KOMMENTARER: 14 Rubrik: CANCER, FORUM

Hvem kunne helbrede kræft med ASD-2 fraktionen? Hvordan tolererede du behandlingen? Hvad er resultaterne? Hvilke ordninger anvendes? Er det muligt at kombinere behandlingen af ​​ASD med kemoterapi?

Gå til diskussionen og læs anmeldelser

14 kommentarer til " Forum: Behandling af kræft ved ASD-2 fraktionen "

Avisen "Vestnik ZOZH" fortæller historien om, hvordan en kvinde med 4. trin i tarmkræft blev afladet fra hospitalet uden at ordinere behandling. Det var i 1980. Hun hørte noget om ASD-2 fraktionen, og hun besluttede at behandle kræft. Hun vidste ikke den nøjagtige dosering, der var ingen steder at se, så hun drak 1-2 spsk. l. 4-5 gange om dagen, vaskes ned med kefir. Hele smelte af en sådan behandling med lugten af ​​ASD, men kræften stadig helbredes og boede efter det i mere end 20 år. Vi skal straks klarlægge, at folk i disse dage var stærkere, og ASC-fraktionen var anderledes, så du bør ikke gentage dette forsøg, du skal overholde standardbehandlingsregimer. (Husk fra avisen "Vestnik for sund livsstil" 2002, nr. 3, s. 13).

Men tror du ikke, at den "intensive behandling af kræft ved fraktionen af ​​ASD-2", der er beskrevet i den foregående artikel, ikke er meget intensiv. Der er maksimal dosis 60 dråber om dagen, dvs. kun 1,5 ml. Jeg læser, at til behandling af psoriasis er en enkeltdosis for voksne 2-5 ml, og disse doser om dagen skal du drikke tre. 5 ml x 40 dråber x 3 gange om dagen vil gøre 600 dråber om dagen. Men jeg læste det på internettet, de kan ligge der. Dorogov selv, skaberen af ​​stoffet, i forsømte tilfælde af onkologi, anbefalede at tage 5 ml ASD-2 to gange om dagen, men under tilsyn af en læge.
Derfor er det ikke overraskende, at kvinden, om hvem historien i den tidligere anmeldelse drejede sig om, var i stand til at overleve og endda helbrede stadium 4 kræft ved at tage SDA-2 fraktionen i så store doser.

ASD er gift. Min far døde af lungekræft, og denne ASD accelererede kun døden. Papa var under akupunktur til kræftbehandling (refleksbehandling), billederne viste, at tumoren blev krympet. Det er klart, at vi måske bare troede på en kur. Og så rådede nogen disse ting, hvordan man ikke køber, hvis patienten beder om at prøve, for det er måske en chance for at helbrede kræft. Nå, det er det. Som lægen senere sagde, var kroppen alvorligt forgiftet, far kom ned på den anden eller tredje dag for at tage dette affald, og før det følte han sig godt, gik op ad bakke. Generelt gik det ud hurtigt, det var smertefuldt at se på, hvad vi gjorde med egne hænder, da vi købte denne ASD til behandling af kræft. Tænk på dig selv, men alt dette er nonsens.

læs bogen Lebedev EG fra Mariupol og Galina Shatalova neurosurgeon. Alt dette er på internettet. Der er mange anmeldelser af patienter, der er helbredt af kræft. Disse læger behandlede kræft ved hjælp af ASD-2 fraktionen. Dette lægemiddel sælges i veterinære apoteker. Jeg tror stadig, at det er nødvendigt at skifte mad, fjerne kød, mælk, slik og boller. At genoprette syre-basen balance i kroppen, så det tjener immunitet.

Jeg havde operation for kolorektal cancer. Så gik jeg igennem kemoterapi. Derefter har jeg brugt ASD-2 i 1,5 år nu, jeg har det godt

Jeg læser at det er umuligt at tage en AHD-2 fraktion før kemoterapi, da en døvet organisme reagerer dårligt mod kemi, vil det være svært at finde den rigtige dosis, behandlingen vil være ineffektiv.
Og generelt er det bedre at tage ASD-2 til kræft, når du ikke er blevet ordineret nogen behandling i de sidste faser. Ellers vil du starte behandlingen med en brøkdel af trin 1-2, og så vil du fortryde, at du forsømte den officielle medicin, når onkologi starter i fase 4.

