KOMMENTARER: 14 Rubrik: CANCER, FORUM

Hvem kunne helbrede kræft med ASD-2 fraktionen? Hvordan tolererede du behandlingen? Hvad er resultaterne? Hvilke ordninger anvendes? Er det muligt at kombinere behandlingen af ​​ASD med kemoterapi?

Gå til diskussionen og læs anmeldelser

14 kommentarer til " Forum: Behandling af kræft ved ASD-2 fraktionen "

Avisen "Vestnik ZOZH" fortæller historien om, hvordan en kvinde med 4. trin i tarmkræft blev afladet fra hospitalet uden at ordinere behandling. Det var i 1980. Hun hørte noget om ASD-2 fraktionen, og hun besluttede at behandle kræft. Hun vidste ikke den nøjagtige dosering, der var ingen steder at se, så hun drak 1-2 spsk. l. 4-5 gange om dagen, vaskes ned med kefir. Hele smelte af en sådan behandling med lugten af ​​ASD, men kræften stadig helbredes og boede efter det i mere end 20 år. Vi skal straks klarlægge, at folk i disse dage var stærkere, og ASC-fraktionen var anderledes, så du bør ikke gentage dette forsøg, du skal overholde standardbehandlingsregimer. (Husk fra avisen "Vestnik for sund livsstil" 2002, nr. 3, s. 13).

Men tror du ikke, at den "intensive behandling af kræft ved fraktionen af ​​ASD-2", der er beskrevet i den foregående artikel, ikke er meget intensiv. Der er maksimal dosis 60 dråber om dagen, dvs. kun 1,5 ml. Jeg læser, at til behandling af psoriasis er en enkeltdosis for voksne 2-5 ml, og disse doser om dagen skal du drikke tre. 5 ml x 40 dråber x 3 gange om dagen vil gøre 600 dråber om dagen. Men jeg læste det på internettet, de kan ligge der. Dorogov selv, skaberen af ​​stoffet, i forsømte tilfælde af onkologi, anbefalede at tage 5 ml ASD-2 to gange om dagen, men under tilsyn af en læge.
Derfor er det ikke overraskende, at kvinden, om hvem historien i den tidligere anmeldelse drejede sig om, var i stand til at overleve og endda helbrede stadium 4 kræft ved at tage SDA-2 fraktionen i så store doser.

ASD er gift. Min far døde af lungekræft, og denne ASD accelererede kun døden. Papa var under akupunktur til kræftbehandling (refleksbehandling), billederne viste, at tumoren blev krympet. Det er klart, at vi måske bare troede på en kur. Og så rådede nogen disse ting, hvordan man ikke køber, hvis patienten beder om at prøve, for det er måske en chance for at helbrede kræft. Nå, det er det. Som lægen senere sagde, var kroppen alvorligt forgiftet, far kom ned på den anden eller tredje dag for at tage dette affald, og før det følte han sig godt, gik op ad bakke. Generelt gik det ud hurtigt, det var smertefuldt at se på, hvad vi gjorde med egne hænder, da vi købte denne ASD til behandling af kræft. Tænk på dig selv, men alt dette er nonsens.

læs bogen Lebedev EG fra Mariupol og Galina Shatalova neurosurgeon. Alt dette er på internettet. Der er mange anmeldelser af patienter, der er helbredt af kræft. Disse læger behandlede kræft ved hjælp af ASD-2 fraktionen. Dette lægemiddel sælges i veterinære apoteker. Jeg tror stadig, at det er nødvendigt at skifte mad, fjerne kød, mælk, slik og boller. At genoprette syre-basen balance i kroppen, så det tjener immunitet.

Jeg havde operation for kolorektal cancer. Så gik jeg igennem kemoterapi. Derefter har jeg brugt ASD-2 i 1,5 år nu, jeg har det godt

Jeg læser at det er umuligt at tage en AHD-2 fraktion før kemoterapi, da en døvet organisme reagerer dårligt mod kemi, vil det være svært at finde den rigtige dosis, behandlingen vil være ineffektiv.
Og generelt er det bedre at tage ASD-2 til kræft, når du ikke er blevet ordineret nogen behandling i de sidste faser. Ellers vil du starte behandlingen med en brøkdel af trin 1-2, og så vil du fortryde, at du forsømte den officielle medicin, når onkologi starter i fase 4.

Og nogle gange vil behandlingen blive ordineret og helbredt, og så vil de frigive den sunde, hvilket sikrer, at al onkologi er fjernet fra kroppen. her kan også ikke slappe af. På ethvert tidspunkt kan der være et tilbagefald. For at forebygge kræft kan du også drikke ASD-2 eller plantegift.

Kvinden blev udtømt fra hospitalet som håbløs med en diagnose af levercancer. På det tidspunkt var hun 52 år gammel. Efter 20 dages behandling kom ASD-2 fraktionen til en betydelig forbedring, og snart blev hun fuldt ud genoprettet. Hun er nu 76 år gammel, og hun har det godt. Der var ingen tilbagefald af tumoren. (Kilde: Avis "Vestnik ZOZH" 2001, nr. 7, s. 14).

Den bedste del af behandlingen af ​​kræft er fraktionen af ​​ASD-2, så den kan og endda kombineres med andre former for behandling: med kemoterapi, behandling med plantegift. Her skriver S. I. Tsvetkov, en læge, der praktiserer behandling af urtekræft.
Næsten altid i medicinske kombinationer bruger jeg ASD fraktionen-2. Det lindrer, giver energi, har antiinflammatorisk, sårhelende virkning, øger intensiteten af ​​lungerne. Men det vigtigste aspekt af ASD er, at det forbedrer alle de stoffer, der indføres i kroppen. Hvis det bruges uden ekstra urter, vil der ikke være så stærk effekt. (Kilde: avis "Vestnik of the Healthy Living" 2002, nr. 3, s. 13).

Jeg kunne ikke blive diagnosticeret i lang tid, selvom symptomerne angav lungekræft, men jeg fandt ikke noget på fluorografi, jeg gjorde det 10 gange det år. Kun på røntgenstrålen fandt en tumor. Jeg blev ikke anbefalet at udføre operationen, da jeg havde diabetes og meget højt blodtryk. De tildelte mig tre kurser af vedligeholdelse kemoterapi, de sagde, at jeg stadig kunne leve i 2-3 måneder.
I avisen "Vestnik ZOZH" fandt jeg folkemekanismer for kræft. Jeg valgte at behandle lungekræft ved hjælp af AED-2 fraktionen. Samtidig gik hun igennem kemoterapi og så ASD-2. I midten af ​​det andet kursus af kemoterapi begyndte hun at tage hemlocktinktur "ifølge den kongelige metode" - 80 dage.
Efter det tredje kursus af kemoterapi, gik jeg til det regionale center for undersøgelse - væksten af ​​tumoren stoppede. Hemlock Jeg drak tre flere kurser - 240 dage. Og i april 2001 gik jeg igen til en undersøgelse - svulsten i lungerne var løst. Jeg blev endda fjernet fra registret. (Recall fra avisen "Vestnik of the Healthy Living" 2002, nr. 23, s. 12).

For 6 år siden havde jeg operation for tarmkræft. Den anden operation blev udført efter 4 måneder, fordi der var en tarmobstruktion - rektum blev bragt til siden. Kirurgen erklærede mig: "Tarmkræft med metastaser, du vil ikke leve mere end et år."
Og jeg er 67 år gammel, og jeg bor, takket være opskrifter fra sund livsstil.
N. V. Shevchenko sendte mig sin træningsvejledning. Begyndte at drikke vodka med smør, holde sig til sin kost. Blandingen så i 4 år, så den ophørte med at arbejde, sandsynligvis blev kroppen brugt. Derefter blev jeg behandlet med Todicamp. En fytoterapeut fra HLS Tsvetkov rådede mig om en omfattende behandling af kræft, herunder aconit og ASD-2 fraktionen. Disse folkemægemidler til kræft hjalp mig med at overleve.
. (Recall fra avisen "Vestnik of the Healthy Living" 2002, nr. 20, s. 13).

Her er anmeldelser om behandling af mavekræft fraktion af ASD
1. Manden havde en operation for mavekræft. Derefter begyndte han at tage til behandling af kræftfraktion af SDA-2. Der var ingen tilbagevenden af ​​sygdommen, han har haft et godt helbred i 5 år efter operationen. Behandles i henhold til ordningen: Fortynd 20 dråber ASD med 20-40 ml kogt vand. Start modtagelse med 2 dråber og bringe gradvist til 20. (Kilde: "Bulletin of healthy lifestyles" 2001, № 7, s. 14).
2. Kvinden havde mavesår, plaget af alvorlig smerte, ingen medicin hjalp, der var en mistanke om kræft. Den behandlende læge rådede til at behandle fraktionen af ​​ASD-2. Tag fra 1 dråbe til 30-40 (afhængig af sundhedstilstanden, men det er nødvendigt at nå 30 dråber) og tilbage. En måned senere gentage behandlingen. Efter to kurser er alle symptomer på sygdommen væk. (Kilde: "Bulletin of healthy lifestyles" 2001, nummer 7, s. 15).

Glem ikke, når du tager ASD-2 mere. Dette er en stærk alkali. hvis du fortynder det i store mængder vand, så vil du ikke være i stand til at drikke hele volumen - det vil forstyrre dig. Det er nødvendigt at fortynde fraktionen med vand, eller rettere godt brygget te eller urter for at drikke væsken i en slurk. Og når du allerede har slukket, så drik denne muck med en stor mængde vand eller te, er det vigtigste ikke en sur drink - alkali bliver slukket fra syre.

Jeg læste anmeldelser, at patienter brugte ASD-2 samtidig med kemoterapi og resultaterne er gode.
Men på den anden side læser jeg lægernes anmeldelser. at folk forlod dem med stadium 1-2 kræft, der skulle behandles hjemme med AED-2 fraktionen og vendte tilbage til dem med fase 4 - at dø.
Og fra tredjepart, hvis de ikke var blevet behandlet med noget, ville de også have nået etape 4.
Bare ikke opgive og vent på døden, du skal kigge efter din metode, fordelene ved oplysningerne er nu nemme at få

http://narodn-sredstva.ru/forum-lechenie-raka-frakciej-asd-2/

Asd fraktion 2 ansøgning i onkologi fase 4 anmeldelser

Der er legender om dette præparat. Officielt er ASD fraktion 2 kun tilladt i veterinærmedicin. Men der er rapporter om, at dette lægemiddel hærder mennesker og kræft.

Ifølge legenden hjalp ASD fraktion 2 med at helbrede Berias mor. Men du skal forstå, at pålideligheden af ​​sådanne meddelelser er meget svært at bevise.

Derfor tager du ansvaret for dit helbred (og dit liv) kun på dig selv, når du beslutter dig for behandling ved hjælp af en licens fra Sundhedsministeriet.

ASD fraktion 2 mod kræft

Der er legender om dette præparat. Officiel godkendelse af ASD fraktion 2 modtaget kun i veterinærmedicin. Men verden er fyldt med nyheder om effektiviteten af ​​dette lægemiddel til behandling af kræft og mennesker. Ifølge en af ​​legenderne, hvis ægthed ikke understøttes af noget, blev fraktion 2 helbredt af Berias mor ved hjælp af ASD.

Når du træffer en beslutning om helbredelse ved hjælp af hvilke der ikke udstedes en licens fra Sundhedsministeriet, tager du kun ansvar for dit liv på dig selv, medmindre du selvfølgelig er Beria.

Interessen for anti-kræftsystemet i fraktion 2 mod kræft er for nylig steget, hovedsageligt på grund af spredningen af ​​dette emne i pressen.

Det hævdes, at ASD i høj grad forbedrer immuniteten, det er en værdifuld ejendom i kampen mod kræft.

