchenko, men ikke for onkologi, men hvis du vil tabe dig, men kun under en streng læge. Her er det værd at forstå, hvordan en sådan blanding virker: Fordeling af fedt finder sted i tarmdelene, og alkohol absorberes af maven. Hvis du kombinerer begge produkter, blokeres receptorerne i maven, og alkohol kommer direkte ind i tarmene, hvilket medfører dehydrering og vægttab. "

Mere om terapi

Brugen af ​​denne teknik er ekstremt enkel. Til fremstilling af medicin kræver kun højkvalitets solsikkeolie og god ren vodka. Ingredienserne blandes i lige store mængder, og Shevchenko's behandling med vodka og olie er baseret på den daglige indtagelse af en blanding af disse to produkter på en tom mave 3 gange ifølge følgende skema:

  1. 10 dages optagelse, så skal du tage en 5-dages pause.
  2. Efter resten bliver behandlingen genoptaget og dupliceret 2 flere gange.
  3. Efter slutningen af ​​den tredje cyklus er en pause allerede taget i 2 uger.
  4. Tag medicinen, indtil patienten genvinder fuldstændigt, hvilket kan vare i flere år.

Olieudvælgelse

Du skal vide, at ikke alt vegetabilsk olie er egnet til brug. Shevchenko fokuserer på følgende nuancer for valget af dette produkt:

  1. E-vitamin og fosforholdige forbindelser skal være til stede i produktet.
  2. Olie skal have fed linolsyre og ikke mindre end 60%.
  3. Det er umuligt at bruge til terapi et produkt, der indeholder fedthenumættede syrer (for eksempel oliven). For ikke at forveksle med valget bør du omhyggeligt undersøge etiketten med sammensætningen.

Hvor kan man få et sådant produkt? Du bør vide, at den sædvanlige raffinerede (renset) olie ikke er egnet til sådanne formål. Fra landmanden skal også give op, fordi den ikke indeholder de nødvendige vitaminer. Den bedste løsning er at bruge flaskeolie (kun frisk), men her er der en række nuancer:

  • Du bør ikke bruge den i sin rene (købte) form, da den indeholder mindsteindholdet af E-vitamin;
  • For at øge indholdet af vitamintilskudet tilsættes det farmaceutiske vitamin E og et antal fosfater (for eksempel Essentiale ForteN) til olien;
  • Opbevar olien, der anvendes til behandling i en uigennemsigtig beholder på et mørkt sted, da ultraviolet stråling ødelægger det ønskede vitamin.

Sådan laver du medicin

For at udarbejde værktøjet korrekt skal du følge instruktionerne nedenfor:

  1. Bland vodka og olie (det er bedre at tage 30 ml af hver ingrediens). Hvis onkologisk behandling af det avancerede stadium sker, kan dosen øges til 40 ml. For bedre at opløse massen kan den piskes med en blender i ca. et minut.
  2. Tilsæt vitamin E og Essentiale til blandingen.
  3. Lægemidlet bør tages straks uden at vente på fuldstændig opløsning af pillen.

Funktioner i brug

Når jeg tager et behandlingsforløb, følger jeg også nogle regler. Især:

  • Indtag af kaffe og koffeinholdige produkter er forbudt;
  • Alkohol af enhver art er helt udelukket, du bliver nødt til at glemme rygning;
  • hypervitaminose er afviselig (det er forbudt at tage vitaminer i for store mængder);
  • det er nødvendigt at berige kosten med frugt og grøntsager for at mætte kroppen med fiber samt proteinfødevarer;
  • Fede kødprodukter og andre "tunge" fødevarer skal fjernes fra menuen, malkekøkken og sødjuice er også forbudt.

Der er ikke noget overnaturligt om disse anbefalinger. Onkologer anbefaler at overholde den samme diæt og begrænsninger, idet patientens behandling begynder. Men desperate patienter i de senere stadier ophører ofte med at følge disse vigtige anbefalinger. Og overgangen til en ny behandling, der giver håb, får os til at huske disse tips også.

Hvad lover forfatteren af ​​metoden

Ifølge teknikens forfatter giver den kompetente brug af en sådan medicin (under hensyntagen til dets korrekte forberedelse) patienterne en mærkbar forbedring af tilstanden. Desuden lover skaberen følgende:

  1. Denne metode har ingen bivirkninger og giver ingen komplikationer.
  2. Tryk er også normaliseret, hvilket fører til resorption af trombose.
  3. Der er en restaurering af fordøjelseskanalen, en signifikant forbedret appetit.
  4. Smertsymptomer er lettet, onkologisk smerte bliver næsten umærkelig.
  5. Patientens krop tilpasser sig meget hurtigt til behandlingen og bliver vant til det. Denne terapi kræver ikke forudgående forberedelse og er egnet til alle (selv småbørn og gravide).

Ifølge forfatteren af ​​teknikken kan hans behandling anvendes til alle former for kræft. Og fra de allerførste dage af brugen af ​​stoffet stoppes væksten af ​​kræftceller og metastaseres. Så begynder den gradvise resorption af maligne tumorer.

Shevchenko sikrer, at en lille forbedring af trivsel ved starten af ​​terapien er helt mulig, og efter nogle få dage begynder en dramatisk forbedring af tilstanden.

Forfatteren af ​​metoden siger om muligheden for at anvende en blanding af vodka og olie til forebyggelse af kræft. Til dette formål tager lægemidlet 2 gange dagligt i en dosis på 30 ml. Denne terapi er også velegnet til dem, der er blevet diagnosticeret med ikke-maligne tumorer.

Shevchenko metode: vodka med olie, anmeldelser af læger

Det er nødvendigt straks at præcisere, at onkologers arbejde ikke har noget at gøre med denne behandlingsmetode. Læger bruger det ikke og er meget tvivlsomme om den påståede effektivitet. Og de fleste repræsentanter for medicin anser denne metode endda farlig. Den negative udtalelse fra læger er baseret på en række af følgende grunde:

  • intet er bekræftet og den påståede effektivitet af metoden
  • der er ikke et eneste officielt bekræftet tilfælde af helbredelse fra onkologi ved hjælp af denne teknik;
  • Patienter, der går til en sådan behandling, nægter helt fra standardbehandling, hvilket forværrer deres tilstand;
  • Alkohol i behandling af kræft er langt fra det bedste og kompetente middel, da det er forbudt at tage alkohol under behandlingen.

Den største fare i at bruge terapien ifølge Shevchenko ligger i det faktum, at der under sin passage er det nødvendigt at fuldstændigt eliminere brugen af ​​midler, der er ordineret af onkologer.

Afvisning af kemoterapi, ved at tage passende lægemidler fremskynder udviklingen af ​​onkologi og fører patienten til en hurtig død. Derfor lægger lægerne en vurdering af behandlingen i henhold til Shevchenko, at hans metode til den ekstremt ineffektive, tvivlsomme og fører til en kraftig forværring af kræftpatienternes tilstand. Kun en er velkommen af ​​onkologer, i betragtning af behandlingsmetoden ifølge Shevchenko. Dette opretholder en ordentlig kost og en fuldstændig afvisning af dårlige vaner. Men det samme råd givet af lægerne selv.

Moderne medicin står ikke stille og udvikler sig i stor skala. Flere og flere nye lægemidler er påvist metoder forbundet med behandling af onkologi. Mange kræftformer, der anses for uhelbredelige for få årtier siden, behandles nu med succes. Tja, i tilfælde af en massiv vækst i metastaser, nederlag for alle vitale organer, i avancerede tilfælde er det yderst vanskeligt at hjælpe en sådan patient.

Læger bliver ikke trætte af at gentage, at en blanding af olie og vodka er skadelig selv for en sund krop, men hvad med kroppen, der er helt opbrugt? Læger optager også tilfælde, hvor sygdomme i mave og galdeblære udviklede sig (oftest cholecystitis og pancreatitis) på baggrund af denne behandling. Men der var også tilfælde af reel forbedring i patientens tilstand.

Positiv dynamik på baggrund af at tage medicinen til Shevchenko, læger henviser til "placebo" effekten. Det vil sige en bestemt psyko-følelsesmæssig faktor, der udvikler sig, når patienten ubetinget tror på teknikens magi og sin egen helbredelse.

http://vsezavisimosti.ru/alkogolizm/lechenie-alkogolizm/vodka-s-maslom-protiv-raka-otzyvy-komu-pomog.html

Shevchenko's metode (vodka med olie) mod kræft - anmeldelser af læger

Shevchenko-metoden til behandling af kræft blev bredt diskuteret på siderne i avisen "Vestnik Healthy Lifestyles" i 1998 - 2003.