Og nogle gange vil behandlingen blive ordineret og helbredt, og så vil de frigive den sunde, hvilket sikrer, at al onkologi er fjernet fra kroppen. her kan også ikke slappe af. På ethvert tidspunkt kan der være et tilbagefald. For at forebygge kræft kan du også drikke ASD-2 eller plantegift.

Kvinden blev udtømt fra hospitalet som håbløs med en diagnose af levercancer. På det tidspunkt var hun 52 år gammel. Efter 20 dages behandling kom ASD-2 fraktionen til en betydelig forbedring, og snart blev hun fuldt ud genoprettet. Hun er nu 76 år gammel, og hun har det godt. Der var ingen tilbagefald af tumoren. (Kilde: Avis "Vestnik ZOZH" 2001, nr. 7, s. 14).

Den bedste del af behandlingen af ​​kræft er fraktionen af ​​ASD-2, så den kan og endda kombineres med andre former for behandling: med kemoterapi, behandling med plantegift. Her skriver S. I. Tsvetkov, en læge, der praktiserer behandling af urtekræft.
Næsten altid i medicinske kombinationer bruger jeg ASD fraktionen-2. Det lindrer, giver energi, har antiinflammatorisk, sårhelende virkning, øger intensiteten af ​​lungerne. Men det vigtigste aspekt af ASD er, at det forbedrer alle de stoffer, der indføres i kroppen. Hvis det bruges uden ekstra urter, vil der ikke være så stærk effekt. (Kilde: avis "Vestnik of the Healthy Living" 2002, nr. 3, s. 13).

Jeg kunne ikke blive diagnosticeret i lang tid, selvom symptomerne angav lungekræft, men jeg fandt ikke noget på fluorografi, jeg gjorde det 10 gange det år. Kun på røntgenstrålen fandt en tumor. Jeg blev ikke anbefalet at udføre operationen, da jeg havde diabetes og meget højt blodtryk. De tildelte mig tre kurser af vedligeholdelse kemoterapi, de sagde, at jeg stadig kunne leve i 2-3 måneder.
I avisen "Vestnik ZOZH" fandt jeg folkemekanismer for kræft. Jeg valgte at behandle lungekræft ved hjælp af AED-2 fraktionen. Samtidig gik hun igennem kemoterapi og så ASD-2. I midten af ​​det andet kursus af kemoterapi begyndte hun at tage hemlocktinktur "ifølge den kongelige metode" - 80 dage.
Efter det tredje kursus af kemoterapi, gik jeg til det regionale center for undersøgelse - væksten af ​​tumoren stoppede. Hemlock Jeg drak tre flere kurser - 240 dage. Og i april 2001 gik jeg igen til en undersøgelse - svulsten i lungerne var løst. Jeg blev endda fjernet fra registret. (Recall fra avisen "Vestnik of the Healthy Living" 2002, nr. 23, s. 12).

For 6 år siden havde jeg operation for tarmkræft. Den anden operation blev udført efter 4 måneder, fordi der var en tarmobstruktion - rektum blev bragt til siden. Kirurgen erklærede mig: "Tarmkræft med metastaser, du vil ikke leve mere end et år."
Og jeg er 67 år gammel, og jeg bor, takket være opskrifter fra sund livsstil.
N. V. Shevchenko sendte mig sin træningsvejledning. Begyndte at drikke vodka med smør, holde sig til sin kost. Blandingen så i 4 år, så den ophørte med at arbejde, sandsynligvis blev kroppen brugt. Derefter blev jeg behandlet med Todicamp. En fytoterapeut fra HLS Tsvetkov rådede mig om en omfattende behandling af kræft, herunder aconit og ASD-2 fraktionen. Disse folkemægemidler til kræft hjalp mig med at overleve.
. (Recall fra avisen "Vestnik of the Healthy Living" 2002, nr. 20, s. 13).