Kræftbehandling

Selve lægemidlet blev udviklet i 1947 i laboratoriet for Allieringsinstitutet for Eksperimentel Veterinærmedicin (VIEV), hvor frøens væv underkastet termisk sublimering med flydende kondensation blev anvendt som råmateriale. I denne form erstatter sublimeringen af ​​fedtstoffer, proteiner, kulhydrater, nukleinsyrer - nedbrydning til dannelsen af ​​komponenter med lav molekylvægt.

Det resulterende præparat havde antiseptiske, stimulerende, sårhelende virkninger. Han blev døbt af ASD (Dorogovs antiseptiske stimulator).

Derefter blev frøerne erstattet af kød- og benmel, men dets egenskaber forværredes ikke som følge heraf, da effekten af ​​høje temperaturer eliminerer information om typen af ​​organisme, der er et råmateriale.

Fremstilling af anti-cancer lægemidler til kræftbehandling

Under moderne forhold fremstilles ASD-væsker ved hjælp af speciel teknologi fra væv fra langlivede dyr. ASD fraktion 2, er en tefarvet væske med en meget specifik lugt. Den bruges både eksternt og internt.

Forskere mener, at ASD-fraktionen 2 mod kræft har en udpræget antibakteriel virkning, mens det er et kraftigt adaptogen, det vil sige, at det let passerer gennem vævsbarrierer, da dets struktur ligner den hos en levende celle og ikke afvises af den. Derfor er der ingen bivirkninger, der er ingen negativ indvirkning på fosteret i livmoderen. ASD understøtter ikke kun det perifere nervesystems koordinerende rolle, men giver også den nødvendige hormonelle baggrund. Det deltager i alle metaboliske processer, manifesterer sig i form af en modulator af kroppens immunsystem. Restaurering af det normale forhold mellem celler, der regulerer de forskellige processer, der er nødvendige for kroppen, sikrer, at alle organer og systemer fungerer normalt. ASD virker ikke en bestemt mikrobe, men på hele menneskekroppen, som på grund af selve lægemidlets handling ødelægger denne mikrobe, beriget med de modtagne kræfter og materiale.

mangler

Ulempen ved det, for nogen, måske og bestemmelse - en stærk kvalme.

Afhængighed af stoffet er ikke registreret.

Ved behandling af ASD er det nødvendigt at tage en stor mængde væske (2-3 liter om dagen) - for at fjerne toksiner og slagger fra kroppen. Særlige kostvaner til lægemiddelbehandling er ikke påkrævet, overdosis er heller ikke forfærdeligt.

"For" behandling af lungekræft, mave

Perfekt behandles med ASD fraktion 2, precancerøse former af sygdommen. Samtidig anvendes den generelle dosering og ordningen, kompresser sættes på eksterne tumorer.

Patientens alder, tumorens placering og arten af ​​kræftlæsionerne er af største betydning i behandlingen af ​​kræft. ASD F-2 stopper snarere sygdomsforløbet og lindrer smerter. I de avancerede stadier af kræft anvendes ikke en total dosering, men op til fem milliliter ASD pr. Hundrede milliliter vand to gange om dagen. Alle disse handlinger er kun ved godkendelse og under tilsyn af en læge.

Intensiv kræftbehandling

En intensiv metode til behandling af kræft ved brug af ASD udføres i henhold til en progressiv ordning (fire gange om dagen), hvor doserne af medicinen, der tages, gradvist øges.

Tag på 800, 1200, 1600, 2000 timer dagligt. Doserne vokser hver femte dag. De første fem dage - fem dråber, den anden - ti, den tredje - tyve osv., Indtil du når en dosis på halvtreds dråber. Derefter skal du tage halvtreds dråber til genopretning.

Sparende kræftbehandling ved hjælp af ASD

På den første dag (for eksempel mandag) om morgenen i 30 minutter. Før måltider sættes 30-40 ml sovende te i en kop og tre dråber ASD F-2 drypper.

Tirsdag - fem dråber, onsdag - syv, torsdag - ni, fredag ​​- elleve, lørdag - tretten søndag er en hviledag og analyse af dine følelser.

Den anden, tredje og fjerde er også afsat til at tage stoffet på samme måde. Så en uges pause. Efter pause starter indtagelsen af ​​ASD igen på samme måde, men det starter ikke med tre, men med fem dråber af ASD, der tilføjes to dråber dagligt. Han bliver behandlet i en måned (fire uger), så igen en uges lang hvile og hele kurset gentages.

Sørg for at overvåge sundhed, enhver forringelse af sundheden - et signal om at stoppe med at bruge stoffet.

http://nmedicine.net/asd-frakciya-2-protiv-raka/ - Et venligt websted for os der er en anden artikel Jeg håber at disse oplysninger vil hjælpe nogen!

Indsendt af: mk727 den 08/30/2009

# 1 Fraktion ASD-2

Registreringsdato:
30.08.2009

Hvem tog dette stof, del venligst erfaringen med optagelse. Dosering, bivirkninger, indtagelse af ASD. Tak på forhånd.

# 2 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
30.08.2009

Standard dosering: Fortynd 15-30 dråber ASD-2 i 50-100 ml koldt kogt vand eller te. Drik på tom mave 20-40 minutter før måltider 2 gange om dagen.

Behandlingen af ​​5 dage at drikke, 3 dage pause, 5 dage at drikke, 3 dage pause. Og igen, 5 dage at drikke og en måned pause. Og igen, og så videre indtil fuldstændig kur. Men under modtagelse for at overvåge trivsel. Og drik masser af væsker. Jeg må sige, at det er ulækkert, og duften er værre.

Jeg tog ASD-2 fra fibroids, også doused. Der var en fibroid, nu er det ikke.

# 3 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
15.10.2009

Jeg har hørt mange gode ting om ASD-2, men jeg ved virkelig ikke folk, der ville blive helbredt! Kun barske fakta, taler til læger, de er imod selvbehandling! De siger, at du kan bruge SDA, men kun hvis dette er den sidste chance, fordi reaktionen kan være anderledes! Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre!

# 4 Re: Fraktion ASD-2

Registreringsdato:
02.11.2009

Hjælp mig venligst i dette spørgsmål - hvordan man tæller dråber af SDA? Brug en sprøjte eller pipette?

Hvis stoffet er flygtigt, da da prokapyvanii mistede sine egenskaber?

# 5 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
07.11.2009

ASD-2 er bedre at ringe med en sprøjte, 1 kube = 30 dråber. Ved kontakt med luft forsvinder nogle af egenskaberne.

Jeg accepterer ASD-2 i et halvt år (5 dages indtagelse, 3 dage - pause), der var ingen bivirkninger, forbedringer er mærkbare.

# 6 Re: Fraktion ASD-2

Registreringsdato:
2010/01/17

Velkommen! Siden februar 2009 blev min mor diagnostiseret med brystkræft (T4H2M2 1U St. 2 celler.) Hun havde en klump i sit venstre bryst med en valnød, hun blev punkteret 7 gange, analysen viser fedtceller, hun havde allerede passeret 70 stråling terapier og 4 chokdoser af kemoterapi, i det øjeblik tilstanden forværres, brystet bliver sortet, dannede blærer, den aksillære region og underskæringen blev trukket sammen, venstre arm svulmede som en ballon - ascites, en lille tumor opstod på kravebenet - det var blødt og nu hårdt og passerer til nakken. Læger nægter at udføre operationen, de siger, at de ikke ved hvad det er, de behandler kun om kræft, for om den første gang de støder på denne type kræft i deres praksis. Intet hjælper, og hun har allerede en ny klump i hendes højre bryst, hun har allerede fået 22 bjælker på hendes højre bryst. Nu, efter at have læst HLS, begyndte mor at drikke med chokdoser af ASD-2, mens hun føler forbedringer på hendes højre bryst. Hvem kan fortælle, om der er håb om en fuldstændig opsving i denne situation?

# 7 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
2010/01/17

Velkommen! Er der nogen der ved, om det er muligt at tage kosttilskud fra Vision sammen med ASD-2 til brystkræft i 4 faser? Hvem ved, svar venligst.

# 8 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
13.03.2010

ASD-2 fraktionen helbrede alvorlig kløe overalt med ridser på blod. Der er ikke etableret nogen diagnose. Jeg tog mundtligt om morgenen på en tom mave 30 minutter før måltider 1 gang om dagen, 1 ml. i vand 20-30 ml. og fast med honning. Drikke 1,5 måneder efter ordningen 5 dage drak, 1 dag pause.

# 9 Re: Fraktion ASD-2

Registreringsdato:
11.04.2010

Velkommen! Hjælp venligst, hvem kan! Min bedstemor er 81 år gammel, har lider af æggestokkene i mere end 7 år, mens hun stadig har ascites, folk kalder også dropsy... Min mor og jeg har støttet hende på mange måder gennem alle disse år, vi drak forskellige tinkturer, bestilte urter fra kysten. I omkring et år bruger vi ikke midler, men i de sidste 3 dage har mormoren følt sig værre. Hvis nogen af ​​jer havde en lignende situation, bedes du oplyse hvilke opskrifter af tinkturer eller noget andet, for eksempel Shevchenko's metode kan hjælpe nogen eller hvad... Og om ASD-2 fraktionen kan hjælpe med en sådan sygdom. Tak på forhånd!

# 10 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
16.04.2010

God eftermiddag for to dage siden blev min mor diagnostiseret med en svulst i hovedet i bukspyttkjertel med metastaser til leveren... Jeg er selv fra den officielle medicinske verden (jeg har den højeste medicinske), og hun er allerede magtesløs. Hjælp råd, jeg fortalte min mor alt og hun er klar til at kæmpe for sit liv på nogen måde... Jeg ville være meget taknemmelig for rådene.

# 11 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
29.07.2010

ASD-2 fraktion hærdet kronisk bronkitis og precancerøse mavesår

# 12 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
29.07.2010

Hærdede precancerøse mavesår

# 13 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
28.11.2010

Måske ikke helt emnet. Jeg havde været syg i en og en halv måned, og nu gør min tommelfinger på højrebenet stadig ondt. Muligvis negleblæsning, selvom jeg stadig dampede og skæbte neglen, ramte det højre hjørne af min finger stadig. Desværre kunne jeg ikke sætte banken på det, men det ville have været længe gået. Hvad jeg bare ikke vedhæftede fingeren! Og tjære og aloe og Kalanchoe og forskellige andre salver og lægemidler. Jeg besluttede at prøve ASD. Jeg købte en boble med ASD-2. Før jeg søgte informationen lidt på internettet, fandt jeg ud af, at den kan bruges eksternt. Våd bomuldsuld, lavet et bandage. Det var meget stramt, selv træk, men efter en halv time døde alting og jeg forlod det til morgenen. Om morgenen syntes der at være en forbedring. Jeg satte igen på natten. Som følge heraf opstod der en naturlig forbrænding i mit sted - en blister, og så kom huden væk. Det viser sig - det er næsten rent alkali, pH = 9. Derfor er det så brændende. Skal blandes med smør. I dag vil jeg fortsætte eksperimentet og anvende salven, ikke den rene SDA.

Jeg vil give links på internettet, hvor der er information om ASD og endda modtagelsesordningen, i dag kiggede jeg og fandt hvad jeg fandt:

# 14 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
15.12.2010

Hjælp venligst! Min svigerinde blev diagnosticeret med kræft i bugspytkirtlen, levermetastaser og rygsøjlen. Nu har hun højt bilirubin - 189. Hun tager kun symptomatisk behandling for at reducere bilirubin - phenobarbital, wobenzym, essentielt, Kars. Måske kan man vide, hvordan man reducerer bilirubin, for at fortsætte behandlingen yderligere.

# 15 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
29.12.2010

Jeg læste i bulletinen, at manden blev afladet hjem for at dø, og han begyndte at drikke SDA'en, OG I 3 ÅR, FUNKTIONSREGLER VEDRØRET. Da jeg drak, var den ikke skrevet. Men stadig gik hun til hospitalet, gennemgik en operation, 6 kemikalier, når den sidste kemi er forbi, vil jeg begynde at drikke igen for at forebygge.