Mange patientbreve med sidste kræftstadie er blevet offentliggjort, hvilket officielt lægemiddel har vendt sig væk og fundet dem håbløst syge.

Ved hjælp af en blanding af Shevchenko blev de uger og måneder i hans liv, som han havde frigivet ved officiel medicin, forvandlet til år og årtier. Deres historier og anmeldelser om Shevchenko-metoden findes på dette websted.

Den største ulempe ved Shevchenko's metode er, at den ikke kan kombineres med indtag af vegetabilske giftstoffer og mange andre behandlingsformer. En blanding af vodka og olie er ikke et universalmiddel for nogen form for kræft. Nogen vil hjælpe denne blanding, nogle gør det ikke.

Forfatteren af ​​metoden advarer om, at tilstanden i de første uger kan forværre, men så vil alt gå tilbage til det normale og en positiv trend vil begynde. Men blandingen skal være fuld i mindst tre år, selvom diagnosen "kræft" allerede er lavet. Hvis situationen inden for 1-2 måneder ikke forbedres, skal du ændre metoden til kræftbehandling.

Sædvanligvis anvendes Shevchenko-metoden i tilfælde, hvor patienten tømmes hjem for at dø uden at ordinere nogen behandling.

Før du begynder en kræftbehandling med denne metode, læs bogen Shevchenko "Cancer. Der er ingen håbløst syge patienter "eller gå til hans hjemmeside

Kost og tidsplan for at modtage en blanding af olie og vodka ifølge Shevchenko-metoden

Kost i kræftbehandling
Du kan: Kartofler, rødbeder, gulerødder, majroer, radiser, bønner, sure frugter og bær, kød - 150 gram om ugen, fisk, fjerkræ, æg, usyrede brød, meatless supper, porridges på vand, grøntsagssaft, te uden sukker.

Du kan ikke:

Sødt, mejeri, mel, søde frugter og saft, krydret, insulin, kaffe, alkohol, animalsk fedt, margarine.

Tag mad strengt 3 gange om dagen.

Modtagelse af Shevchenko's "30 + 30" -blanding - 3 gange om dagen samtidig - 9, 14, 19 timer 20 minutter før måltider - 2 timer før du tager blandingen, må du ikke spise noget - du kan tygge noget efter at have taget blandingen og spyt det ud - drik 10 dage, en pause på 5 dage; og så 3 gange i 10 dage med to pauser i 5 dage - dette er en cyklus. Så en pause på 15 dage. 1 cyklus = 40 dage 1 kursus = 3 cykler = 120 dage

At blive behandlet med en blanding af Shevchenko har brug for mindst tre år.

For at forberede blandingen er det hensigtsmæssigt at tage en 100 grams krukke til babymad, hæld 30 ml vand målt med en sprøjte ind i den, klæb det med en klæbende gips eller tegne en markør med en markør. Hæld derefter en anden 30 ml vand og lav et andet mærke.

Eller tag fabriksflasken med anvendte inddelinger. For at forberede blandingen, hæld 30 ml uraffineret solsikkeolie og 30 ml 40 grader vodka i en krukke, skru på låget og skyll blandingen aktivt i 4-5 minutter.

Emulsionen vil vise sig, den skal være fuld, før den stratificeres

(HLS 2002, nr. 14, s. 12).

Ogarkovs anti-cancer-balsam Metoden til Voronezh-healeren Ogarkov VN ligner meget på Shevchenko's kræftbehandlingsmetode. Kun i stedet for vodka tager han tinktur af gyldne whiskers på alkohol (50 led i 1,5 liter 70% alkohol).

Blandingen til behandling af kræft fremstiller 30 ml guldpiskerin og 40 ml solsikkeolie. Tag det samme mønster og med de samme begrænsninger som Shevchenko-blandingen.

Før kræftbehandling ved hjælp af Ogarkov- og Shevchenko-metoden, især hvis der var kemoterapi eller behandling med plantegifter, er det nødvendigt (ønskeligt) at rengøre toksinerne. For eksempel ved hjælp af hørfrø bouillon eller havre bouillon.

Shevchenko's metode - en blanding af vodka med olie 30 + 30... ikke kun kræftkure

En blanding af 40-graders vodka med uraffineret solsikkeolie er en af ​​de mest diskuterede, efterspurgte og muligvis kontroversielle opskrifter i hele historien om et sundt livsstilsnyhedsbrev. Det hele startede med et telefonopkald fra Balashikha. En kvinde ved navn Lyudmila Nikolaevna fortalte historien om sin mor.

I en 80-årig kvinde i 1994 blev en stor tumor af sarkomtypen fjernet i knæets område. Operationen syntes vellykket. Men et eller andet sted blev der opdaget metastaser i lungerne, og den onkologiske proces udviklede sig utrolig hurtigt, ledsaget af forfærdelige smerter.

Læger - moderen havde allerede været på hospitalet på det tidspunkt - meddelte til Lyudmila Nikolaevna, at det var på tide at tænke på ritualtilbehøret: der var lidt mere for den gamle kvinde at leve.

Men det skete så, at en af ​​artiklerne om Nikolai Viktorovich Shevchenko, der blev offentliggjort i AiF Health i 1993-1995, kom ind i Lyudmila Nikolaevnas øjne.

Lyudmila Nikolaevna gik til ham med resultaterne af moderens analyser med uddrag af medicinsk historie med billeder... Fra historien om Lyudmila Nikolaevna "Shevchenko kiggede på dokumenterne. Gav mig en receptpligtig medicin og ansøgning noter

Alt var så simpelt, at jeg først ikke engang troede på virkeligheden af ​​nogen forbedringer. Jeg besluttede at prøve det selv først. Blandet i den rigtige mængde solsikkeolie med alkohol. Jeg drak...

Wow, hvor ulækkert. Hun besluttede: "Mor bliver ikke værre. Vi skal prøve. Hun tog moren fra hospitalet, begyndte at give medicin. Smerten gik næsten øjeblikkeligt væk, behovet for smertestillende forsvandt fuldstændigt. Efter det første 10-dages kursus begyndte moderen at føle sig så meget bedre, at jeg tog hende hjem - hun bor i en anden by.

Hun overvandt kun to kurser - hun kunne ikke stå længere, eller måske ville hun bare ikke. Men én ting er sikker: moderen kom bogstaveligt til liv. Fuldt selvbetjente, vasker, arbejder i haven. Hvor meget tid er gået siden juni.

"Lyudmila Nikolaevna gav os telefonen til Shevchenko, og et par dage senere var vi i hans lille lejlighed på første sal i" Khrusjtjov ".

Opskrift af Shevchenko's blanding Hæld 30 ml uraffineret solsikkeolie i en krukke (ingen andre olier og fedtstoffer er gode!) Og 30 ml 40% alkohol (vodka, alle slags og sorter), lukker låget tæt og aktivt ryster armen i et par minutter, ånder ud og tag en hurtig drink. Moonshine i stedet for vodka er tilladt.

Hvis bomuldsulden gennemblødt i vodka eller moonshine ikke brænder, betyder det at de er mindre end 40 grader, og dette produkt skal udskiftes med et andet. Tag medicinen på denne måde tre gange om dagen 15-20 minutter før måltider, helst på samme tid.

Drikke 10 dage i træk, derefter 5 dage pause, og så videre to gange i træk. En anden drikker 10 dage og sørg for at tage en pause på 14 dage. Dette er et behandlingsforløb.

At gentage yderligere behandlinger på denne måde indtil helt helbredt - mindst 3, mindst 4 år, mindst fem år! I mellemrummet mellem lægemidlet skal du bare hvile, ingen andre kræftbehandlinger kan bruges.

Før du spiser, kan du skylle munden med vand, tygge noget (for ikke at blive syge), men så skal du spytte det ud, ikke synke noget. Så behandlingsregimen: 10 (5), 10 (5), 10 (14); 10 (5), 10 (5), 10 (14)... (om dagen).

Tag blandingen fortrinsvis med jævne mellemrum, f.eks. Kl. 7.00, kl. 14.00 og kl. 21.00. HLS: Vi har kun udgivet opskriften til en blanding af 30 + 30 og reglerne for dens anvendelse.