Her er anmeldelser om behandling af mavekræft fraktion af ASD
1. Manden havde en operation for mavekræft. Derefter begyndte han at tage til behandling af kræftfraktion af SDA-2. Der var ingen tilbagevenden af ​​sygdommen, han har haft et godt helbred i 5 år efter operationen. Behandles i henhold til ordningen: Fortynd 20 dråber ASD med 20-40 ml kogt vand. Start modtagelse med 2 dråber og bringe gradvist til 20. (Kilde: "Bulletin of healthy lifestyles" 2001, № 7, s. 14).
2. Kvinden havde mavesår, plaget af alvorlig smerte, ingen medicin hjalp, der var en mistanke om kræft. Den behandlende læge rådede til at behandle fraktionen af ​​ASD-2. Tag fra 1 dråbe til 30-40 (afhængig af sundhedstilstanden, men det er nødvendigt at nå 30 dråber) og tilbage. En måned senere gentage behandlingen. Efter to kurser er alle symptomer på sygdommen væk. (Kilde: "Bulletin of healthy lifestyles" 2001, nummer 7, s. 15).

Glem ikke, når du tager ASD-2 mere. Dette er en stærk alkali. hvis du fortynder det i store mængder vand, så vil du ikke være i stand til at drikke hele volumen - det vil forstyrre dig. Det er nødvendigt at fortynde fraktionen med vand, eller rettere godt brygget te eller urter for at drikke væsken i en slurk. Og når du allerede har slukket, så drik denne muck med en stor mængde vand eller te, er det vigtigste ikke en sur drink - alkali bliver slukket fra syre.

Jeg læste anmeldelser, at patienter brugte ASD-2 samtidig med kemoterapi og resultaterne er gode.
Men på den anden side læser jeg lægernes anmeldelser. at folk forlod dem med stadium 1-2 kræft, der skulle behandles hjemme med AED-2 fraktionen og vendte tilbage til dem med fase 4 - at dø.
Og fra tredjepart, hvis de ikke var blevet behandlet med noget, ville de også have nået etape 4.
Bare ikke opgive og vent på døden, du skal kigge efter din metode, fordelene ved oplysningerne er nu nemme at få

http://narodn-sredstva.ru/forum-lechenie-raka-frakciej-asd-2/

Hvordan man tager en SDA 2 person til kræftbehandling. anmeldelser

Hej venner! I dag ser vi på emnet: Hvordan man tager en ASD 2 person til behandling af kræft. For anmeldelser af mennesker helbredt af forskellige sygdomme, herunder kræft, se afslutningen af ​​denne artikel.

Behandlingsregimen blev udviklet af Alexey Vlasovich Dorogov, forfatteren af ​​lægemidlet, som tidligere blev beskrevet. Anbefalinger fra forfatteren af ​​behandlingsregimen A.V. Dorogova, hvordan man tager ASD 2 til en person, gives i sin helhed og fremgår af tabel 1.

Hvordan man tager en SDA 2 person til kræftbehandling.

Det er nødvendigt at holde en dagbog, hvor man dagligt skriver dag, timer, dosis dråber, dosis vand, trivsel.

Dråber skal være fuld i fortynding med 50 ml koldt kogt vand på tom mave 30 minutter før måltider.

Du kan erstatte vandet med mælk.

Det er nødvendigt at gennemgå test fra tid til anden, arkiver dem efter dato og butik.

Tabel 1: "Shock" -metode A.V. Dorogova til behandling af kræft.

Et nyt ord om handlingsprincippet for lægemidlet ASD.

Gurov Alexander Evgenevich

Venner, videnskaben står ikke stille i de sidste årtier, tidligere efter Dorogov, forskere udforsker princippet om virkningen af ​​lægemidlet SDA.

Et stort bidrag til ASD's videnskab blev lavet af den russiske forsker Alexander Evgenievich Gurov, en dyrlæge fra Vologda.

Gurov A.E. - Fuld medlem af den professionelle medicinske sammenslutning af specialister fra traditionel folkemedicin og helbredere i Rusland. Han fik titlen akademiker til videnskabeligt arbejde i emnet "Antiseptisk Dorogov Stimulator i Onkologi."