# 16 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
29.12.2010

om leveren - jeg brygger 1 tsk hørfrø hver morgen, jeg drikker et afkok af havre. En af mine venner sagde, at hendes mor helbrede leveren som sådan: hæld frisk hestgødning med vand, insisterer og drikker. Hun kender ikke proportionerne, men leveren har helbredt fuldstændigt. Det er det eneste menneskelige organ, der kan genvinde helt.

# 17 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
14.01.2011

Kan jeg bruge ASD2 med Veleska tinktur med hjerne tumor? Tinktur på vand.

# 18 Re: Fraktion ASD-2

Registreringsdato:
2011/01/22

Det er nødvendigt at vide helt sikkert, om det er en tumor eller en callus for revner i kraniet, og hvis sidstnævnte så... er det let at opløse det med spritonresistente planter af alokaziya!

# 19 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
14.01.2011

Dette er en hjerne stamceller tumor.

# 20 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
25.01.2011

Prøv at kontakte]]> her]]>, på denne side fik mange svar på deres spørgsmål.

Emne læst:

For at oprette meddelelser skal du logge ind

Problemet med kræft er i øjeblikket en prioritet. Dødelighed fra denne sygdom er på andenpladsen efter hjerte-kar-sygdomme. Mange institutter og forskere er involveret i søgen efter stoffer for at slippe af med denne forfærdelige sygdom. Dette medfører visse fordele: Antallet af afdøde reduceres betydeligt hvert år: Risikofaktorer identificeres, forebyggende undersøgelser af befolkningen gennemføres. Der blev dog ikke fundet nogen panacea for denne sygdom. Men en glemt glemte gammel hjælper stadig i nogle tilfælde. Blandt de effektive metoder til at håndtere den ondartede skade på væv og organer i kroppen bruger mange læger et antidopingsystem (fraktion 2). Anvendelse i onkologi og andre alvorlige sygdomme viser en god terapeutisk effekt.

Hvad er ASD?

ASD er et antiseptisk stimulerende middel - et lægemiddel, der blev opfundet af A.V. Dorogovym i årene 1947-48 i laboratoriet for veterinær kemisk beskyttelse. En forsker studerede effekten af ​​sorbenter i kroppen i tilfælde af forgiftning. Han fandt ud af, at stofferne fanget af brændende dyrevæv, især frøer, har nogle interessante nye egenskaber. Efter mange forsøg og godkendelser begyndte lægemidlet at blive aktivt anvendt til patienter med ikke-helbredende sår, trophic ulcer, kroniske inflammatoriske sygdomme, osteomyelitis og tuberkulose.

Opfindelsens historie

ASD-2 fraktionen i behandling af kræft har etableret sig som et panacea for denne alvorlige sygdom: mange mennesker overvandt den onkologiske proces, især Berias mor, der havde livmodercancer med metastaser i lunger og lever. Derefter fulgte af ukendte årsager forfølgelsen af ​​forskeren og den mystiske død. Dette skyldtes, at opfindelsen ikke tilhørte lægen, men til den almindelige dyrlæge, der uddannede professorer i medicin. Udviklingen er ikke stoppet, de fortsætter på nuværende tidspunkt. Patenteret ASD-3 fraktion til ekstern brug af patienter med forskellige hudlæsioner. ASD (fraktion 2) mod kræft er endnu ikke massivt brugt, men den har fået anerkendelse af dyrlæger, det er tilladt og meget anvendt til behandling af dyr.

Hovedfunktionen er at have en positiv effekt på immunsystemet og normalisere alle processer på mobilniveau, hvilket ikke kun påvirker de enkelte mikroorganismer og væv, men også hele organismen som helhed. Hovedårsagen til forskellige sygdomme er en stressende tilstand. Imidlertid er de menneskelige legemes beskyttende og genopbyggende kræfter ikke fuldt ud anvendt i smertefulde forhold. Derfor er hovedformålet med SDA at vække disse genopretningskræfter og for at overvinde sygdommen alene.

Handling ASD (fraktion 2)

Antiseptisk stimulator Dorogova - sådan står ASD-2. Anvendelsen til mennesker forklares af de positive virkninger af en biogen stimulator. For det første er det et udpeget adaptogen, det vil sige et lægemiddel, der øger modstanden af ​​kropsvæv til forskellige bivirkninger, især for stressfaktorer. Med en lignende struktur med levende celler trænger stoffet let ind i hver celle i forskellige væv og forårsager ikke en afvisningsreaktion. Det har ingen bivirkning og påvirker ikke fostret, selvom det let trænger ind i blod-hjernebarrieren. Når de påføres, genoprettes hormoner, og funktioner i det perifere nervesystem aktiveres.

Hertil kommer, at SDA påvirker metabolismen, har immunomodulerende egenskaber. Hvis dette lægemiddel bruges i lang tid, genoprettes forbindelserne mellem cellerne i organer og væv, og det præcise og rytmiske arbejde i forskellige organer og systemer sikres. Og så kæmper kroppen selv med forskellige patologiske processer og genopretter sine funktioner. I referencebøgerne om traditionel medicin og på internettet kan man finde en hel del artikler om emnet "Drug ASD-2, ansøgning om mennesker". Instruktioner til brug vil hjælpe med korrekt valg af den ønskede dosis og anvendelsesmåde.

Fordelene og ulemperne ved lægemidlet

Drug ASD (fraktion 2) er fuldstændig harmløs og giftfri. Lægemidlet tolereres godt. Det skal tages temmelig lang tid, symptomer på ophobning og forgiftning forekommer ikke. Traditionel medicin anbefaler at kombinere brugen af ​​ASD (fraktion 2) ved brug af potente tinkturer: hæmslok, celandine, aconit.

En af de største ulemper ved lægemidlet er en stærk ubehagelig lugt. Der var forsøg på at fjerne denne ejendom, men så tabte alle de nyttige egenskaber ved ASD-2. Ansøgning til mennesker, der lider af kræft, hjælper dog med at forlænge menneskeliv. Derfor spiller lugten i disse tilfælde ikke en vigtig rolle.

Dyrebehandling

Lægemidlet sælges i veterinærapoteker og har stor efterspørgsel efter behandling og forebyggelse af sygdomme hos alle dyr. Gode ​​resultater blev rapporteret i behandlingen af ​​sygdomme i åndedrætsorganerne, fordøjelsessystemet, urinorganerne og huden samt genvinding af svækkede dyr med lægemidlet ASD (fraktion 2). Anvendelse i onkologi hos dyr (og vores kæledyr lider også af disse sygdomme) viser fremragende resultater. Anmeldelser af dyrlæger om dette stof rapporterede en forbedring af dyrs generelle tilstand med ondartede processer.

Cancer Terapi

Der er mange tilfælde af helbredelse af sygdomsfraktionen af ​​ASD. Kræftbehandling (onkologi) med dette lægemiddel er ekstremt effektiv. Dorogovs antiseptisk stimulerende middel har fået udbredt anvendelse i behandlingen af:

• kræftprocesser i forskellige organer

• leukæmi og lymfogranulomatose

• Fibrromer eller adenomer af brystkirtlerne, prostata

• polypose i mave og tarm

• cystiske formationer af nyrerne, leveren.

I disse sygdomme, såvel som i smitsomme sygdomme, bruger patienterne en ASD (fraktion 2). Ansøgning i onkologi er ikke den eneste indikation. Lægemidlet hjalp godt i efterkrigstiden for behandling af tuberkulose, seksuelt overførte sygdomme: trichomoniasis, chlamydia.

ASD-2: brug til mennesker

Instruktionen indeholder andre indikationer for brug af lægemidlet af mennesker:

• alvorlig lungebetændelse, pleuris

• fedme og mange andre

Dette er ikke en komplet liste over alle de sygdomme, som stoffet kæmper for.

Hvordan man bruger stoffet?

For at anvende dette lægemiddel har mange forskere udviklet deres egne tips og hemmeligheder. ASD, fraktion 2 (onkologi, forskellige infektionssygdomme, immunsystemets sygdomme forringes under påvirkning af lægemidlet) vil være effektiv, hvis du tager medicinen korrekt, fordi det virker i minimale doser. Kun korrekt modtagelse og overholdelse af vilkår vil føre til behandling.

Aktiviteten af ​​lægemidlet reduceres ved kontakt med luft, så efter at du har rystet hætteglasset, skal du hurtigt tage medicinen med en sprøjte uden at åbne hætteglasset. Dette kan gøres ved at punktere gummiproppen og indtaste den krævede mængde. Lægemidlet bør fortyndes i køligt kogt vand.

Som allerede nævnt har ASD (fraktion 2) en ubehagelig lugt, så du skal kunne drikke den. For dette er det nødvendigt at tage et dybt åndedrag, ånde ud stærkt, og hold pusten hurtigt og drik opløsningen. Du kan lukke dine øjne. Når medicinen er fuld, skal du tage et par vejrtrækninger gennem næse og udånding gennem munden. ASD (fraktion 2) i et ventileret rum eller endda på gaden er lettere at drikke.

Vi studerede de normer og doser, hvorved det bedste resultat af anvendelse af lægemidlet ASD (fraktion 2) blev opnået. Onkologi behandles, hvis du drikker opløsningen om morgenen 30-40 minutter før måltider og om aftenen 2-3 timer efter aftensmaden. Korrekt optagelse og overholdelse af fristerne vil føre til en kur.

Antag, at ASD-2 tykker blodet. Derfor er det nødvendigt at drikke sure safter dagligt, spise citron eller tage en halv pille af Aspirin eller Cardiomagnyl. Tilhængere af lægemidlet ASD (fraktion 2) rådes til at drikke rigeligt med væsker - op til 2 liter om dagen - for at fjerne forskellige giftige og skadelige stoffer fra kroppen.

Cancer Behandlinger

Udviklede metoder og doser af lægemidlet ASD (fraktion 2). Ansøgning i onkologi giver et intensivt kursus med en stigning i lægemidlets volumen. Påfør 4 gange om dagen hver 4. time: de første 5 dage - 5 dråber, den anden 5 dage - 10, de tredje 5 dage - 15, og så tilsæt 5 dråber, indtil der nås en dosis på 50 dråber. Tag derefter 50 dråber indtil fuldstændig genopretning.

For et forsigtigt indtag tilsættes 30 dråber vand til 30-40 ml vand eller kold te på den første dag, 5 dråber på den anden dag, 7 på den tredje, 9 den fjerde, 11 den femte, 13 på den femte og en pause den syvende.

I den anden, tredje og fjerde uge for at tage det samme, i samme dosering. Så - en uges pause. Næste kursus at starte med fem dråber, gradvist tilføje 2 dråber dagligt, som i den første uge. Har også brug for en pause efter en måned med optagelse.

Hvis du tager stoffet, bør det ikke få dig til at føle dig værre. Hvis dette sker, skal du stoppe med at bruge det.

http://help-prostata.ru/asd-frakciya-2-primenenie-pri-onkologii-4-stadii-otzyvy/

Hyundai Creta Engine

Kræft er den sværeste sygdom, som normalt fører til døden. Sund er bange for ham, som brand. Og dem, der allerede har konfronteret ham, sparer intet, forkæler alle alvorlige ting at blive frelst. Officiel medicin tilbyder et standard sæt: kirurgi, stråling og kemoterapi. Uformelt, hvad der lige ikke tilbyder! Det ser selvfølgelig ud til en drukne mand og et strå med en tømmer, men det er næppe værd at tro på alle healere uden forskel. Nogle gange betyder det - ren skilsmisse til personlig gevinst. Det er en helt anden ting - tinktur af hemlock. Hun reddede virkelig mange mennesker, og de, der ikke hjalp hende med at overleve, blev reddet fra de smertefulde smerter. Denne mirakelpotion blev opfundet ikke af medicinfolk, men af ​​forskere. De testede virkningen af ​​lægemidlet på både dyr og mennesker. Du spørger: Hvorfor dør de da stadig ved kræft? Hvorfor tinktur af hemlock ikke anvendes i onkologiske klinikker? Lad os ikke lede efter svar på disse, slet ikke medicinske spørgsmål, men vi vil forsøge at finde ud af, hvad den helbredende hemmelighed af en fantastisk plante er.