Der er også Shevchenko's instruktion: forbud, positive egenskaber, mulige problemer under behandlingen, ernæringsproblemer og så videre. Dem, der ønsker at finde tekster, kan henvende sig til Shevchenko's små bøger, eller som en sidste udvej til redaktøren ved at sende en konvolut med en underskrevet adresse.

Vi besluttede ikke at vende tilbage til læsernes breve vedrørende kræftbehandlingsblanding. Bogstaver af disse mange hundreder. En væsentlig del af dem blev offentliggjort. Vi indrømmer: de skrev som regel dem, der har opnået en vis succes. De, der ikke lykkedes... Nogle gange skrev deres slægtninge.

Det blev bemærket, at blandingen på et eller andet tidspunkt hjalp: blodprøver forbedret, følelsen af ​​patienten bedre. Men efter nogen tid overtog kræften stadig.

I de fleste tilfælde blev det konstateret, at når han døde, oplevede personen ikke smerten i kræft og brugte ikke stoffer.

Sammendrag: "Blandingen arbejdede stadig..." Desværre var den officielle medicin ikke opmærksom på Shevchenko-recepten, hans forklaringer til receptet, at patienten af ​​en eller anden grund i mindst et par måneder havde en betydelig forbedring, Endelig kaldte vi navne og adresser, kureret af kræft... De talte om charlatans, om at ville tjene penge til ulykke, om tabt tid. Ligesom, vende til officiel medicin til tiden, og personen ville være i live... Og ville der være? Dette er dog ikke notatet til at afslutte samtalen om Shevchenko-metoden.
Der er ingen tvivl om, at kræft, eller vil vi sige, at mange af dens former vil blive besejret i de kommende år. Og selvfølgelig vil laurbærne her få den officielle medicin. Men der er stadig håb om, at folkemedicin vil bidrage til historien om denne sejr, herunder ideen om lipidperoxidering, indarbejdet i behandlingen med en blanding på 30 + 30.

Vodka med olie behandler ikke kun kræft

Først var Shevchenko 30 + 30-blandingen kun forbundet med kræftsygdomme. Men efterhånden begyndte bogstavernes karakter på dette emne at ændre sig. Flere og flere mennesker rapporterede, at de blev fjernet af andre sygdomme forresten, og ganske uventet. Så en særlig sektion dukkede op i avisen "Vodka med olie behandler ikke kun kræft".

Anmeldelser af helbrede personer ifølge Shevchenko-metoden

microstroke

Selv om mange sygdomme er ophobet for nylig, klare jeg dem. Jeg er 67 år gammel. I sommeren 2001 led hun et microinsult: hendes ansigt var snoet, hendes venstre øje var næsten lukket. Jeg begyndte at drikke vodka med smør 30 + 30 tre gange om dagen. Efter 10 dage begyndte jeg at gå, stoppede med at slå mine tænder.

Før det lykkedes ikke hænderne - nu er alt næsten normalt, munden er stadig snoet, og øjet er halvt lukket, men det ser på armlængden. Men det vigtigste er, at jeg går rundt i lejligheden selv uden hjælp. Blandingen blev taget tre gange om dagen i seks måneder, og derefter passeret på en gang.

Udledning fra ørerne

Jeg er glad takket være metoden fra N. Shevchenko. Siden barndommen har jeg skadet mine ører siden fødslen. Det blev overført til mig fra min far: hans ører var altid dækket af bomuld, der flyder fra dem.

Og jeg led indtil 73 år, og siden december 2000, da jeg begyndte at drikke blandingen "olie + vodka", forsvandt sygdommen. Nu har jeg ingen udladning fra ørerne.

Nå, hvordan kan jeg ikke takke og ikke forgive denne mand? Stor tak til ham. Burnaev N.

sarkoidose

I 2000 blev jeg diagnosticeret med sarkoidose. Jeg vidste ikke noget om en sund livsstil på det tidspunkt, men heldigvis N.V. Shevchenko "Cancer. Der er ingen håbløse patienter. " Jeg læste det og indså, at denne metode er min chance. Jeg nægtede prednisolonen foreskrevet af phthisiologen og besluttede at jeg ville drikke vodka med smør. Lægen insisterede ikke på lægemiddelbehandling.

Jeg begyndte at drikke blandingen (30 + 30) i november 2000 3 gange om dagen - klokken 9, 14 og 20 timer, så det er praktisk for mig. Strengt set en diæt. Hver dag følte jeg mig bedre, og i september 2001 viste billedet betydelige forbedringer. Indtil november 2001 fortsatte jeg med at drikke blandingen 3 gange om dagen og de næste 7 måneder 1 gang om dagen.

I november 2002 tog jeg igen et billede: alt er rent.

Hudsygdom

Jeg besluttede at skrive et brev i en sund livsstil, fordi læsere beder om råd om, hvordan man skal helbrede hænderne. Hænderne på huden blev så tørre og smertefulde, at de lignede fiskeskalaer, sårene blødede. Jeg troede, at hun blev frataget, men lægen gjorde en anden diagnose, selv om jeg ikke kunne huske ham. I 6 års behandling med salver, lotioner, kompresser er tilstanden af ​​huden næppe forbedret.

Og så skete tanken for mig: Hvad hvis jeg laver en kompress af vodka og olie? Jeg forberedte en blanding af 30 + 30, fugtede en klud, pakket mine hænder med den, oven på cellofan og sov. Om morgenen og eftermiddagen forandrede jeg dressingerne. Efter 10 dage genkendte jeg ikke mine hænder: alle "huskene" var gået, huden blev blød og blød. Jeg ser og undrer mig, fordi jeg ikke engang tænkte på at slippe af med denne sygdom.

Obliterende endarteritis

Jeg er 66 år, fem af dem har jeg udslettet endarteritis. Jeg blev hjulpet af metoden fra Nikolai Viktorovich Shevchenko, selv om jeg først ikke troede, at det kunne bruges til min sygdom. Jeg begyndte at drikke blandingen fra 12. januar 2002, og jeg vil drikke indtil fuld genopretning. Og denne beslutning kom efter behandling på hospitaler.

Jeg kan huske, hvordan lægerne efter en anden undersøgelse sagde: "Vi skal amputere benet." Fra behandling med forskellige salver og stoffer havde jeg mavesår, der var højt tryk, dårlig blod, led et hjerteanfald... Men ikke desto mindre turde jeg ikke udføre operationen, selv om mit ben var blåt og koldt til knæet med store sår på min tommel (de havde ikke helbrede).

Jeg kunne ikke sove dag eller nat fra den forfærdelige smerte. Selvfølgelig var de første 3 måneder meget hårde, jeg ønskede at afslutte og løbe til kirurgerne. Men langsomt begyndte behandlingen at vise. Afviste injektioner og smertestillende midler. Hvis der opstod smerter, forsvandt den hurtigt. Benet fik gradvist et normalt udseende, blev varm, tumoren sænkede, sårene begyndte at rydde og vokse.

Trykket normaliseret, synet forbedret, det vil sige den generelle genopretning af kroppen begyndte. I løbet af denne tid, med særlig alvorlig smerte, blev sorte faste olie påført direkte på sårene og de hævede væv og plantain og burdock ovenfra. Han drak en masse tomatsaft. Spiste alt, hvad N.V. anbefaler. Shevchenko.

Jeg råder alle, der blev overbevist af mit eksempel til straks at starte behandlingen straks. Du vil lykkes, men du skal være tålmodig i 3-4 måneder. Melnikov a

endometriose

I et helt år blev jeg behandlet med hormonelle lægemidler til endometriose. Som følge heraf forværrede åreknuder, trykket sprang, min mavesmerte.

Jeg læste om sund levevis med vodka og begyndte at drikke en blanding af 30 + 30, først 3 gange om dagen, og derefter efter forbedring 1 gang om dagen. Som følge heraf vendte menstruationscyklussen og trykket tilbage til det normale.

Derudover drak jeg te fra hindbærblade og en afkog fra rødder af rødbær, spiste klidbrød.

Erfarne på kyllinger

Et unikt middel - olie med vodka - min mand og jeg bruger i to år og føler sig godt. Men jeg vil ærligt indrømme, at før jeg prøvede dette værktøj på mig selv, besluttede jeg at hjælpe mine små kæledyr - hønsene.