I dette videnskabelige arbejde Gurov A.E. Beviste, at ASD virkelig vinder kræft og er godt kompatibel med kemi og strålebehandling. Han fremlagde beviser: Resultaterne af blodprøver ved forskellige behandlingsperioder, røntgenstråler, uddrag af lægejournaler, udtalelser fra læger.

Gurov A.E. Han avancerede teorien om morfogene felter, hvis essens er, at informationen i levende væv ophobes i tusindvis af år. I syge mennesker svækker informationen og falder endda sammen. Operationen af ​​ASD er baseret på genoprettelse af svækket information og harmonisering af staten.

Anmeldelser af stoffet ASD nogle tidligere patienter:

God dag alle sammen! Jeg har en stor familie og mange problemer. Da min hund var alvorligt syg, forudsagde dyrlægerne en smertefuld død for hunden. Leishmaniasis, allergier, 70% hårtab, rådne ledd, blindhed og så videre. I 3 uger fra den 8 måneder gamle hvalp er næsten ingenting tilbage.

Og her anbefalede en læge fra det regionale center ASD 2. I modsætning til prognoserne hos læger overlevede hunden. Smuk mand Han er 3 år gammel! Ved hjælp af eksemplet på en hund begyndte jeg at give en ASD til min mand og børn. Manden har en galdeblære fjernet, var peritonitis, den strengeste kost, halsbrand, yellowness og svaghed.

Skræl ASD 2 måneder: vand 50 ml. og ASD 1,5 ml. på en tom mave 30 minutter før måltider, en pause i 2 måneder og kurset gentages. Resultatet var ikke længe i kommer! Blomstrende mand i hans 47! I kosten behøver ikke, rødmen på kinderne ser mulig!

Sønnen er 21 år gammel - har været handicappet siden barndommen med en diagnose af syringomyelia (rygmarvsskade med cyster, tab af følsomhed), grad 2 hypertension. 2 gange om året lå på hospitalet, faldt ofte, brænder, tryk 190. På samme måde drak han AST. Læger er i chok! I maj i år blev der konstateret en dramatisk forbedring! Cyster krymper! Trykket er stabiliseret! Følsomheden genoprettes langsomt (en pimple på ryggen kan ikke presses ud uden kvæler :)) Det går uden en stok!

TAK DOROGOV for sit stof! KONGERIGET HANS HEMMELIGT! TAK OG MIKHAIL til dyrlægen for hinten. Narkotika alle kastede væk. Intet behov!

Jeg anser det for min pligt at fortælle om oplevelsen af ​​behandlingen af ​​ASD-2 og 3 af mig personligt og af mine bekendte.

Til at begynde med, for nogle år siden identificerede min mor hudkræft, der græder og konstant kløende. Det var umuligt at vaske og bare uudholdeligt at sove. Lægerne var meget grusomme, de sagde, at i din alder (73) var det ikke meget realistisk at komme sig og simpelthen forberede sig på det værste. Desuden blev de undersøgt af flere forskellige læger, herunder betalte.

Mor besluttede at søge efter sig selv på internettet! tips og artikler om dette emne og gik til ASD. Jeg købte begge fraktioner (2 og 3), en uge senere følte jeg en lille lettelse, men kløe og blødning fortsatte (omend lidt mindre). Hun besluttede sig på trods af sin alder ikke at give op og så troede på dem, der kom tilbage, at hun gik til en klinik i Moskva, hvor lægen specifikt behandler AST og tildeler hver enkelt individuel.

Vi bragte hende til denne læge, hun udpegede et individuelt kursus for hende. Mor selv kunne ikke engang tro til slutningen, da efter 2 uger begyndte alt at forsvinde for vores øjne. En måned senere var der kun et spor tilbage af det største grædende sårsår, og på dette tidspunkt begyndte en ny lyserød hud at vokse.