Plantebeskrivelse

Hemlock, hvis tinktur betragtes som en panacea, er beskedent græs med lavnøgle hvide blomster. Yderst er planten lidt som overgroet persille, og dens frø ligner dill eller anis. Hemlock vokser som ukrudt. Du kan se det i skoven, i enge, på bjergskråningerne, i ørkener, dumper, tæt på hegnet - generelt overalt. I Rusland er hæmsten spottet næsten universelt fundet, hvis tinktur har virkelig magiske helbredende egenskaber. Dens høje (op til 2,2 meter) grenstængel er dækket af brune pletter. Inde er det hul. Roten af ​​planten ligner gulerod. Bladene er meget fjedrende. Blomster - hvide blomsterstande - "paraplyer". Frøene er små, ribbet, gråbrune. Et frø splittes i to mindre, kaldet mericarpier. 1000 stykker vejer lidt mindre end 1,5 gram. Hemlock blomstrer næsten hele sommeren. I august-september vises modne frø. Et vigtigt kendetegn er, at planten "behageligt" lugter som mus, hvis en del af det strækkes med fingrene.

Forsigtig! Dødbringende gift!

På trods af at hemlock tinktur er en uvurderlig medicin, er selve planten meget giftig. Gamle græske bøder brugte endda hemlock som et mordvåben. Sådan blev Socrates udført, så han fik lov til at dø dødelige infusioner (ifølge en anden version tog han sig selvgift). Nogle mennesker tager hemlock til havegrønt, fordi de let forgiftes. Dets toksicitet forårsager alkaloider, hvor alle dele af planten er overfyldt. De mest "alvorlige" af dem - konyin. De forgiftes ofte ikke kun mennesker, men også husdyr, fjerkræ, og den tørrede hæmmer taber ikke dens egenskaber. Så videnskabsmænd har en version af, hvad præcis konyin dræber kræftceller.

Normaliseret behandling med hemlock tinktur er sikker, men bare hvis vi giver symptomer på forgiftning:

  • sløret syn og tale
  • kvalme;
  • blanchering af huden;
  • opkastning;
  • svimmelhed;
  • overdådig salivation
  • diarré;
  • sværhedsvanskeligheder
  • i første fase, stærk spænding, yderligere lammelse.

Nummen af ​​kroppen begynder med fødderne og stiger til hovedet. Når toksinerne når lungerne, dør offeret af åndedrætssvigt. Antidote - mælk med kaliumpermanganat. Det skal være lyserødt. I alvorlige tilfælde er der brug for akut genoplivning.

Når det påføres eksternt, kan hæmningen også forårsage negative reaktioner i form af rødme og dermatitis.

billets

Hemlock tinktur i et apotek opstår næsten aldrig. Nogle gange skal du "rejse" hele internettet for at finde det. Men det er ligegyldigt, at stoffet kan udarbejdes af dig selv. Hvor skal man starte? Ved indkøb af råvarer. Til terapeutisk brug egnede jorddele. Hemlock afskåret i juni-juli, og det er ønskeligt at gøre det med handsker. Frø kan plukkes umodne (sammen med paraplyer), men der skal sørges for at tørre op, de vågner ikke op på jorden. Tørret hængelås i skyggen, på steder langt fra hjemmet for levende væsener og selvfølgelig fra børnespil. Det færdige råmateriale knuses og anbringes i en lufttæt, tæt lukket beholder. Ideelle glasburer med låg.

Nogle gange er der behov for at bruge råvarer. I sådanne tilfælde knuses græsset og forbruges straks efter opskriften.

Gør medicin

Forberedelse af hemlock tinktur er lidt forvirrende. Internettet er fyldt med instruktioner, der siger, at du skal gå til et felt eller en skov (og strengt om morgenen), tage med dig beholderen og alkoholen, fordi efter 20 minutter mister græsset sine egenskaber. Det har imidlertid været videnskabeligt bevist, at sammensætningen af ​​den tørrede hængelås forbliver næsten uændret. Under alle omstændigheder forsvinder giftene fra det ikke overalt. Der er en periodisk "Herald of Hope", som fra rum til rum giver detaljerede oplysninger om fordelene og skaderne på denne plante. På sine sider præsenteres opskrifter tinktur hemlock fra friske og tørre råmaterialer. Det gøres kun på medicinsk alkohol (vodka) fortyndet i forholdet 1: 2, men ikke på vand. Så hvad er der behov for at lave en effektiv hemlock tinktur? Hvordan tilberedes det fra rå og tørre planter?

1. Fyld den tredje af beholderen af ​​enhver beholder med hakkede unge skud og hæld vodka på nakken. Vi lukker. Vi placerer i 10 dage i kælderen (du kan køleskab).

2. Blomstrer (du kan tilføje blade) fylder krukken til toppen, men tamp ikke. Massen skal være løs. Fyld med vodka, luk, insister 10 dage.

3. Ældre grønne frø med paraplyer placeres løst i en krukke. Fyld med alkohol (mindst 70 grader). Så processen er den samme.

4. Skal tørre råmaterialer (alle dele, ens rødder), måle 300 gram, læg dem i en 3-liters beholder og fylde med vodka. Insistere på to uger.

Forskellige mængder af råmaterialer skyldes, at alle dele af hæmningen indeholder en anden procentdel af alkaloider. I frøene på 2%, i farverne 0,24%, i blade og stamme på 0,1%.

Der er en anden opskrift. Under markbetingelser skæres jordklovens jordskive direkte i skiver, uden at afvige fra bushen, placeres i beholderen i ca. 2/3, fyldt med vodka eller fortyndet 1: 2 med alkohol og infunderes i 3 uger, omrystes lejlighedsvis.

En masse opskrifter. Hvilken er mere effektiv er svær at sige. Men i hver af dem er der en hemlock og alkohol.

Ved enhver fremstillingsmetode skal den færdige tinktur drænes og anbringes i køleskabet.

Behandling. Tishchenko metode

Så du har allerede forberedt infusion hemlock. Ansøgning om kræft udføres ved mange metoder. Alle dem, der skal overvejes i en artikel, er umulige. Vi giver den mest populære, hvis du mener anmeldelser helbrede tidligere patienter.

Den mest velegnede anerkendte metoder Tishchenko. De er baseret på den såkaldte "rutschebane", det vil sige en gradvis stigning, og derefter reducere dosis. Lad os starte

I de sjældneste tilfælde forårsager denne teknik bivirkninger, da behandlingen begynder med minimale doser, og senere bliver kroppen efterhånden vant til det og reagerer ikke længere så voldsomt på dets "fodring" med gift.

Så den 1. dag. 1 dråbe tinktur i et glas vand. 2. dag - 2 dråber, 3 - 3 og så videre indtil 13 dråber. Derefter øges mængden af ​​vand med 50 ml. Processen gentages op til 26 dråber. Og tilsæt 50 ml vand igen. Således nås gradvist 40 dråber pr. Modtagelse. Drikk tinkturen en gang om dagen på tom mave, cirka en time før måltider. Når du får op til 40 dråber, skal du begynde at reducere dosis. At gøre alt det samme som med stigningen, bare det modsatte. Typisk kræver disse "slides" til komplet heling flere.

Bemærk, at det ved denne metode er, at hemlock tinktur oftest er fuld (brug til kræft). Feedback fra mennesker er meget gunstig. Ifølge de minder om slægtninge, selv dem, som hæmningen ikke kunne redde, var det meget lettere at udholde smerten.

Meget svage patienter kan ikke modtage op til 40 dråber og forblive på det beløb, hvor kroppen begynder at afvise medicinen, for eksempel med 15.

Hvis du er i færd med at gå op ad bakken, følte patienten pludselig afsky for medicinen, du skal droppe til 1 dråbe og stige igen.

Hvis patienten på et bestemt stadium af opsving følte en mærkbar forbedring, kan du forblive på dette niveau og ikke øge antallet af dråber.

Metodologi Ermolchik

Nogle mennesker tror at hemlock tinktur er meget mere effektiv i decoctions af andre urter. Den ansøgning, som Yermolchik foreslår, indebærer at tilføje dråber af tinktur til afkogning af lakrids, kuragan, oregano, havre, Kuril te. Væske til dette kræver 50 ml.

I svære sygdomsformer (metastaser, sene stadier) anbefales det at drikke tinktur 6 gange om dagen. Fra kl. 06.00 til 18.00 hver 3. time plus sidste gang kl. 20.00. De første 4 dage dråber hver dosis i vandet 1 dråbe, de næste 4 dage 2 hver, derefter 3, 4 og 5. Ved dette stop. 5 dråber drikker til genopretning.

Når myoma Ermolchik anbefaler at gøre med hemlock douching. Tinkturer tager 5 dråber pr. 50 ml urteafkog (chernogolovka, vintergrøn, fyrreskov).

Faktisk er det tilrådeligt at drikke bouillon af andre urter med en hvilken som helst metode i forbindelse med en hemlock tinktur eller efter slutningen af ​​"glideren". Frem for alt rådgiver healere og forskere decoction of oregano. Dette græs "kan" genoprette blodformlen. Forberedelse: 0,5 liter vand 2,5 spsk. skeer af tør samling. Kog, insistere hele natten i en termos, belastning. Drikke tre gange om dagen til et glas (50-100 g), du kan med honning.

Anbefal også afkogning af vilde rosenbær med nåle (fyr eller gran). Dette værktøj er i stand til at fjerne giftstoffer og genoprette blodkar. Forberedelse: 5 spsk. skeer af nåle og 3 spsk. ske ske bær fylde med vand (700 ml). Kog 10 minutter og insistere på en termosnat. Strain. Drik op til 1,5 liter om dagen. Nyre knopper kan tilføje løg skræl til ingredienserne (2 spsk. Skeer).

forebyggelse

Kræft er sådan en listig infektion, som i begyndelsen af ​​dens udvikling sidder stille i kroppen, ubemærket. Registrere sygdommen i denne periode er kun muligt tilfældigt ved enhver undersøgelse. Tumoren begynder at manifestere sig, når den allerede har tid til at hærde og vokse. Så de betragter smarte hoveder, at en hemlock tinktur også er egnet til at udrydde sygdommen i embryoet. Hvordan man tager hende sund? Mange anbefaler at bruge den kongelige metode Tishchenko, fordi den er den mest harmløse. Dem, der har prøvet det, markerer stigningen i kroppens tone, forbedringen af ​​arbejdet i alle systemer, den smerte, der har plaget i årevis, forsvinder problemerne med huden (psoriasis plaques). Udførelse af sådanne forebyggende kurser rådes hvert år.

Hemlock ansøgte om behandling af Hippocrates. Nu bruger folkens healere det til epilepsi, kighoste, migræne (lægemidlet lider spasmer, lindrer smerter). Alkoholtinktur som bedøvelsesmedicinske læger forbereder sig til 1 del råvarer pr. 10 dele vodka.

Hemlock tinktur. Anvendes til andre sygdomme

Ud over kræft hjælper hemlock med:

1. Hypertension. Det er nødvendigt at tage hensyn til alle dem, der skal behandles med en hemlock tinktur, at han "kan" sænke trykket. Hypertensiver drikker 2 dråber medicin 4 gange om dagen i 2 til 3 måneder.

2. forstoppelse 10 dråber i et glas vand om morgenen på en tom mave, samme aften.