Hun begyndte at give vand til svækkede, døde kyllinger, så elendige og forsvarsløse, med en blanding af vodka og smør. Efter to eller tre dage ser jeg på dem og genkender ikke - alle kører, hakker hirse med glæde.

Hun begyndte at opleve blandingen på kyllinger - og det samme fantastiske resultat - ud af 10 kyllinger, 7 begyndte at skynde hver dag.

allergi

Jeg blev meget hjulpet af en blanding af vodka og olie. I fire år lider jeg af allergier. De skudt og tog piller og dråber. Mens hun blev behandlet, åndede hun, og igen lagde hun sin næse og strømmer derefter fra den. Men jeg læste om blandingen af ​​vodka og olie og tak - jeg trækker vejret! Mange tak. Devyatkova E.

osteochondrose

Jeg husker bitterhed og vrede over den dag, hvor jeg ved et uheld købte en sund levende orden herald på en kiosk for et par år siden.

Du vil spørge: "Hvorfor med bitterhed, hvorfor med en fornærmelse?" Ja, fordi jeg led i næsten to årtier (udbredt osteochondrose), og jeg blev helbredt i fire måneder ved at tage H. Shevchenko's blanding i overensstemmelse med en sund livsstilsopskrift.

Så hvis jeg havde kendt messenger et dusin år tidligere, ville jeg have været sund alle disse år. Hvis du kun vidste, hvordan jeg så denne blanding! Jeg ånder udad, klemmer min næse med mine fingre og lukker mine øjne og drikker det. Nå, min krop accepterer ikke engang lugten af ​​alkohol.

Og lad det være lidt, men - vodka! Alligevel skabte denne "dødslignende" blanding et mirakel med mig: Jeg har glemt mine mange års plage og jeg kan nu (tak, Herre!) Læg på sengen med mine hænder bag mit hoved. Hvor smukt det er, vil forstå en, der ved, hvad osteochondrose er i den cervicothoracic region.

Vodka med olie ifølge Shevchenko-metoden

Oplysninger om en bestemt Nikolay Viktorovich Shevchenko og hans nyeste alternative metode til behandling af alvorlige lidelser ved hjælp af vodka og solsikkeolie optrådte ikke så længe siden - for få år siden.

Det kan siges, at denne teknik blev fremmet sammen med andre mirakelkure fra kræft, allergier, slagtilfælde og andre sygdomme, hvilken medicin ikke altid kan besejre eller forhindre.

Hvad har "ingeniør, opfinder, selvlæret biolog, kristen (desværre alt dette offentlig information om ham), at gøre med opfindelsen af ​​metoder til helbredelse fra disse sygdomme? Lad os forsøge at forklare og for altid afskrække desperate patienter til at kontrollere sig selv Shevchenko's "vodka-smør" kost.

Metoden til behandling af vodka og olie fra Shevchenko

Men hele bogen af ​​Shevchenko om vodka og smør blev offentliggjort, som angiveligt kan helbrede sygdomme, hvor verdens medicin er magtesløs. Det må siges, at folk som Shevchenko - fremragende forfattere med overtalelsesgaven - sendte et stort antal mennesker til den næste verden.

Og alt sammen fordi de selvfølgelig troede på deres vildledende ideer ikke mindre end Nikolay Shevchenko - i vodka og smør.

Så hvad er grundlaget for metoden til behandling af vodka og smør ved hjælp af Shevchenko-metoden, og hvordan man drikker vodka ifølge Shevchenko for at blive en sund person (sidstnævnte lyder latterligt, ikke?)?

Lad os først præsentere opskriften til en blanding af vodka og olie ifølge Shevchenko for alle:

  • Det er nødvendigt at blande 30 ml vodka (eller moonshine, det vigtigste er, at alkoholstyrken er 40%) og samme mængde uraffineret solsikkeolie (eller andet vegetabilsk fedt),
  • så skal denne blanding rystes i et par minutter,
  • så tag en dyb indånding og hurtigt drik "medicin".

Shevchenko tilbyder at behandle solsikkeolie med vodka tre gange om dagen i ti dage, hvorefter det er nødvendigt at tage en 5-dages pause og genoptage behandlingen.

Efter afslutningen af ​​den tredje behandlingscyklus med Shevchenko's olie og vodka er det nødvendigt at tage en pause i 14 dage, hvorefter alle tre cyklusser skal gentages, indtil fuldstændig heling opstår (dvs. posthumt).

Du skal drikke denne "helbredende medicin" 15 minutter før et måltid.

I sin metode "vodka med olie mod kræft" citerer Shevchenko mange videnskabelige fakta, hypoteser og andre oplysninger, som kun en person med den rette uddannelse kan bekræfte eller nægte.

Du skal blot sætte "ører i ørerne" til dem, der tror og lytter.

Hvad skal være opmærksom på den person, der endnu ikke har mistet rester af sund fornuft og er revet mellem traditionel medicin og sådanne "selvlærte helbredere":

  • Nikolay Shevchenko hævder, at hans metode kun er effektiv, hvis en person helt nægter andre former for behandling (traditionel og ikke-traditionel) - forfatteren af ​​denne metode sikrer, at behandling af kræft med shevchenko's olie med vodka kun vil hjælpe de mennesker oprigtig tro på det (en god måde at "vaske dine hænder", det vil sige hvis vodka med olie ikke hjalp en person, det betyder at du ikke troede);
  • Denne metode indebærer en kost, der kræver overladelse af mælk og mejeriprodukter samt juice (ifølge Shevchenko, beskadiger vitaminer behandlingen);
  • Forfatteren hævder, at vodka med olie ifølge Shevchenko til forebyggelse og behandling af alvorlige lidelser af modernitet er intet andet end en gave sendt til ham af højere magter til at fortælle denne metode til mennesker (desværre bruger svindlere ofte religion i deres overbevisning);
  • at være patenthaver, fik Nikolai Shevchenko selv ikke patent på sin unikke metode, idet han henviste til, at han kun var interesseret i helbredelse af mennesker og ikke i kommercielle aktiviteter.

Kontraindikationer for at tage vodka med olie ifølge Shevchenko

Som man ville forvente, har Shevchenko's "vodka med olie fra alle sygdomme" ikke nogen kontraindikationer. Det er klart, at du vil lokke så mange mennesker som muligt ind i din fidus. Indikerer, at denne metode har kontraindikationer for brugen af ​​en enkelt sygdom, vil forfatteren miste millioner af potentielle ofre.

Anmeldelser om metoden til behandling med vodka og olie fra Shevchenko

Sidste håb om at rehabilitere Shevchenko's metode "vodka med smør" - anmeldelser.

Forresten er der nok positive anmeldelser om det, og det er normalt - de døde vil ikke længere skrive, at denne metode ikke hjalp dem, eller rettere, hjalp dem dø hurtigere.

Som regel skrives anmeldelser af Shevchenko's "vodka og smør" -metode af slægtninge til afdøde, som af en eller anden grund ikke angiver klager, forstyrrelser eller blot almindelig menneskelig forargelse.

Med hensyn til positiv feedback, i retfærdighed kan du nævne dem. En kvinde hævder for eksempel, at efter en diagnose af brystkræft helbredes vodka og olie helt hende.

Vi kan fejle, men folk med denne sygdom kalder i det mindste deres diagnose korrekt - denne gang, og det faktum at tumoren var faktisk ondartet, indikerede patienten ikke, eller hun vidste ikke, det er to. Derfor, fra hvad hun blev behandlet, og om det virkelig hjalp - det er ikke klart.

Der er ikke nok lignende anmeldelser om den mirakuløse måde at helbrede kræft og mange andre sygdomme på, men der er ikke nok specifikke registrerede tilfælde.

Til forsvar for Shevchenko-metoden kan man sige en ting: Denne metode kan hjælpe en person, som lægerne har fastsat en deadline for og sendt hjem til at dø. Overraskende er placebo-effekten, i modsætning til Shevchenko-metoden, et videnskabeligt bevist faktum.

Må ikke selvmedicinere! Det slutter godt ikke altid!

Shevchenko's metode (en blanding af vodka og smør), del 1 | Må ikke være syg

Shevchenko-metoden (en blanding af vodka og smør) er langt fra ideel, men Shevchenko tilbød helt uinteressant sin metode til folket, udviklede en metode, offentliggjorde den og mere eller mindre fungerer det.

Med sin hjælp, mennesker forlænge livet, oplever ikke de forfærdelige smerter, der som regel ledsager kræft i de sidste stadier af sygdommen.