Mor selvfølgelig fortalte venner og venner og mig. Jeg stoppede personligt ARD (og ondt i halsen) ved hjælp af SDA, som jeg havde lider længe og i alvorlig form, tog jeg flere kurser af antibiotika, lægerne gav op med henvisning til en meget svag immunitet. Og nu er der 2-3 tricks nok til 1 terning, og hele kulde forsvinder på sporet. dag. Det samme giver jeg min mand, når han begynder at blive syg.

En nær ven af ​​SDA-hærdet eksem, og hendes ven - brystkræft. Deres ven fra en anden by er blokering af lungekræft.

Jeg bor i udlandet, jeg bragte ASD her (og det er Sydafrika!), Gav en ven, hendes datter lider af psoriasis, hjalp også meget. Nu skal hun behandle ASD pancreatitis.
Lav sløjfe til dig fra os alle!

Jeg er 50 år gammel. ASD-2 Jeg accepterer Siden 2004 er der ikke observeret nogen bivirkninger, stoffet er virkelig unikt. Jeg bruger hele tiden dette lægemiddel og personligt kontrolleret for mig selv i behandlingen af ​​sådanne sygdomme som PROFESSIONER, NECROSIS - ER BEHANDLET I 2,5 MÅNEDER, da dette stof ikke kun dræber mikrober, men også genopretter døde celler.

Kemi terapi dræber hele livet, og når du har udpeget det, betyder det at du skal gå, men når du kommer hjem, skal du straks begynde at drikke SDA. Doseringen er angivet i afsnittet om, hvordan man skal behandles med dette lægemiddel, jeg tog personligt i gang 1 dag 1 dråbe 4 gange om dagen. 2 dage 2 dråber 4 gange om dagen og. td op til 50 dråber og kun den samme ryg kun for at falde til 1 dråbe. På dag 10, det vil sige på 10 dråber, kan noget i kroppen blive syg,

Jeg havde nyrer i tre dage, men vigtigst af alt, vær ikke foruroliget og stop ikke med at tage det - alt bliver genoprettet til sin plads.

Og lige så snart du begynder at tage stoffet, kan døsighed begynde, og din appetit vil stige, du er heller ikke bange, det er din krop, der begynder at genoprette. Over tid vil din appetit falde, og din søvn vil normalisere, du behøver ikke bekymre dig.

Virkelig hjælper med prostatitis, jeg drikker det indeni og giver en injektion uden en nål i endetarmen, efter at have lavet en enema (vegetabilsk olie og AST: 30% AST / 70% olie - smerte i 5 minutter er forfærdeligt! Men så går det væk). Tro ikke på det, men fra det kroniske stadium flyttede jeg til den første. Super og kun.

Min bedstemor led blod og brystkræft. Det blev behandlet af ASD-2 og ASD-3 fraktionen. Jeg var så lille til at forstå, hvad der skete og nøgternt vurdere min bedstemors stilling. Men jeg vil aldrig glemme duften af ​​dette stof.

Livet har skubbet mig sammen med ham for anden gang allerede i 1996. Den tidligere mand blev afladet til at dø med lungtubberkulose på grund af kemisk leverskade. Ultralyd billeder talte om cirrose. Lægerne gav min mand et liv på 4-6 måneder, i bedste fald.

Det var nødvendigt at gennemføre grundigt for traditionel medicin, urinoterapi, og før jeg måtte grave i medicinske lærebøger.

Lærebøger var 50'erne, og her snuble jeg over dem på stoffet ASD! Jeg har håb! Dette stof var i vores svinekompleks.

Og de begyndte at behandle. Rengøring af kroppen med urin, at tage fraktionen gav et vidunderligt resultat, at hele karret. Dispensary var i chok! Ved den behandlende læge fløj brillerne bogstaveligt talt op på deres panden, da han efter 5 måneder så sin patient ruddy, smuk og LIVE!

Jeg blev tortureret lang og hårdt, og mange var enige om rigtigheden af ​​behandlingen.

Ultralyd i leveren er en normal tilstand, der var ingen hulrum i lungerne, ifølge resultaterne af billederne blev analyserne afsluttet - sund.

KILDE: Tatiana Chernetska

Resultaterne.