3. Forurening. 2 dråber til 1/4 kop vand fire gange om dagen, varigheden af ​​behandlingen er op til 2 måneder.

4. Forstyrrelser i menstruationscyklussen.

Inden tinkturen påføres, er det ønskeligt at rense din krop (især dem, der har gennemgået kemoterapi). Et godt resultat giver afkogning af hørfrø. Forberedelse: Et glas råmateriale hældes med varmt vand (kogende vand), anbringes i et vandbad og koges i 2 timer. Klar bouillon får lov til at afkøles (så du kan drikke) og forbruges uden begrænsninger.

Udendørs brug

Af den måde skal det bemærkes, at ikke kun hemlock tinktur bruges til medicinske formål. Patientanmeldelser viser, at salven på basis af denne plante også har vist sig godt. Fremstillingsmetode:

1. Tag 100 ml solsikke (unrefined) eller bedre end god olivenolie, tilsæt 2 spiseskefulde tøropsamlinger af hæmslip, ryst godt og afkøles i 2 uger. Efter udløbsdatoen skal omhyggelig belastning (gasbindet rulles op flere gange, kirurgisk bomuld skal indsættes i den).

2. Tag 100 ml af den samme olie, hæld i en metalbeholder og sæt en stille ild (det skal ikke koges og skum, opvarmes kun). Tilsæt gradvist små stykker voks (fra stearinlyset) og bland med noget at opløse. Udfør denne procedure, før du smider sammensætningen. Nå den ønskede farve, fjern olien fra varmen og lad den køle af (det skal være varmt, ikke varmt).

Tilsæt den første ingrediens til den anden og bland grundigt.

Denne salve bruges med succes til kræft, ligesom infusionen af ​​hemlock. Ansøgning (vurderinger - bevis for dette) anbefales til eksterne kræftformer og for interne, kun i sådanne tilfælde skal salven anvendes eksternt på det sted, der er ramt af sygdommen. Det siges, at dette middel hjælper med stadierne I og II, og med III og IV er testene endnu ikke færdige. Det er vigtigt! Salve må ikke påføres halsen og hovedet i mere end 2 timer.

Narkotika anvendes blandt andet til udskæringer, forbrændinger, hæmorider (helbreder).

Frisk tørrede eller tørre hæmbladene bruges eksternt til gigt, leddets rheumatisme og tromboflebitis. Råmaterialer er pakket i en klud, hældes med kogende vand og påføres problemområder op til 4 gange om dagen.

Hemlock tinktur: Anvendelse i kræft. Anmeldelser helbredt

På tematiske fora kan du finde artikler, hvis forfattere er bange for hemlock. Deres argumenter er baseret på plantens ekstreme toksicitet. De hævder også, at hæmningen kun kan dræbe kræftceller, men er magtesløs med tilbagefald. Men vurderinger af patienter siger det modsatte. Folk taler om hvordan en hemlock tinktur hjalp dem eller deres slægtninge. Der er historier om helbredelse af patienter, som lægerne allerede har betragtet håbløst (kræft i et sent stadium, metastaser) og bestilt hjem - at dø. Ofte er der kommentarer, der fortæller om den komplette helbredelse ved hjælp af denne kræft i lunger, mave, tarm, prostata.

Der er imidlertid dem, der ikke blev hjulpet af infusion af hemlock. Tilbagemelding fra mennesker koger ned til det faktum, at når det blev taget kun smerter faldet, men patienten døde alligevel. Nå, lad os ikke argumentere. Kræft er en lammende sygdom. Og hver af os er kropslig. Hvad passer en kan afvises af andre, og det endelige resultat afhænger af graden af ​​skade på tumorens organer på tidspunktet for behandlingens start. Men hvis ingen læge i verden giver en god prognose for kræft III, og endnu mere så IV grad, og selv med omfattende metastaser, hvorfor ikke prøve hemlock? Værre, bestemt ikke. Blandt de helbrede mange mennesker, der sammen med infusion af hemlock eller imellem diaserne tog ASD2 - en anden medicinsk knowhow. Dette lægemiddel, udviklet af geni Dorogov, er i stand til at trænge ind i cellerne uden at afvise dem og genoprette deres normale drift. Lægemidlet ASD2 er unikt, og for prisen på en krone (på apoteker er det billigere end en billet til rejser). Så hvorfor ville folk, der ikke har nogen chance for at blive helbredt ved hjælp af den officielle medicin, forsøge at redde sig med de midler, der hjalp andre?

Hemlock tinktur anvendes kun efter aftale med den behandlende læge. Behandling med giftige planter finder sted med nøjagtig overensstemmelse med doseringen. Forgiftningen af ​​hæmningen på kroppen er forårsaget af alkaloiderne i sammensætningen:

  • conyin og methylconiin;
  • conicin og conhydrin.

Alle dele af planten er giftige, virkningen af ​​alkaloider kan forårsage allergi og forgiftning. Hemlock bruges som et naturligt middel til baiting insekter, der er kendte tilfælde af husdyrs død, der ved et uheld spiste en plante. I det antikke Grækenland var græsset en del af de dødbringende giftstoffer, ifølge nogle kilder var det hemlocktinktur, der førte til den store filosof og den videnskabelige Socrates død. I tilfælde af forgiftning forbliver et karakteristisk spor af alkaloider i blodet, som straks bliver detekteret ved retsmedicinsk undersøgelse. For hvilke lidelser anbefaler den traditionelle medicin at bruge dette middel:

  • Til lindring af spasmer af glatte muskler. Det er nødvendigt at tage hemlock med spastisk hovedpine og muskelsmerter, da alkaloider hæmmer centralnervesystemet og åndedrætscentret. Denne plante kan ikke udføres, hvis der er sygdomme i hjertet og blodkarrene.
  • At berolige nervesystemet og psyken. Hvor meget tinktur kan bruges, når overekspression eller søvnløshed, så giftige stoffer ikke forgifter kroppen, vil den behandlende læge fortælle. Den maksimale sikre dosis, der kan tages, er 25 dråber. Herefter kommer forgiftning.
  • At lindre smerte. Mange plantegifter har en smertestillende virkning. Det er muligt at tage hemlock for at reducere smerten af ​​en hvilken som helst oprindelse i henhold til en speciel ordning: 1 gang om dagen, 1 dråbe på tom mave, hver næste dag, tilsættes 1 dråbe, indtil dosen når 7 dråber. I tilfælde af forgiftning, skyll maven, ring en ambulance.
  • Til forebyggelse af kræft. Behandling af en allerede diagnosticeret kræft med denne plante har ikke dokumenteret effekt. For at forhindre, at du som antioxidant kan tage 1 dråbe i 20 dage og derefter tage en pause på 14 dage, kan kurset gentages. Hvis en patient allerede er blevet diagnosticeret med kræft, udføres behandling med traditionel medicin kun i samråd med onkologen. Ellers vil ingen specialist give en positiv prognose for genopretning.
  • At normalisere menstruationscyklussen hos kvinder. Accept tinktur start 3-4 dage før starten af ​​den planlagte menstruation. Produktet har bivirkninger, det er ikke nødvendigt at tage en dråbe, hvis PMS passerer med svær kvalme. Eksponering for plantegif forværrer utilpashed. Afslapning af glatte muskler bidrager til ankomsten af ​​menstruation. Behandling af gynækologiske sygdomme med dette middel, polypper, myomer og maligne tumorer har ingen bekræftet virkning. Forstyrrelser i menstruationscyklussen er i de fleste tilfælde forårsaget af hormonel baggrund.

Giftige stoffer, der udgør hæmningen, lægge en belastning på leveren, nyrerne, galdeblæren og bugspytkirtlen. Tag tinkturen som koleretisk og diuretikum, kun i mangel af kontraindikationer til fordøjelsessystemet og urinsystemet. Tinktur kan fremstilles af dig selv, og du kan købe i nogle apoteker og onlinebutikker. For sikkerheden af ​​kære skal du holde anlægget:

  • i et mørkt, køligt og utilgængeligt sted for børn;
  • således at de voldelige, drikkende, uhensigtsmæssige slægtninge ikke ved et uheld kunne forgifte sig selv med en drink.

Virkningen af ​​hest og dets derivater på kroppen kan forårsage dødsfald ved åndedræts- eller hjertesvigt. Du kan ikke bruge dette værktøj til børn under 12 år, gravide og ammende kvinder, personer over 65 år.

Om medicinske planter

Hængelåsens stamme har en højde på 60 til 180 cm, bladene er udskårne og pinnate. Den vokser overalt, som ukrudt. Blomstrer med en paraply af små hvide blomster, i juni og juli. Bringer et ovalt formet frø i august. Samlingen af ​​blade og stilke finder sted i løbet af blomstringsperioden, samlingen af ​​frø inden åbningen af ​​kassen. For at kroppen ikke bliver skadet, skal du samle planten i handsker, ikke smage, lad ikke børn indsamle. Anlægget har en ubehagelig lugt, for sikkerheden skal du opbevare medicinske råvarer adskilt fra andre afgifter.

Hvilke sygdomme hjælper hemlock?

Antispasmodic, plejede at slappe af glatte muskler, for at lindre spastisk forstoppelse, spastisk hovedpine.

Det reducerer tone i blodkar, har en beroligende effekt. Det anvendes: fra søvnløshed, fra øget angst, fra depressiv lidelse, fra migræne, fra kronisk stress.

Smerte reliever, forbedrer trivsel med reumatoid arthritis, arthrose, smerter i led og knogler, muskelsmerter.

Vanddrivende, lindrer hævelse af ansigt og fødder, fremmer tømning af blæren.

Choleretic, stimulerer galdeblæren og bugspytkirtlen, øger surhedsgraden af ​​mavesaft.

Antifungal middel, eliminerer neglesvamp.

Anvendelse til behandling af kræft eller godartede tumorer har ingen pålidelig begrundelse. Kliniske undersøgelser, der viser fordelene ved hæmningen, blev ikke udført.

Hemlock Tincture Opskrifter

Hemlock tinktur behandler hurtigt neglesvamp. Virkningen af ​​hest på svampekultur fører til koloniens død. Lokal applikation har ingen toksiske virkninger på hele kroppen. Ved overholdelse af sikkerhedsforanstaltningerne observeres ingen skade, forekommer allergi i sjældne tilfælde. For at forberede et middel til svampen skal du hælde 50 dråber tinktur pr. 50 ml vand. Neglebehandling procedure:

  • fjern hele den berørte del ved savning;
  • ved skæring er det ikke nødvendigt at tillade blødning, hvis det er umuligt at fjerne en del - det er bedre at forlade det som det er;
  • hvis blødningen er begyndt, stop blodet først og brug derefter det giftige plante
  • fugt en bomuldsuld med en opløsning, håndter forsigtigt neglen.

Patienter er bekymrede over spørgsmålet om, hvor meget bomuld der kan overlades. For ikke at få kemisk forbrænding er maksimal tid for en giftig komprimering 15 minutter. Forlad ikke værktøjet om natten eller i lang tid. Hvor længe kurset skal vare, afhænger af fremskridtene i inddrivelsen. bedst udført under tilsyn af en hudlæge. Til anæstesi anvendes hemlock tinktur, hvordan man forbereder lægemidlet:

  • Tag 40 g knuste urter, hæld 0,75 ml vodka;
  • insisterer 10 dage omrystning.

Behandling er sikrere for at udføre apotekets lægemiddel. Hvordan en plante akkumulerer alkaloider afhænger af mange faktorer:

  • på hemlockets alder
  • fra den voksende region
  • på jordens sammensætning
  • fra den økologiske situation i vækstområdet.

For at behandlingen skal kunne påvirke kroppen positivt, skal du anvende et apotek, bevist og sikker tinktur. Konceptet, hvis behandling tjener som kræftforebyggelse:

  • Begynd at tage 1 dråbe om dagen, øge med 1 dråbe hver dag;
  • Kurset varer op til 15 dråber.

Forøgelse af dosis på grund af det faktum, at kroppen bliver tolerant for at forgifte. Op til 40 dråber hemlock heler og bedøves efter denne dosis forårsager det alvorlig forgiftning, skader leveren og nyrerne. Det er nødvendigt at dråbe midler i vand, til at begynde med at bruge 50 ml, og derefter fortyndes i et glas vand. Apoteket kan købes til lokal brug:

Urten dyrkes specielt til medicinske formål og undergår streng kvalitetskontrol.