Før du drikker, skal du sige: "En blanding af olie og vodka, der trænger ind i kræftcellerne, eksploderer dem indefra og forbrænder dem i deres egen ild."

Ved behandling fra de første dage kan man være utilpas og meget stærk smerte. Vær ikke bange. Dette begynder dit opsving. Giv ikke op: i øjeblikket skal du samles mere end nogensinde. Tro det. Glem alt om sødt, mejeri, kød, bagning.

Behandling med blandingen renset hele kroppen (dette er fra svarene). Succes vil være, men kost og blanding er uadskillelige. I dag er måske en blanding af vodka med uraffineret solsikkeolie det bedste middel i arsenalen for traditionel medicin (sund livsstil nummer 13 for 2000).

Shevchenko er fjenden for alle rensningsmetoder, han hævder, at blandingen selv er den bedste renser og immunmodulator.

Det er svært at acceptere denne erklæring. Dem, der behandles i henhold til Shevchenko-metoden, lider ofte en fiasko på grund af kroppens forgiftning.

Det er nødvendigt at fjerne det med renseprocedurer og bekæmpelsen af ​​parasitter.
Først vil de, der tager blandingen, være hyggelige parallelt eller på hviledage at bruge mindst den berømte triade af professor Ivanchenko.

Dens komponenter: almindelig syltetøj (blomsterkurve), græs af malurt og krydderpulver. Grundlæggende, dvs. enkeltdosis for pulver fra blomstervoks - 1 g, daglig - op til 3 g; for malurt henholdsvis 200-300 mg og op til 1 g pr. dag; til krydderpulver - 0,5 g og 1,5 g.

Det er bedre at bruge alle 3 komponenter på én gang. På den første dag er en enkeltdosis tilstrækkelig en halv time før måltider. På den anden dag - en enkeltdosis før morgenmad og frokost. På den tredje dag, for hele den følgende uge, skal du tage triad på en dosis 3 gange om dagen før morgenmad, frokost og aftensmad.

Efterfølgende er det tilrådeligt at tage triad - 1 dosis en gang om ugen i flere måneder, nogle gange op til et år.

Ud over triaden, som tjener til at ødelægge en bred vifte af parasitter, ville det være harmløst for patienterne at rense maven, nyrerne og leveren. Det er nok at bruge opskrifterne N. Semenova. Af den måde er leverrensning fra Semenova og Clark næsten identisk. Kun Clark i stedet for citron anvender grapefrugt.

Se rubrikken "Rensning af forureningens krop".

Vodka med olie held lindrer allergier, astma, diabetes, gastritis, mavesår og 12 sår på tolvfingertarmen, af Wen, hæmorider, slidgigt, degenerative disc disease, atherosklerose, levercirrhose, bihulebetændelse, cystitis, prostatitis, migræne, hypertension, skjoldbruskkirtel, åreknuder, kvinde, hjerte, urolithiasis og mange andre sygdomme. Blandingen har en gavnlig effekt på hele kroppen som helhed. Det giver ilt til vores krop, og ilt er liv.

Effektiv opskrift "olie + vodka." Meget godt resultat i tilfælde af gastrisk og duodenalsår, med alle hjertesygdomme (arytmier, efter et hjerteanfald).

Et eksempel på behandling af tarmkræft efter operation og kemoterapi. Patienten drak vodka med smør, levede efter operationen i 2 år og døde stille uden de "helvede" smerter og uden medicin takket være Shevchenko-metoden (HLS # 23, 2002).

I lang tid har min ryg og ben gjort ondt. Patienten besluttede at prøve at drikke en blanding af vodka og olie til forebyggelse af 1 gang om dagen om natten. Allerede på tredje dag følte jeg mig bedre.

Sclerodermi - Raynauds syndrom. Medicin er praktisk talt magtesløs. Patienten begyndte at drikke blandingen. For det første udførte jeg i henhold til metoden 3 cyklusser 3 gange om dagen, og derefter begyndte jeg at drikke 1 gang om dagen om natten. Samtidig gøres 2 gange om dagen øvelser på Nishi.

  • Sygdommen udvikler sig ikke, selv om den ikke er helt forsvundet. Undervejs blev trofiske sår på benene, som ikke helbredte inden for et år, forsinket. I det sidste år tager patienten ikke medicin, behandles kun med en blanding og opladning i henhold til Nishi-systemet.
  • Et eksempel på modtagelse af blandingen (HLS nummer 12 for 2000) til 6 behandlingscykler mistet nogle røde pletter på brystet og maven forsvandt hæmorider, betændte vener i benene for at modtage behandling, genvundet stol, cholecystitis ikke forværres. Mens jeg ikke kan klare astma, og hans knæ ikke kan behandles før behandling.
  • Angina har fordampet, forstyrrer ikke det duodenale sår.
  • Brugen af ​​hydrogenperoxid blev beslaglagt af kræftpatienter. De spørger om det er muligt at kombinere indtagelsen af ​​en blanding af vodka med olie med indtaget af peroxid.
  • Neumyvakins svar: "I begge tilfælde er slutresultatet det samme - frigivelsen af ​​en stor mængde ilt. I det første tilfælde opnås det ved komplekse reaktioner.

Ved anvendelse af det samme peroxid sker alt hurtigere og lettere. Prøv det! Jeg tror det ikke bliver værre. "

P. S. Venner! Hvis du kunne lide denne artikel, hvis det viste sig for nyttigt for dig, beder jeg dig om at klikke på knapperne "Like", "Class"

Shevchenko metode: vodka med olie mod kræft

Shevchenko-metoden er en af ​​de mest almindelige og effektive ikke-traditionelle måder at bekæmpe kræft på. Selvom han ikke garanterer 100% kur mod patienten, gør han bestemt sin tilstand lettere og forlænger sit liv i et stykke tid.

Opskriftsblanding: vodka og olie

Mark 30-40ml raffineret solsikkeolie og samme 40% alkohol (vodka) hældt i en glasbeholder, luk låget tæt, ryst aktivt 5 minutter at ånde og drikke så hurtigt som muligt uden at tillade nedbrydning blandingen til olien, og alkohol.

Du kan starte med 30:30-forholdet og øge dosen til 35:35 og 40:40. Tage blandingen skal være tre gange om dagen i 15-20 minutter før måltider.

Det anbefales, at kun tre måltider om dagen, i intervallerne mellem måltiderne ikke kan snackes, og om morgenen før blandingens første indtagelse er forbudt at drikke.

Forfatteren af ​​metoden hævder, at behandlingen kun vil være effektiv med tro og bønner. Shevchenko's mix drikker 10 dage, så 5 dage - en pause. Et fuldt kursus omfatter tre sådanne gentagelser. Derefter skal du tage en to-ugers pause og starte et nyt kursus.

Det vil tage lang tid at helbrede - to eller tre år vil passere inden fuld heling. Det er umuligt at overtræde tidsplanen, fordi blandingen vil miste sin virkning på kroppen og forårsage, at tumorceller bliver vanedannende over for det.

Du kan ikke gå i badet og anvende opvarmningsproceduren, blive behandlet med andre antitumorlægemidler.

Kræft Forebyggelse af Shevchenko Metode

De, der har fundet noncancerous tumorer (cyster, knob, adenom, fibromer, polypper, etc.) anbefales for at forhindre dem i at eskalere til ondartet tage en blanding af vodka og smør om morgenen og om aftenen i den samme mængde og på samme måde.

Positive aspekter af behandlingen

Shevchenko-metoden er universel for alle og kræver ikke særlig forberedelse af kroppen. Fra de første behandlingsdage bør metastaser af maligne tumorer og andre patologiske tumorer stoppe.

Immunitet, tryk, hørelse, vision, metaboliske processer, temperatur og kropsvægt kommer den månedlige cyklus hos kvinder til normal.

Vodka udlæser en vegetabilsk olie sand og små sten fra nyrerne og galdeblæren, ødelægger indvoldsorm, bakterier, svampe og andre parasitter, reducerer toksicitet, heler sår, stopper udvikling af osteoporose, åreknuder, diabetes, grøn stær, grå stær.

Mulige komplikationer ved behandling med Shevchenko-metoden

I de første behandlingsdage kan smerter i læsionerne og de mest uventede steder forværres. Store, forfaldne tumorer forårsager blødning. Mavetarmkanalen forårsager ofte en reaktion i form af kvalme, halsbrand og flydende afføring. I nogen tid vil der måske være hævelse, åndenød, følelse af klump i halsen, takykardi, appetitløshed, svaghed.