  1. Vi lærte at tage ASD 2 til kræftbehandling på anbefalingerne fra forfatteren af ​​stoffet ASD 2 Dorogov Alexey Vlasovich.
  2. Vi lærte, at forskningsarbejdet om forberedelsen af ​​ASD fortsætter, og akademiker Gurov A.Ye. gjorde et stort bidrag.
  3. Vi fik kendskab til vurderinger om forberedelsen af ​​ASD hos nogle tidligere syge mennesker.
  4. Baseret på anmeldelserne kan det forstås, at mange mennesker ved ASD, selvom dette stof er tavs, og at med udholdenhed, selv udholdenhed, kræft og andre alvorligste sygdomme kan helbredes ved hjælp af SDA-lægemidlet.

På dette siger jeg farvel, venner! Næste gang jeg vil tale om metoderne til traditionelle healere, vinder kræft.

Fortsættes.

http://putikzdorovju.ru/kak-prinimat-asd-2-cheloveku-otzyivyi/

Asd fraktion 2 ansøgning i onkologi fase 4 anmeldelser

Der er legender om dette præparat. Officielt er ASD fraktion 2 kun tilladt i veterinærmedicin. Men der er rapporter om, at dette lægemiddel hærder mennesker og kræft.

Ifølge legenden hjalp ASD fraktion 2 med at helbrede Berias mor. Men du skal forstå, at pålideligheden af ​​sådanne meddelelser er meget svært at bevise.

Derfor tager du ansvaret for dit helbred (og dit liv) kun på dig selv, når du beslutter dig for behandling ved hjælp af en licens fra Sundhedsministeriet.

ASD fraktion 2 mod kræft

Der er legender om dette præparat. Officiel godkendelse af ASD fraktion 2 modtaget kun i veterinærmedicin. Men verden er fyldt med nyheder om effektiviteten af ​​dette lægemiddel til behandling af kræft og mennesker. Ifølge en af ​​legenderne, hvis ægthed ikke understøttes af noget, blev fraktion 2 helbredt af Berias mor ved hjælp af ASD.

Når du træffer en beslutning om helbredelse ved hjælp af hvilke der ikke udstedes en licens fra Sundhedsministeriet, tager du kun ansvar for dit liv på dig selv, medmindre du selvfølgelig er Beria.

Interessen for anti-kræftsystemet i fraktion 2 mod kræft er for nylig steget, hovedsageligt på grund af spredningen af ​​dette emne i pressen.

Det hævdes, at ASD i høj grad forbedrer immuniteten, det er en værdifuld ejendom i kampen mod kræft.

Kræftbehandling

Selve lægemidlet blev udviklet i 1947 i laboratoriet for Allieringsinstitutet for Eksperimentel Veterinærmedicin (VIEV), hvor frøens væv underkastet termisk sublimering med flydende kondensation blev anvendt som råmateriale. I denne form erstatter sublimeringen af ​​fedtstoffer, proteiner, kulhydrater, nukleinsyrer - nedbrydning til dannelsen af ​​komponenter med lav molekylvægt.

Det resulterende præparat havde antiseptiske, stimulerende, sårhelende virkninger. Han blev døbt af ASD (Dorogovs antiseptiske stimulator).

Derefter blev frøerne erstattet af kød- og benmel, men dets egenskaber forværredes ikke som følge heraf, da effekten af ​​høje temperaturer eliminerer information om typen af ​​organisme, der er et råmateriale.

Fremstilling af anti-cancer lægemidler til kræftbehandling

Under moderne forhold fremstilles ASD-væsker ved hjælp af speciel teknologi fra væv fra langlivede dyr. ASD fraktion 2, er en tefarvet væske med en meget specifik lugt. Den bruges både eksternt og internt.