Mange traditionelle healere, uden at have den relevante viden, samler hemlock på jord med et højt indhold af tungmetaller, langs veje, på lossepladser og øer. Planten akkumulerer skadelige stoffer, det bliver endnu mere giftigt. Det er ikke sikkert at behandle med råvarer købt fra hænder. Når forgiftning opstår:

  • kvalme, opkastning;
  • forstyrret afføring, svækkende diarré;
  • mavesmerter
  • svaghed og svimmelhed
  • åndenød, kuldegysninger.

Tyngre forgiftninger forårsager død fra åndedræts- eller hjertesvigt. Den vigtigste egenskab af alkaloider, som indeholder hemlock - er afslapning af glatte muskler. Tilknyttet til dette er både plantens gavnlige og skadelige kvaliteter. Med en stærk afslappning af de små muskler, der omgiver karrene, hæmmes al aktivitet i centralnervesystemet, herunder respirationscentret. Brugen af ​​mere end 150 ml tinktur fører til irreversible virkninger. I tilfælde af mild forgiftning har du brug for:

  • vaske maven, tag et afføringsmiddel
  • forbruge mælk og mejeriprodukter
  • Tag noget sorbent, enterosgel eller aktivt kul.

I tilfælde af alvorlig forgiftning, skal du straks kalde en ambulance og rapportere årsagen til uopsættelsen til den paramedicinske bruger modgift. Tinktur skal opbevares på et sted utilgængeligt:

  • til børn;
  • for ældre slægtninge, der er udsat for impulsiv adfærd
  • for personer med alkoholafhængighed eller handicappede
  • for vanvittige elskere af traditionel medicin, der drikker alt uden at se på doseringen og værktøjets navn.

Hemlock behandler spastiske smerter til 1 modtagelse, så hvis du føler dig bedre, kan behandlingen stoppes.

Kontraindikationer

Det bruges med forsigtighed til ældre patienter. Du kan ikke bruge dette værktøj:

  • under graviditeten
  • under amning
  • børn og teenagere under 18 år
  • i kroniske sygdomme i hjertet og blodkarrene;
  • med tendens til åndedrætsallergier, med bronchial astma, kronisk rhinitis, pollinose.

Planter kan forårsage allergier, når de anvendes topisk og oralt. Med overholdelse af dosisallergi er sjælden. For kroniske sygdomme i leveren, nyrerne, maven, tarmene, bugspytkirtlen, galdeblæren, blæren - bør du konsultere din læge før brug. I tilfælde af onkologiske sygdomme - er det nødvendigt at informere onkologen.

Siden oldtiden bruger folk urter til at behandle forskellige sygdomme. Men nogle af naturens gaver har meget kontroversielle anmeldelser. Disse planter omfatter hemlock spotted. Denne paraplyfabrik er giftig, men med korrekt forberedelse hjælper det sig med at håndtere en række alvorlige sygdomme, det bruges selv i onkologi. Det ligner en stor persille, men den er meget højere og har større blade og paraplyer, foruden denne urt har en bestemt lugt. Indholdet i hæmmer af giftige stoffer er meget højt, men hvis det er ordentligt forberedt og alle kontraindikationer tages i betragtning, vil du være i stand til at overvinde nogle lidelser med det. Dernæst vil vi beskrive opskrifterne om madlavning og bivirkningerne af denne populære medicin.

Healing egenskaber af hemlock

Hemlock spotted har fundet sin anvendelse i behandlingen af ​​mange sygdomme. Det ligner meget andre mindre farlige lægemidler. Derfor er det vigtigt at lære at skelne fra det.

Ved blot at være hemlock er det meget svært at skelne fra flere andre planter. Derfor er det vigtigt at fokusere på lugten. I hemlock er han skarp og mus. Ved langvarig indånding af aromaerne i denne plante fremkommer hovedpine.

Medicinske dele af hæmsten er blade, stilke og blomstrer. Det er meget vigtigt at samle og høste dem korrekt. Saml hemlock fra juni, og slutter i september. Det er meget vigtigt at rive de dele, du har brug for, stående på den blæsende side og beskytte dine hænder med handsker. Indsamlede blade, stilk og blomster af hemlock bruges rå og tørrede. Du skal tørre planten i et ikke-boligområde med god ventilation. Samtidig er det vigtigt, at børn ikke kommer til det. Efter tørring er planten lagt i vævsposer med advarselsmærker.

De helbredende egenskaber af hemlock:

  1. De smertestillende egenskaber af hæmningen skyldes det høje indhold af alkaloider i dets sammensætning. Men i små doser har den en stærk, men sikker bedøvelsesvirkning.
  2. De hæmblodsagtige egenskaber hos hemlocken er også ret udtalte. I dette tilfælde er det meget vigtigt at beregne dosen af ​​lægemidlet for ikke at få den modsatte virkning.
  3. Plantets antikonvulsive egenskaber skyldes også de alkaloider, den indeholder.
  4. Hertil kommer, at hæmningen har en stærk beroligende effekt.
  5. Glem ikke sårlockens sårhelbredende og desinficerende egenskaber.
  6. Nogle komponenter, der udgør hæmsløbet, kan aktivere immunforløbet.
  7. Den vigtigste helbredende egenskab ved en hemlock er dens evne til at stoppe opdelingen af ​​patogene celler. Desuden er det i modsætning til mange andre medicinske planter med en lignende virkning ikke påvirket af sunde celler i kroppen. Derfor bruges den som en kur mod kræft.

De fleste af de helbredende egenskaber af hemlock skyldes dets alkaloider. Det indeholder dog også koffein, keratin, en række nyttige syrer og andre medicinske stoffer.

Kontraindikationer til behandling med hemlock

Behandling med hæmmer bør udføres meget omhyggeligt. Denne plante, hvis den bruges ukorrekt, kan forårsage lammelse, og endda død. Derfor er det meget vigtigt at beregne dosis korrekt, når det anvendes.

En urt som hemlock er en meget giftig plante. Dens negative indvirkning på kroppen på grund af det høje indhold af hestekød. Tidligere blev hemlock endda brugt til dødsstraf. Derfor er det ikke bedre at bruge det, fordi man ikke ved, hvordan man korrekt bruger det.

Selv ved at vide, hvordan man laver stoffer fra hemlocket, kan du forårsage dig selv meget skade. Der er trods alt en række kontraindikationer mod modtagelse, hvilket er farligt for livet at blive forsømt.

Kontraindikationer til behandling med hemlock:

  • Allergisk reaktion, der opstår, når der tages tinkturer på planten
  • Nyrer og leverfejl samt andre alvorlige lidelser af disse organer;
  • Svaghed og svær udmattelse af kroppen
  • Perioden af ​​kemoterapi;
  • Gendannelsesperioden efter operationen;
  • Under graviditet er hæmlock anvendt til lægemidler og andre formål strengt forbudt.

Hele rækken af ​​kontraindikationer er ekstremt alvorlig. Forsømmelse af dem kan føre til en forværring af situationen eller endda døden.

Bivirkninger af Hemlock Spotted

Hemlock har en række bivirkninger. Du kan opleve mild kvalme i de første faser af medicinen, men det bør ikke udvikle sig til opkastning og alvorligt ubehag.

Særligt farligt er risikoen for hæmningsforgiftning. Samtidig risikerer du samtidig at tage den rigtige medicin i de rigtige doser ved at kombinere lægemidler med en hæmning med tobak og alkohol.

Den værste bivirkning af hemlock på kroppen er forgiftning. Hvis du bemærker symptomerne på en sådan gener, skal du straks holde op med at tage stofferne og konsultere en læge.

Tegn på hemlockforgiftning:

  • Følelse af tunghed i hoved, ben og arme
  • Svær hovedpine
  • Kvalme og ukontrollabel opkastning;
  • diarré;
  • kulderystelser;
  • Øget vold af offeret;
  • Elev dilatation;
  • Intense tørst, som er imod sværhedsgraden ved at sluge vand;
  • Krænkelse af koordinering af bevægelser
  • Åndedrætsbesvær
  • Alvorlig svimmelhed, op til svaghed.

Hemlockforgiftning er livstruende. Derfor er det vigtigt at eliminere konsekvenserne af det i tide. Først og fremmest skal du ringe til en ambulance. Men for ikke at miste tid, kan du bruge nogle rengøringsprocedurer.

Hvad skal man gøre, når hemlockforgiftning:

  • Vask maven med en lyserød opløsning af kaliumpermanganat;
  • Drik 30 tabletter af aktiveret sortkul;
  • Drik et afføringsmiddel eller en rensende enema.

Men hvis der er krampe og kramper, kan sådanne foranstaltninger ikke udføres. I dette tilfælde skal du straks ringe til en ambulance, der beskriver problemet via telefon.

Hemlock kræft

Som vi allerede skrev, er hemlock succesfuldt brugt til behandling af onkologi. Det vokser overalt, og derfor er det let at få det.

Forberedelse af tinktur af kræft fra hemlocket:

  1. Saks i et fartøj lavet af mørke glasskårne blomsterposer og hemlock blade. For eksempel kan du tage to glas makulerede planter.
  2. Fyld den resulterende hemlock med et glas alkohol.
  3. Luk krukken med et låg og ryst indholdet grundigt.
  4. Nu skal du lægge medicinen på et mørkt sted i 3 uger. I dette tilfælde skal det periodisk skylles. Det er umuligt at åbne beholderen med tinktur.
  5. Sæt den færdige tinktur gennem ostekloth i flasken og anvend som beskrevet nedenfor.

Som du kan se, bruger denne opskrift ikke ingredienser som Cahors, honning og aloe. Denne tinktur anses for at være den mest effektive. Og det skal bruges i henhold til Tishchenko-metoden.

Brug af hemlock tinktur ifølge Tishchenko metode:

  • Start brugen med 1 dråbe, og gradvist bring antallet af dråber til 40, hver dag, og tilføj 1 dråbe;
  • Når du når 40 dråber, begynder du dagligt for at reducere antallet af dråber med 1, indtil du har 1 dråbe om dagen;
  • Tinktyper skal tilsættes til en kvart kop rent vand;
  • Inden du slukker lægemidlet, skal du holde det i munden i et halvt minut.

Ved de første tegn på forgiftning skal du reducere antallet af dråber til et behageligt tal. I mindst et år skal du færdiggøre tre sådanne kurser, selvom nødhjælp er kommet.

Brug af hæmmer i forskellige sygdomme

Hemlock fandt sin anvendelse ikke kun i behandlingen af ​​onkologi. Med det kan du klare andre lidelser. Lad os se med hvad.

Behandling af hæmningsygdomme:

  • hypertension;
  • Ufrivillig ejakulation;
  • forstoppelse;
  • Nyresten;
  • Menstruationsfejl
  • Prostata adenom;
  • Åreknuder;
  • Fælles sygdomme.

Tinktur til behandling af disse sygdomme fremstilles ved samme metode. Men for at tage i hvert enkelt tilfælde, bør det være på sin egen ordning. Tinkturen i onkologi er for stærk for andre sygdomme.

Hemlock: helbredende egenskaber og kontraindikationer (video)

Hemlock - en meget interessant, allestedsnærværende plante med et kontroversielt ry. Denne urt har længe været brugt til medicinske formål, er kendt for sine helbredende egenskaber. Men det er ikke nogen hemmelighed for nogen at hemlock er giftigt, kræver den mest præcise dosering. Derfor bør det bruges meget omhyggeligt. Lad os diskutere, hvordan hæmningen ligner, hvordan du kan behandles med den. Adskilt på kontraindikationer. Materialet er forsynet med fotografier af bladets blade og frugter, således at selv en uerfarvet herbalist ikke kunne forveksles.