At tro på denne kræftbehandlingsmetode eller ej er et personligt anliggende. Officiel medicin har ikke bekræftet sin effektivitet.

Desuden giver medicinske eksperter kun et punkt ud af tolv i evaluering af vodka i kombination med olie som en kur mod kræft.

Effektivitet, ifølge dem varierer i området fra "ingen effekt" til "forringelse", og bugspytkirtlen og leveren kan kun modstå en sådan daglig belastning kun i en helt sund person.

Shevchenko metode vodka med olie

  • 1 Hvordan fortolker Shevchenko sin metode?
  • 2 Ulemper ved metoden

Undersøgelse af de foreslåede metoder til kræftbehandling har jeg gentagne gange stødt på publikationer, der bogstaveligt talt skriger, at shevchenkoens metode til olie og vodka er næsten et universalmiddel for alle sygdomme, herunder kræft. Det blev interessant. Begyndte at søge efter oplysninger om forfatteren af ​​metoden. Fundet kun enkeltskrot.

Det var pinligt, for i løbet af min forskning var jeg vant til at kommunikere ikke med mytiske forskere, men med specifikke personligheder. For eksempel, onkolog kirurgen Karachun Alexey Mikhailovich fra St. Petersborg. Dette er en rigtig onkolog med en stor butik af viden og praksis, med hvem jeg kommunikerer personligt.

Så, fragmentariske data om Nikolai Viktorovich Shevchenko siges at være en ingeniør, der graduerede fra Moskva Aviation Institute (Moskva Aviation Institute, som ikke ved) og stod på den opfindsomme vej. Undervejs blev Nikolai Viktorovich en selvuddannet biolog. Jeg vil ikke sige noget om N.

Shevchenko som en person er ikke bekendt og er ikke vant til at skælle mennesker forskelligt. Men Shevchenko metode af vodka med olie forårsager, hvis ikke irritation.

Hvordan fortolker Shevchenko sin metode?

Jeg ved ikke, hvordan N.Shevchenko kom op med ideen om vodka og olie til behandling af kræft, men de biokemiske essenser af processerne er ikke angivet hvor som helst. Teknikken er som følger.

Det er nødvendigt at blande i lige dele (30 ml) uraffineret solsikkeolie og 40% alkohol (de siger, at det er bedre at få vodka af høj kvalitet), blandes ved aktiv rystning og gulping.

Det er al behandling. Bare? Alle geniale er enkle.

Onkologi kræver konstant overvågning

Derefter skal du drikke denne vodka-opløsning med olie i henhold til ordningen. Et typisk kredsløb med en pause. Drikke tre gange om dagen i 15 minutter før måltider i ti dage. Så fem dage pause og igen 10 dage. Efter tre ti dage bryder to uger. Og igen kurset. Og så videre indtil opsving, som kan forekomme om få år.

Metode ulemper

Alt hvad som helst, men der er mange men. For det første anbefaler forfatteren af ​​teknikken kraftigt at skifte til den strengeste afvisning af alle dårlige vaner og indføre en streng diæt. Selv vitaminer bør afskaffes, fordi ifølge N. Shevchenko er deres overskud meget skadeligt.

Hvorfra i så fald styrken af ​​en person svækket af sygdommen vil blive taget, forklarer forfatteren af ​​metoden ikke. Der er ingen gyldig begrundelse for alle disse begrænsninger. Der er selvfølgelig behov for begrænsninger, men inden for rimelige grænser.
En anden vigtig henstilling fra forfatteren er at tro på metoden. Hvis en person ikke tror at vodka med olie kan helbrede fra kræft, så ifølge N.

Shevchenko, begynder ikke engang at anvende sin teknik. Denne anbefaling er allerede "lugt" af noget andet. Skriv hvis du ikke troede og ikke hjalp, er han skyldig. En meget velkendt fortolkning. På refleksion kan man komme til den konklusion, at i stedet for vodka med olie kan man bruge et mere behageligt sæt ingredienser. Kun hvis der var tro.

Desuden er den daglige indtagelse af denne helvede blanding meget skadelig for maveslimhinden. Dette skal også overvejes.

Den farligste henstilling N. Shevchenko

Men den mest farlige anbefaling af N. Shevchenko er nødvendigheden af ​​at afvise metoderne til officiel medicin, indtil afvisningen af ​​at tage en lang række lægemidler, herunder antibiotika. Dette er for meget. De fleste forskellige healere risikerer ikke at tage et sådant ansvar for en persons liv, og N. Shevchenko tager det roligt. Intet konkret uden at styrke deres tillid.

Talende om, hvordan den foreslåede metode opstod, N. Shevchenko præsenterer selv de vreddyrkers mirakuløse egenskaber med olie som en besked ovenfra. I det mindste er det i denne vene, der diskret fortæller sin legende.

Du vil sige, at der er positive anmeldelser om Shevchenko-metoden. Ja, der er. Men bemærk for dig selv, at der ikke er en enkelt AUTHOR feedback. Alle anmeldelser er underskrevet type A.N., eller patienten V.P. og så videre. Det er bare købt anmeldelser og ikke mere.

De eneste virkelige succesfulde tilfælde, hvis de opstår, kan 99% skyldes succes i forbindelse med afvisning af dårlige vaner, og vodka med olie kan spille rollen som en banal placebo.

Her, ifølge forfatteren, er hovedkomponenten tro.

Under alle omstændigheder er det op til dig at beslutte, hvad du skal gøre, men jeg vil stærkt anbefale ikke at bruge "stenalder" -metoden. Den nuværende tilstand af officiel medicin inden for onkologi har ændret sig betydeligt i de seneste år.

Ja, mens lægemidler til kemoterapi stadig er ret dyre, ja, operationer er stadig ret dyre. Men trods alt begyndte S.Fyodorovs øjenstik med dyre operationer, men deres omkostninger faldt gradvist.

Når der opstår konkurrence inden for onkologi, vil prisen selv falde. Ja, du siger, at du ikke kan leve for at se det. Ja, det kan du. Men der er en simpel og ikke meget dyr måde - forhindre! Og vent ikke på dårlige tider.

Pas på dig selv lige nu!

Shevchenko metode: olie med vodka, kost

Vi hørte om behandlingen af ​​"Shevchenko-metoden" fra den behandlende terapeut. Selve tilstedeværelsen af ​​sådant sediment i flasken med olie betyder ikke noget dårligt og er ikke forbudt. Grundlaget for metoden N.V. Shevchenko bruger også en blanding af vegetabilsk olie og ethylalkohol til behandling af forskellige sygdomme, herunder kræft.

Min metode på dette websted af onkologer (!) Modtaget en meget positiv vurdering.

I vores by er der en positiv oplevelse af helbredelse efter din metode (4 tilfælde), så når problemerne berørte vores familie, tænkte jeg først på din metode.

Men min kollega, en læge, en neuropatolog, registrerede personligt 3 tilfælde af helbredelse under behandlingen med "Shevchenko-metoden" - fra stadium 4 (i begyndelsen) til fuldstændig forsvinden af ​​kræfttumorer.

Hun sagde, at hun havde en bedstefar på hendes hjemmeside med en diagnose: "Galdeblærekræft med levermetastaser - T4NXM1". Så jeg fandt din officielle hjemmeside på internettet - og besluttede kun at behandle vores patient ved denne metode. Men strålebehandling hjalp lindre smerter i hofte og under ryg.

Som et resultat, fra dag er det tredje kursus af strålebehandling blevet ordineret. Jeg må sige med det samme - jeg tror ikke på traditionel medicin til behandling af kræft, og jeg forventede næsten, hvad der sker nu.

Og for det tredje, hvis det ikke var for denne balsam, er det svært at forestille sig, hvad der ville være sket. Eller rettere, ikke svært, men forfærdeligt... Der er blod i sputummet. Hun var før, men mindre. Der er et lille problem med separationen af ​​sputum.

Patentet giver imidlertid ikke ret til at anvende (medicinsk metode) i lægepraksis.

I overensstemmelse med loven er lægehjælp organiseret og leveret i henhold til de godkendte regler og standarder, obligatorisk for alle medicinske organisationer.