Botanisk beskrivelse af planten, dens fordeling

Hemlock er en vild urt, der har en toårig livscyklus. I det første år danner ikke reproduktive organer og udgør ikke en lang stamme. Den forhøjede del er repræsenteret af en frodig roset af basale blade. Blomstringen sker i andet år, normalt i midten af ​​juli. Mange hvide skjoldbruskkirtler er dannet. Frugter er bundet ikke tidligere end august. Anlægget tilhører paraplyfamilien. Går en højde på mere end 1,5 m, under gunstige forhold kan vokse over menneskelig vækst.

Bladene på planten er stærkt dissekerede, åbent, ligner gulerødder. De nederste bladplader kan nå op til 50 cm. Frugter, der er karakteristiske for paraplylignende, runde eller ovale, lidt komprimeret sideværts, brun, ca. 3 mm lang. Stammen er glat, hul. Hemlock spottet eller speckled overalt. Det er såkaldt, fordi der er karakteristiske rødbrune pletter på stammen. Hemlock udstråler en ejendommelig ubehagelig lugt.

Hemlock har en ubehagelig lugt

Fordelingen af ​​denne plante er ret bred. Den vokser tæt på veje, i lossepladser langs flodbredder, på skovkanter, ledige partier, grøntsagerhave osv. I naturen findes den næsten i hele Europa, i Asien med tempereret klima, i Kina, næsten på hele Ruslands område, herunder i Kaukasus og i vestlige Sibirien.

Hemlock er i stand til at vokse næsten hvor som helst hvor vintertemperaturen ikke falder under -30 ° C, og der er snedække, så den toårige plante med succes overvintrer. I områder, der er rige på næringsstoffer, f.eks. Nær husdyrbrug, hvor der er en masse gødning, vokser hæmmen temmelig frodig. Foretager fugtabsorberende, ikke overvædet substrat og godt oplyste områder.

Det er vigtigt! Hemlock har en række populære navne, det er: puslespil, giftig paraply, ildelugtende, omega, tjære, mace osv.

ansøgning Skarntyde

Hemlock behandling har en meget gammel historie. Der er tegn på, at små doser af lægemidler baseret på denne plante for første gang er blevet foreslået af Hippocrates. Interessen for behandlingsmetoder med hemlock blev derefter svækket, og derefter øget igen. Nu, når i vores land fremkomsten af ​​phytotreatment observeres, er denne plante ikke glemt. Egne hemlokkebaserede lægemidler har optrådt, selvom de mest anvendes i homøopati.

De mest værdifulde egenskaber ved hemlock i behandling af tumorer, herunder kræft. Den stærke vegetabilske alkinoid, koinen, indeholdt i plantens organer, virker som et antigen. Det udløser immunreaktioner, som under normale forhold ikke kan forekomme i menneskekroppen. Særlige antistoffer af proteinholdig natur dannes i blodet, som desintegrerer, hæmmer kræftceller.

Hemlock bruges til at behandle forskellige sygdomme.

Flere indgreb mod indgreb er populære, blandt dem de mest anvendte metoder udviklet af følgende specialister:

  1. Tishchenko V.V. (Imperial).
  2. Danikov N.I.
  3. Nikoforov Yu.V.

Terapeutiske doser af præparater fremstillet på basis af blade, frø eller hæmstængler anvendes til at opnå følgende medicinske virkninger:

  • smertelindring
  • sårheling;
  • forbedre immuniteten
  • bekæmpe tumorer af forskellige ætiologier;
  • behandling af kroniske infektiøse lidelser
  • dulme;
  • desinfektion;
  • forbedring af karsystemet;
  • eliminere hæmatopoietiske funktionsfejl.

Det anbefales at forberede en alkoholisk tinktur, du kan bruge vodka til dette formål. Da de vegetabilske alkaloider og fede olier indeholdt i hæmningen, er det bedre opløst i ethanol. Derudover opbevares den vandige tinktur kun et par dage. Mens lægemidlet baseret på alkohol kan opbevares i køleskabet i mindst 1 år og ofte meget længere.

Rådet. Ved behandling af tumorer med brug af hæmmer kan du forberede tinkturen på en god hjemmebrygging. Da det antages, at mikroskopiske doser fuselolier bidrager til at slippe af med substandard tumorer.

Til indsamling af rå hemlock skal behandles med al omhu. Da planten indeholder en enorm mængde æteriske olier, har blomsterne en stærk lugt. Ved indsamling kan der opstå hovedpine og lidelser. For at undgå sådanne problemer skal du nærme planterne på lejdsiden.

Kontraindikationer til brugen af ​​hemlock

I intet tilfælde bør vi glemme, at hæmningen er en gift for neuroparalytisk virkning. De stærkeste alkaloider i plantens sammensætning kan forårsage forgiftning, hvis dosis overskrides.

Brug ikke hemlock til at behandle børn

De primære tegn på overdosering er:

  • irritabilitet;
  • øget tryk og puls;
  • rysten;
  • kvalme;
  • taleforringelse;
  • dilaterede elever;
  • bleg hud.

I tilfælde af forgiftning skal du straks gå til hospitalet. Hvor på hospitalet vil blive ydet kvalificeret assistance. Ellers er lammelse, kramper, respirationssvigt, tab af hudfølsomhed mulige.

Det er vigtigt! I det antikke Grækenland blev hemlock brugt som en effektiv medicin. Men på samme tid blev det brugt som et gift for udførelse af farlige kriminelle.

Ofte tror folk ikke på effektiviteten af ​​naturlægemidler, behandler sådanne stoffer som svage skuespil. Men i tilfælde af hæmningen må vi ikke glemme, at dets kemiske sammensætning indeholder giftige stoffer. Kontraindikationer:

  1. Graviditet og amning.
  2. Alderdom
  3. Immunsystemet lidelser.
  4. Generel udmattelse.
  5. Den postoperative periode.
  6. Leversygdom.

Husk at hæmsløshed er giftig, det bør kun tages under lægens vejledning

Også de fleste læger er enige om, at at give hemlock til børn er meget farligt. Her er det nødvendigt at overholde udsagnet "gør ingen skade". Derudover skal du forstå, at i behandling af kræft altid skal konsultere en læge. Da hemlocktinkturen er i stand til at forårsage nogle gange uforudsigelige immunreaktioner, bør en specialist være opmærksom på lægemiddelindtaget. Desuden kan hæmningen påvirke effektiviteten af ​​kemikalier eller strålebehandling. Det er yderst vigtigt at konsultere din læge om alle de lægemidler, som patienten har til hensigt at tage.

Hemlock, som mange andre giftige planter, er i stand til at handle sundt på menneskekroppen. Lancering af komplekse processer, accelererende puls, stigende blodtryk, denne plante heler. Men det er meget vigtigt ikke at glemme, at dette er gift. At samle, forberede og tage tinkturer bør være meget omhyggeligt, doseret, ikke afvige fra det valgte behandlingsregime.

Hemlock speckled: video

Hvilken hemlock ligner: foto

Og metoder til anvendelse i traditionel medicin. I dette materiale - hemlock spottet. Behandling med hemlock spottet i hjemmet, nyttige og helbredende egenskaber, kontraindikationer, vigtige tips, opskrifter og brugshemmeligheder. Overvej denne plante.

Hvad du lærer af dette materiale:

Hemlock spottet beskrivelse

Hemlock spottet - en populær urt, der anvendes i forskellige former for medicin. Disse er vilde, høje planter, der er meget farlige for dyr og mennesker, fordi de indeholder giftige stoffer i høje koncentrationer. Hemlock spotty har en toårig udviklingscyklus, og denne giftige plante tilhører paraplyfamilien.

Folk kalder denne blomst en "giftig paraply" eller "spottet omeg." Hyrder og landmænd er bange for græsning af dyr på steder, hvor hæmlock vokser, da selv en lille dosis giftstoffer, som den indeholder, kan føre til alvorlig forgiftning.

I de fleste tilfælde overlever kvæg, der forgiftes af græs, ikke, da der ikke eksisterer effektive midler til afgiftning i dag.

Desuden udvikler sig forgiftning for hurtigt, således at husdyr ejeren ikke har evnen til hurtigt at hjælpe og redde sit dyr. Derfor kæmper mange landmænd voldsomt for renheden af ​​deres grunde og græsningsarealer for at beskytte dyrenes afdelinger mod forgiftning.

Det faktum, at planten er giftig, er vigtig for at tage hensyn til alle, der skal dyrke det eller opbevare det i hjemmet til medicinske formål. Det er vigtigt at skjule råvarer fra børn og dyr, da konsekvenserne af tankeløst forbrug kan være dystre.

Det samme gælder landingen - hvis planten vokser i dit område, skal du sørge for at beskytte deres kæledyr og kæledyr, så ingen er skadet. Blomsten er farlig ikke kun for dyr, men også for fjerkræ.

Problemet er, at udadtil er det ikke anderledes end mange spiselige urter - det har den mest almindelige smag af græs, derfor dyr er glade for at spise dødelige grønne.

Der er en plante overalt på vores kontinent, det foretrækker at vokse i åbne områder, der er godt oplyst af solen. Tørkehæmmende blomst er ens udseende til gulerod og jævn dill, det kan også forveksles med andre sikre plantearter fra paraplyfamilien. Derfor er det vigtigt at være meget forsigtig.

Hemlock spottet gik ned i historien og blev berømt, fordi det var vant til at lave farlige, dødelige giftstoffer fra oldtiden. Den verdensberømte filosof Sokrates blev dræbt med en potion fremstillet af denne blomst.

Hvad ser en hemlock spotty ud?

Hemlock spottet skal kunne skelne fra andre planter. At indsamle det i det vilde nødt til at kende egenskaberne ved udseende. Overvej hvordan du kan identificere denne plante.

  • Stænger forgrenet, tæt, med hulrum inde. På toppen af ​​stilkene er lysegrøn, i begyndelsen af ​​udviklingen af ​​planten kan være dækket med en let blomst af grå farvetone. Højden på stammen kan nå 2 meter i modne buske.
  • Bladene er tre-pinnate, petiolate nedenfor. Ydermere ligner hemlock løvet gulerods eller persille blade.
  • Blomsterne, som alle medlemmer af paraplyfamilien, er store, har form af en paraply med flere blomster af lille størrelse, malet hvidt. Duften af ​​blomster er specifik - hvis du knæder dem, udstråler de en stank svarende til duften af ​​mus.
  • Begyndelsen af ​​blomstringen sker normalt i midten af ​​juli, men kan komme tidligere eller senere i flere uger afhængigt af klimaforhold. Planten blomstrer i lang tid - indtil slutningen af ​​august, og i de sydlige regioner kan du se blomstrende hemlock selv i begyndelsen af ​​september.
  • Og til sidst - de ligner frø af dild, malede i en grå-oliven skygge, ovoid form, langstrakt. Planten reproducerer smukt i frøvejen. Modne frø, spredt af vinden, spirer det følgende år.

Hemlock spottet helbredende egenskaber

Som allerede beskrevet ovenfor er planten meget giftig. Men det gift, det indeholder, kan bruges i den rigtige dosering for at fjerne nogle sygdomme. Hemlock indeholder også andre aktive ingredienser, som har en gavnlig virkning på den menneskelige krop. Lad os overveje i detaljer hvad der er indeholdt i denne urte, og hvilke helbredende egenskaber hemlocken har.

Hemlock spottet - kemisk sammensætning

I alle dele af planten i forskellige koncentrationer indeholder kraftige alkaloider, der påvirker centralnervesystemet og andre systemer i menneskekroppen. Den farligste alkaloid indeholdt i stilkene, blade, blomster og frø af planten er konyin. Dette stof er i stand til i små doser for at forårsage alvorlig forgiftning og medføre dødelige konsekvenser, hvorfor det anbefales at nøje overholde reglerne for anvendelse af lægemidler fremstillet af planter.