Men i 2001 ophørte patentet at fungere, og jeg besluttede at Rusland ikke kunne efterlades uden en dokumentar, officiel prioritet for denne behandlingsmetode. Og jeg var ikke forkert i mit valg.

For eksempel, hvis du drikker denne emulsion strengt i henhold til den foreslåede "basale" metode, så forsvinder normalt ikke inden for få måneder, selv i indvoksende alkoholikere.

Området for vækst af solsikke sorter med frø egnet til at opnå den ønskede medicinske olie skifter længere nord for og øst for Rusland.

Du kan bruge "organisk" ("BIO") solsikkefrøolie, men kun "linolske" (med et overvejende indhold af linolisk flerumættet fedtsyre).

Andelen i den "organiske" olie af forskellige fedtsyrer skal nødvendigvis angives på etiketten på flasken.

Hvis den "organiske" olie blev udsat for hydrering (det vil sige dampet), skal selvrespektive kunder og købere altid skrive på etiketterne.

Jo mere olie er i henhold til produktionsdatoen, desto mere nyttigt er det, desto mindre oxideres det, og de mere nyttige stoffer forbliver i det. Hvis olien "renses" mindre, falder bundfaldet hurtigere derhen.

For eksempel kan du drikke blandingen kl. 9, 14, 19 timer; eller kl. 7, 15 og 23 eller i andre timer efter eget valg. Kun de, der har svært ved at føde mad til spiserøret, og som ikke har alvorlige sygdomme, kan trække sig tilbage fra det.

Under ingen omstændigheder kan du ændre ovenstående behandlingsplan, drik dosis af blandingen mere eller mindre end den, der er fastsat ved denne metode.

6.I ubearbejdet solsikkeolie, som straks forlader pressen, indeholder 5-8 mg / 100 g (mg%) chlorogen syre.

Når man insisterer vodka på frø, falder andelen af ​​alkohol i den, og dens emulgeringsevne forringes meget.

Det vil sige, en blanding af sådan vodka og olie opnås hurtigt eksfolieret efter slagning, og en sådan blanding er meget sværere at drikke, det er værre tolereret af patienterne.

Navnet på vores by i Turkmenistan er Balkanabad (Nebit-Dag), ikke langt fra Det Kaspiske Hav. Om tilfælde af helbredende blanding, ved jeg, men lidt.

Desuden blev kosten slet ikke observeret, og olien var bare uaffineret (specifikt, hvad slags ved han ikke). 3. Der var problemer i vores familie.

Ja, fordi jeg vil tro på et mirakel, i testen fra ovenstående - og ikke at sørge og give op. Som det siger siger: "Gud giver ikke uudholdelige prøvelser og byrder." Vi tror på et mirakel.

Han blev behandlet efter din metode i 15 år og døde i alderdom 90 år. Og overraskende støtter de denne teknik. Og derudover giver eksempler på helbredelse. 5. Brev dateret 23. februar 2012: Jeg besluttede at skrive dig et brev på grund af besværet med min bror. I september 2011 blev han diagnosticeret med kræft i den fjerde grad nedre lobe i venstre lunge med metastaser til skeletsystemet.

Gør alt strengt efter denne metode (selv i dag, hvis du ikke har startet endnu), og udhold alt, uanset hvad der sker med dig.

Vi kender flere tilfælde af vellykket behandling af alvorlige sygdomme efter samme metode ifølge Shevchenko-metoden, herunder kræft. Personligt ved jeg to. Mange sådanne eksempler er beskrevet i bøger og aviser.

At tage blandingen i henhold til disse varianter af metoden bør også være 15-30 minutter før et måltid og på samme skema, der er vist i hovedmetoden.

Vodka med olie fra uhelbredelige sygdomme! Få ved om Shevchenko's metode...

Shevchenko-metoden bruges til at udrydde mange "uhelbredelige" sygdomme.

Kræft, sarkom, levercirrhose, hepatitis, pancreatitis, nefritis, eventuelle sår, diabetes, hypertension, angina pectoris, arthritis, astma, allergier: Forfatteren af ​​metoden er sikker på, at den korrekte behandling med vodka og olie vil give et positivt resultat, styrke immunsystemet og returnere lysten til at leve til personen videre videre

Nikolay Shevchenko advarer om, at det er umuligt at stoppe behandlingen med denne metode, lægge en patient om sin diagnose og blive behandlet af andre populære metoder, som kan påvirke resultatet.

På tidspunktet for modtagelsen af ​​en terapeutisk emulsion skal du opgive animalsk fedt, olieforbrug (det er kun muligt som en del af en emulsion), enhver slik, søde frugter. Kun i dette tilfælde vil olien med vodka arbejde!

Vodka med olie

INGREDIENSER:

  • 30 ml uraffineret solsikkeolie
  • 30 ml 40% vodka
  • tank med låg til agitation

FORBEREDELSE:

  1. Vær opmærksom på kvaliteten af ​​olie og vodka, som vil indgå i den terapeutiske blanding. Olien skal være uraffineret, frisk. Vodka styrke - ikke mindre end 40%.
  2. Ryst vodka med olie i 5 minutter og drik så hurtigt som muligt.
  3. Tag blandingen 3 gange om dagen 20 minutter før måltider. Blandingen skal være fuld i 10 dage i træk og derefter tage en 5-dages pause. Og så i træk to gange. Den tredje gang drikker blandingen i 10 dage og sørg for at tage en pause i 14 dage. Dette er et behandlingsforløb. Under ingen omstændigheder bør du ændre ovenstående behandlingsplan, drik dosis af blandingen mere eller mindre end den foreskrevne metode.

Denne behandlingsmetode var kendt for en tid siden og hjalp mange mennesker. En nylig bekendtskab af min mor, en læge ved profession, besluttede at tage et lignende kursus: hun blev diagnosticeret med multipel sklerose. Kvindens tilstand er forbedret!

Der er dog negative anmeldelser om Shevchenko-metoden. Husk at noget betyder, at du skal anvende klogt og forsøge at lære så meget som muligt om den valgte metode til at gøre alt korrekt. Effektiviteten af ​​behandlingen ifølge Shevchenko skyldes den stærke antimikrobielle og antiparasitiske virkning af drikkevaren.

Måske ved du noget om Shevchenko-metoden, måske kender dine venner eller har du selv forsøgt denne behandling. Fortæl os i kommentarerne, dette er vigtigt!

Metode Shevchenko - Hjælp eller skade i kampen mod kræft? - slå kræft

Metoden til behandling af kræft med en "helbredende" drink - en blanding af vodka og uraffineret solsikkeolie - blev "opdaget" af Nikolai Shevchenko i færd med at søge efter en opskrift på en frygtelig sygdom og samtidig andre lidelser, der har hjemsøgt menneskeheden i århundreder.

Den "guddommelige" oprindelse af "medicinen" og den vanskelige vej til "perfektion af teknikken"

Ifølge opfinderen blev valget til fordel for vodka med olie fremstillet af ham for "et tegn ovenfra." Mere specifikt lærte han om den terapeutiske virkning af vodka-oliekranken fra "almindelige mennesker fra folket", som blev afskåret fra avancerede former for kræft ved hjælp af et uhøjtideligt og billigt mirakelmiddel og glemte den dødelige sygdom for evigt.

Imidlertid blev møder med disse mystiske og vidunderligt helbredte mennesker (deres navne, diagnoser og sociale status, herr. Shevchenko ikke afklassificeres) skete natten over, umiddelbart efter metodologens forfatter, mens han læste det nye testamente, gennemsyret af sand tro og stolte på Guds hjælp til at søge frelse af sjælen og krop.

Vodka med olie

Det var meget sværere at finde den rette procentdel af vodka og olie, den "terapeutiske dosis" af den termonukleære drik (enkelt og daglig) og varigheden af ​​"behandlingsforløbet".

Ikke underligt: ​​det er svært at skabe stoffer, der ikke kun har medicinsk, men også nogen form for uddannelse.

Imidlertid var opfindelsens tendenser, ingeniørens nysgerrige sind, korrosiviteten hos en patentspecialist og den fragmentariske viden, Shevchenko fik i selvundervisning, det grundlæggende i biologi og medicin, deres job: gennem forsøg og fejl blev den "gyldne formel" fundet.

Det viste sig, at modtagelsen af ​​"mirakelmidler" opnået ved aktivt at ryste 30 g vodka og 30 g olie i en lukket beholder, kan en gang for alle redde den ortodokse del af menneskeheden mod dødelige sygdomme ved at sende farmakologer og læger direkte til arbejdsudvekslingen.