Mindre giftige, men stadig stærke og farlige stoffer er krngidrin, conicin, pseudoconhydrin og methylconiin. De er til stede i lavere koncentration, men påvirker også en række organer i kroppen. Frøene og bladene indeholder en række organiske syrer, herunder koffein, petroselidin og petroselinsyre. En række vitaminer og mineraler til stede i minimumskoncentrationen blev også påvist under kemisk analyse.

Nyttige egenskaber ved hemlock

Helbredende egenskaber ved hæmsling spottet på grund af egenskaberne ved den kemiske sammensætning, som ikke ændrer sig under varmebehandlingsprocessen eller under påvirkning af andre faktorer. Overvej helbredende egenskaber af denne plante.

1. Den mest populære brug af et lægemiddelplante er behandling af kræfttumorer. Maligne tumorer er forbundet med væksten af ​​patologiske, ændrede celler og deres opdeling. Men plantens giftige komponenter dræber dem med langvarig eksponering.

2. Derudover anvendes hæmlockspotted som en kraftig smertestillende middel. Det blokerer hjernens aktivitet, og reducerer også nerveendernes følsomhed, næsten lammende dem for et stykke tid. Men sådan

Staten er ikke endelig - kroppen genoprettes hurtigt. Denne plante har etableret sig som den eneste effektive mod smerte i kræft.

3. Den antikonvulsive virkning anvendes til behandling af epilepsi og i tilfælde af anfald. Aktive stoffer påvirker hjernen, nedsætter aktiviteten og derved eliminerer angreb af anfald og de berørte områder genoprettes gradvist.

4. Planten er i stand til kraftigt at stimulere kroppens immunitet. Det er derfor indiceret for hudsygdomme, der er forbundet med et fald i effektiviteten af ​​beskyttelsesfunktioner såvel som i opsvingstiden efter alvorlige sygdomme.

5. Det bruges også til at reducere trykket.

6. Tarmsår i mave og tarme kan også behandles med en hæmsko. Takket være den sårhelende og antiinflammatoriske virkning genopretter mavesårene i mave og tarmene hurtigt og sår err.

7. Brug ekstremt hemlock som et sårhelinganlæg, der fremskynder regenerering af celler og væv.

Kontraindikationer

Udadtil ser græsset ret uskadeligt ud, men det er vigtigt at forstå den fare, den skjuler i sig selv. Endnu en gang minder vi os om, at dette er en potent, giftig plante, der på kortest mulig tid kan bruges, hvis den bruges ukorrekt, fratage en person i livet! Hertil kommer, at hæmningen er kontraindiceret i følgende sygdomme og tilstande.

  1. Allergisk reaktion, individuel intolerance.
  2. Graviditet og amning. Det er ikke tilrådeligt at bruge lægemidler baseret på hemlock, selv i graviditetsplanlægningsperioden.
  3. Alvorlige sygdomme i nyrerne og leveren er forbundet med dysfunktion af disse organer.
  4. Hypotension, tendens til lavt blodtryk.
  5. Hemlock spotted anvendes ikke i pædiatri, da børnenes krop ikke er i stand til at klare de toksiner, der er indeholdt i den.

Indsamling og indkøbsregler

Saml og høst hemlock spottet bør være i perioden med maksimal blomstring, cirka i juni. For at forberede tørre råmaterialer skal du forsigtigt afskære den øverste del af stammen med blomsterblokke og basale blade, spred alt dette på en klud eller på et ark papir og lad det tørre i 2 uger.

Når græsset er helt tørt, er det nødvendigt at dræbe det eller hugge det med en saks. Efter det knuste råmateriale foldes i en lukket beholder eller stofposer og opbevares i 1,5-2 år.

Tørre råvarer skal holdes væk fra børn, dyr. Forlad ikke en container af græs nær mad og andre medicinske urter. Det anbefales ikke at opbevare hemlock i huset, da dets lugt fremkalder en alvorlig hovedpine.

Du kan straks bruge de skårne råmaterialer til fremstilling af alkoholiske tinkturer. Det er tilrådeligt at samle hemlock i en åndedrætsværn, da du kan indånde giftige dampe og derefter føle dig dårlig. Efter opsamling skal du vaske dine hænder grundigt med sæbe og vand.

Vokser op

Hemlock spottet kræver ikke særlige betingelser for vækst og frugtning. Det er en plante, som nemt tilpasser sig vækstbetingelserne og er i stand til at overleve selv lange tørre perioder uden konsekvenser. Men at dyrke store buske og høste en anstændig høst er kun mulig med passende pleje. Overvej et par anbefalinger til dyrkning af denne plante.

1. Vælg et sted, hvor du vil være sikker på, at intet dyr eller barn vil kunne komme til en giftig busk, dag eller nat.

2. Det er ønskeligt, at dette område er godt oplyst af solen.

3. Jordbundens sammensætning og parametre er ikke kræsen, men vokser godt i et alkalisk eller neutralt miljø. For vellykket dyrkning er det vigtigt at dræne.

4. At så et græs er muligt fra frø. På den tilberedte jord såes frø i lavvandede brønde, fordybe dem eller behandle dem med en væske for at stimulere væksten.

5. Før fremkomsten af ​​hæmslingsskud skal den have rigelig vanding, og så er det nødvendigt at tynde det, så afstanden mellem planterne er 40-50 cm.

6. Weeding, vanding 2-3 gange om måneden, ødelæggelsen af ​​skadedyr og andre grundlæggende omsorgsaktiviteter vil bidrage til at vokse klare medicinske råstoffer.

7. Hvert 2-3 år fjernes planterne helt og plantes nye.

Ansøgninger og opskrifter

Brugen af ​​hæmningsegenskaberne til hæmmer er blevet praktiseret siden antikken, og der er mange opskrifter, som kan være nyttige i forskellige sygdomme. I hvert tilfælde skal du fokusere på kroppens egenskaber og tilstand, og foreløbig konsultation med en læge vil ikke være overflødig.

Overvej opskrifterne til fremstilling af terapeutiske midler fra hemlocken samt de særlige egenskaber ved ekstern og indadvendt anvendelse til forskellige sygdomme.

Alkohol tinktur af hemlock

For at forberede tinkturen på alkohol fra en hængelås, har du brug for: alkohol, grøn, frisk råvarer, tætsluttende retter og 18 dages tålmodighed. Der bør være 2 gange mere alkohol end urter. Hæld friske råvarer med medicinsk alkohol, luk og insister i køleskabet i ca. 18 dage. Så tag den færdige alkoholtinktur ifølge forskellige ordninger afhængigt af formålet med modtagelse.

Infusion hængelås vand

Ved hjælp af vand fra tørre råmaterialer kan kun en del af de aktive komponenter udtrækkes, derfor er brug af vandinfusion betragtes som den mest blide og milde behandlingsmetode, da kroppen modtager et minimum af giftstoffer og aktive komponenter med væske. Denne type præparat bruges ofte til at stimulere immunsystemet i løbet af genoprettelsesperioden, eller ellers for at forhindre tilbagefald efter genopretning fra kræft.

Forbered en vandinfusion af 1 tsk krydderurter og et glas kogende vand, insisterer under låget lukket eller i en termos i 2-3 timer. Derefter filtreres den resulterende infusion og anvendes til behandling, idet resteret holdes i køleskabet.

Hemlock tinktur på vodka

En halvalkohol- eller vodka-tinktur af frisk eller tørt hæmgræs græs fremstilles som følger. Du har brug for en ren, tør beholder, der er tæt lukket med et låg (du kan bruge en dåse eller en flaske). Et lag af grønt eller knust tørt græs er placeret i det.

Beholderen skal være en tredjedel fyldt med råmaterialer, og hæld derefter det resterende rum i det med vodka. Det er tilrådeligt at insistere på 2% til 3 uger, og skubbe lejlighedsvis, så alkoholen trækker mere aktive stoffer fra råmaterialerne.

Hemlock salve

En nyttig form for lægemidlet til at lindre smerte og behandle ydre tumorer og hudsygdomme er en salve lavet af urter og olivenolie. Det er nødvendigt at tage en glasbeholder med låg og læg 50 gram af en blanding af græs og frø på bunden. Hæld dette råmateriale 0,5 liter olivenolie, bland og luk låget. Salven skal infunderes i 3 uger, og så kan du bruge

Hemlock til smertelindring

For at slippe af med smerten, kan du bruge infusion eller tinktur af alkohol fra hemlocket spottet. Også et effektivt middel til smerte er salven. Salven bruges i form af en komprimering på det berørte område. Væv eller bandage er imprægneret med salve og påført det berørte område under forbindingen. For at fjerne hovedpine kan du anvende en komprimering på panden. Tinktur på alkohol bruges af 3-5 dråber, fortyndet med vand. Du kan tage 2 spiseskefulde vandinfusion for at fjerne smerter.

Hemlock fra onkologi og kræft

Kræft og kræft kan ikke altid behandles med urter, i nogle tilfælde kun kompetent kirurgi kan ændre situationen. Derfor bør du ikke pinke dine håb kun på naturlægemidler, mens du taber dyrebar tid. Der er flere populære teknikker, der bruges til kræftterapi. Overvej flere muligheder.

1. Teknikken, kaldet Tsarskaya, blev grundlagt af den berømte herbalist V. V. Tishchenko. Den nederste linje er, at du skal begynde at tage 1 dråbe alkoholtinktur og opløse det i 100 ml vand. Det er nødvendigt at tage medicin om morgenen, på en tom mave, og det skal gøres hver dag på samme tid. Hver dag øges doseringen med nøjagtigt 1 dråbe og når 40 dråber. Derefter går tællingen af ​​dråberne i omvendt rækkefølge - et fald pr. Enhed pr. Dag. For effektiv behandling af onkologi kan du have brug for 2-3 kurser, men det anbefales at tage pauser i ugen mellem dem.

2. Den anden metode indebærer forbedret behandling - alkohol tinktur tages tre gange om dagen. Det er nødvendigt at drikke i overensstemmelse med princippet beskrevet i den første variant, hvilket øger doseringen. Om morgenen, til frokost om aftenen, før du spiser, drik 1 dråbe tinktur fortyndet i vand. Den næste dag drikker de også tre doser, men i hver af dem drikker de 2 dråber, og så når de 40, så falder de en hver dag. Tilbring også 2-3 kurser med en kort pause i 3-5 dage.

3. Der er en anden mulighed, der bruges i alvorlige former for kræft. Forøg antallet af dråber i hver modtagelse. Om morgenen drikker de 1 dråbe alkoholholdig hemlock tinktur, ved frokosttid allerede 2, og om aftenen tilføjer de en anden. Så de når fyrre og igen langsomt.

Tryklukning

I tilfælde af hypertension, tag om morgenen til en spiseskefulde vand bouillon. Under angrebet bruger også vandinfusion, men tag 2-3 spsk. Efter infusionen kan du ikke spise noget i 1-1,5 timer, og det anbefales at flytte mindre - det er bedre at lægge sig ned, indtil symptomerne forsvinder.

http://moriana.ru/asthma/zdorove-boligolov-boligolov-protiv-raka-pomogaet-li-svoistva-shemy-priema.html

Læs Mere Om Sarkom

Udseendet af metastatisk ovariecancer (tumormetastase) skyldes tilstedeværelsen af ​​tumorer i andre organer (i onkopatologi i mave-tarmkanalen, skjoldbruskkirtlen, brystet, livmoderen).
En hjerne tumor er signifikant forskellig fra andre neoplasmer. Disse forskelle består i histogenese, kliniske manifestationer, behandlingsmuligheder.
Udarbejdelsen af ​​SDA, udviklet af Dorogov i det sidste århundrede, behandler traditionelle helbredere og tilhængere af alternativ medicin forskellige sygdomme fra lungebetændelse til onkologi.
For at besvare dette spørgsmål er det nødvendigt at bestemme præcis, hvilket mål der står overfor undersøgelsen. Hver teknik indebærer sine egne egenskaber, som gør det let at identificere disse eller andre patologiske processer.