Siden da (eller rettere siden begyndelsen af ​​90'erne i det sidste århundrede), har Mr. Shevchenko forbedret og udviklet sin metode, donere til mennesker alene... håb om helbredelse. Nå, og det er meget. Som det siger siger: "velsignet er han, der tror"...

Endvidere skal det til ære for den selvlærte eskulap være opmærksom på, at han stadig indrømmer manglen på effekten af ​​hans unikke sundhedsdrik i visse "forsømte tilfælde", hvilket ganske rimeligt bemærker, at ingen eksisterende medicin er et middel til enhver sygdom.

Shevchenko metode: machinations af misundelig og konkurrenter

Som det altid sker med genier og messiahs, der trænger ind i masserne med Guds gave, konfronterede Shevchenko mange bureaukratiske hindringer og korruptionsinterrig fra konkurrenter og misundelige mennesker, der "helt ufortjent" skrev ned den ortodokse opfinder til charlatans.

Ifølge folkehelderen var der en åben "raiding": hårde fyr med en mørk fortid berøvede ham et patent for en "opfindelse", udnyttede frugterne af åndelig og mental aktivitet og anstrengende (men til ingen nytte!) Prøv at bruge den "guddommelige opdagelse" til deres egen egoistiske formål. Mens den retfærdige pioner ikke opkræver en krone fra sine "patienter"...

(Det rimelige spørgsmål om, hvilke midler Shevchenko lever for, foreslås af sig selv. Men vi vil udelade det, da vi ikke sætter os selv målet om at finde kilder til indkomst for "folkens helbreder".)

Vodka + olie: grundlæggende regler for modtagelse fra forfatteren af ​​metoden

Lad os være objektive: En detektivhistorie med en "capture" af et patent ser fascinerende ud, men ikke for troværdig. At overveje en ingeniør, der har gået på afveje fra det tekniske synspunkt som en "stor og forfærdelig bedrager", har hver eneste grund ikke kun blandt "konkurrenter" og "misundelige". Smertefuldt slår af eventyrisme fra følgende behandlingsregime, populært kendt som "vodkaolie 30 ved 30":

  • Frisklavet blanding tages tre gange om dagen et par minutter før måltiderne. Forresten er selve processen med at bruge "medicinen", som du har brug for at drikke i en gulp, holde vejret, udsat for et meget vigtigt punkt. Hvorfor det er nødvendigt at holde pusten er ikke specificeret, men at drikke vodka i en gulp er svært på en anden måde, så vi vil ikke kvæle. Med hensyn til den frisklavede blanding og hastigheden af ​​dens anvendelse er alt det nemt her: Den ustabile emulsion nedbrydes hurtigt i dets bestanddele, og inden for få minutter efter omrystning ophører vodka og olie ikke blot med medicinsk, men også generelt homogen blanding. Så du kan ikke tøve med!
  • Efter 10 dage i "behandling" tages en 5-dages pause.
  • Efter tre sådanne oliekørselskurser øges pause til to uger.
  • Og så begynder det hele. Og det fortsætter indtil opsving, hvilket... ikke bør forventes i den nærmeste fremtid. Det viser sig, at for at opnå effekten, bør du drikke vodka med olie i en gulp i årevis!

Shevchenko metode: opmærksomhed - fare!

Som følge heraf mister kræftpatienten nogen chance for virkelig effektiv pleje.

Selvfølgelig er kemoterapi også gift, men den skadelige effekt af kemoterapeutiske stoffer på tumorceller er blevet testet og bekræftet (i modsætning til effektiviteten af ​​Shevchenko's mirakuløse blanding).

Og det er vigtigt, at succesen af ​​den officielle behandling afhænger af sin aktualitet. Derudover er der i dag en række effektive hjælpemetoder, som kan reducere de negative virkninger af kemoterapi og stråling til et minimum.

Men det her er ikke alt: Den selvlærte læge erklærede "krig" på antibiotika og andre vigtige stoffer, idet han hævdede, at deres anvendelse ville negere den livgivende virkning af alkohol og linolsyre, som kun er rig i ikke-raffineret olie af en særlig art.

Forresten er den sidste sætning et af de glimrende smuthuller til pleje af "opfinderen" fra ansvar, hvis en af ​​de skuffede patienter eller deres slægtninge pludselig går for at klarlægge forholdet.

Svaret på en sådan fornemt sandhedsfinder er simpel: det var ikke nødvendigt at bruge den forkerte olie (som en mulighed - lav kvalitet vodka)!

Desuden insisterer Shevchenko på, at patienten ikke spiser mere end tre gange om dagen (hvilket er absolut uacceptabelt for problemer med leveren, tarmene, maven, bugspytkirtlen, i nærvær af metaboliske sygdomme) og ikke spiser mejeriprodukter.

Om morgenen, før man tager en "cocktail", er det forbudt ikke kun at spise, men også at drikke. Morgenen falder alkohol-olie "strejke" på en helt tom mave og tarm (med konsekvenserne af sådanne angreb hos alkoholikere i lang tid, og gastroenterologer kæmper ofte uden succes).

Alle ved, at alkohol er gift. Især - for børn. Men folkemusik healer er så sikker på brugen af ​​hans metode, at han helt fjerner alle aldersrestriktioner. Det viser sig, at vodka og smør tre gange om dagen kan "helbrede" børn og gravide.

Det er værd at bemærke, at metoden har sine fordele. Men ved nærmere undersøgelse har disse fordele intet at gøre med de "mirakuløse" egenskaber af helbredende potion.

Hvad er god "vodka med olie fra Shevchenko"?

Vi har allerede nævnt, at skaberen af ​​mirakelopskriften aktivt fremmer den ortodokse religion. Og han hævder, at kun en dybt religiøs person kan helbrede kræft og andre farlige sygdomme ved hjælp af den metode han foreslår. Derfor er daglig oprigtig bøn en obligatorisk "supplement" til en alkoholisk cocktail.

Denne omstændighed, i vores oprigtige overbevisning, kan i nogle tilfælde føre til en positiv effekt (den såkaldte placebo-effekt). Det vil sige, at kombinationen af ​​selvforslag med afslag på dårlige vaner og undgå negative tanker virkelig kan lindre patientens tilstand, hvis ikke for alkohol og olie på tom mave...

Et andet positivt aspekt ved "Shevchenko-metoden" er forbud mod anvendelse af sukkerholdige fødevarer, men denne begrænsning blev opfundet langt fra at være en "stor opfinder", men pænt "lånt" af dem fra alle anerkendte principper for korrekt ernæring anbefalet af onkologiske patienter.

Afslutningsvis

Når en person står over for et alvorligt problem, bliver hans liv en konstant kamp mod fysisk og psykisk lidelse, og hans verdensudsigt ændrer sig radikalt.

For kræftpatienter er ordene "usunde" ofte kun en tom lyd: Hvad mere kan du være bange for, hvis sundhed er allerede tabt, og sandsynligheden for at miste dit liv er så tæt som nogensinde? Det er ikke overraskende, at mange desperate er klar til nogen forsøg: det vigtigste er at leve, og det er svært at argumentere med det.

Det eneste problem er, at "folkemetoder" i deres absolutte flertal er magtesløse i kampen mod kræft, og oftere forværrer de simpelthen prognosen for sygdommen.

http://alco-pro.com/drugoe/metod-shevchenko.html

Læs Mere Om Sarkom

Mange mennesker lægger ikke vægt på små sår, sår, sæler på slimhinden. Men sådan uddannelse kan blive til kræft, og rettidig diagnose vil hjælpe med at starte behandlingen hurtigere med en gunstig prognose.
Korrekt ernæring i brystkræft er nødvendig og værdifuld som forebyggende foranstaltning og under behandling. Kræftpatienter bør indeholde en komplet og afbalanceret sammensætning af friske og sunde produkter i menuen for at sikre alle kroppens vitale behov.
Den mest almindelige form for maligne neoplasmer i verden er lungekræft. Sygdommen varer lang tid uden nogen manifestationer.
Mellem sygdommene er der en fin linje, usynlig for almindelige mennesker. Hver dag udfører læger diagnostik af inflammatoriske processer og lungekræft, ordinerer behandling af komplikationer hos kræftkrævende og udfører også arbejde med henblik på at forhindre lungebetændelse i dannelsen af ​​tumorer i lungerne.