Forskere mener, at ASD-fraktionen 2 mod kræft har en udpræget antibakteriel virkning, mens det er et kraftigt adaptogen, det vil sige, at det let passerer gennem vævsbarrierer, da dets struktur ligner den hos en levende celle og ikke afvises af den. Derfor er der ingen bivirkninger, der er ingen negativ indvirkning på fosteret i livmoderen. ASD understøtter ikke kun det perifere nervesystems koordinerende rolle, men giver også den nødvendige hormonelle baggrund. Det deltager i alle metaboliske processer, manifesterer sig i form af en modulator af kroppens immunsystem. Restaurering af det normale forhold mellem celler, der regulerer de forskellige processer, der er nødvendige for kroppen, sikrer, at alle organer og systemer fungerer normalt. ASD virker ikke en bestemt mikrobe, men på hele menneskekroppen, som på grund af selve lægemidlets handling ødelægger denne mikrobe, beriget med de modtagne kræfter og materiale.

mangler

Ulempen ved det, for nogen, måske og bestemmelse - en stærk kvalme.

Afhængighed af stoffet er ikke registreret.

Ved behandling af ASD er det nødvendigt at tage en stor mængde væske (2-3 liter om dagen) - for at fjerne toksiner og slagger fra kroppen. Særlige kostvaner til lægemiddelbehandling er ikke påkrævet, overdosis er heller ikke forfærdeligt.

"For" behandling af lungekræft, mave

Perfekt behandles med ASD fraktion 2, precancerøse former af sygdommen. Samtidig anvendes den generelle dosering og ordningen, kompresser sættes på eksterne tumorer.

Patientens alder, tumorens placering og arten af ​​kræftlæsionerne er af største betydning i behandlingen af ​​kræft. ASD F-2 stopper snarere sygdomsforløbet og lindrer smerter. I de avancerede stadier af kræft anvendes ikke en total dosering, men op til fem milliliter ASD pr. Hundrede milliliter vand to gange om dagen. Alle disse handlinger er kun ved godkendelse og under tilsyn af en læge.

Intensiv kræftbehandling

En intensiv metode til behandling af kræft ved brug af ASD udføres i henhold til en progressiv ordning (fire gange om dagen), hvor doserne af medicinen, der tages, gradvist øges.

Tag på 800, 1200, 1600, 2000 timer dagligt. Doserne vokser hver femte dag. De første fem dage - fem dråber, den anden - ti, den tredje - tyve osv., Indtil du når en dosis på halvtreds dråber. Derefter skal du tage halvtreds dråber til genopretning.

Sparende kræftbehandling ved hjælp af ASD

På den første dag (for eksempel mandag) om morgenen i 30 minutter. Før måltider sættes 30-40 ml sovende te i en kop og tre dråber ASD F-2 drypper.

Tirsdag - fem dråber, onsdag - syv, torsdag - ni, fredag ​​- elleve, lørdag - tretten søndag er en hviledag og analyse af dine følelser.

Den anden, tredje og fjerde er også afsat til at tage stoffet på samme måde. Så en uges pause. Efter pause starter indtagelsen af ​​ASD igen på samme måde, men det starter ikke med tre, men med fem dråber af ASD, der tilføjes to dråber dagligt. Han bliver behandlet i en måned (fire uger), så igen en uges lang hvile og hele kurset gentages.

Sørg for at overvåge sundhed, enhver forringelse af sundheden - et signal om at stoppe med at bruge stoffet.

http://nmedicine.net/asd-frakciya-2-protiv-raka/ - Et venligt websted for os der er en anden artikel Jeg håber at disse oplysninger vil hjælpe nogen!

Indsendt af: mk727 den 08/30/2009

# 1 Fraktion ASD-2

Registreringsdato:
30.08.2009

Hvem tog dette stof, del venligst erfaringen med optagelse. Dosering, bivirkninger, indtagelse af ASD. Tak på forhånd.

# 2 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
30.08.2009

Standard dosering: Fortynd 15-30 dråber ASD-2 i 50-100 ml koldt kogt vand eller te. Drik på tom mave 20-40 minutter før måltider 2 gange om dagen.

Behandlingen af ​​5 dage at drikke, 3 dage pause, 5 dage at drikke, 3 dage pause. Og igen, 5 dage at drikke og en måned pause. Og igen, og så videre indtil fuldstændig kur. Men under modtagelse for at overvåge trivsel. Og drik masser af væsker. Jeg må sige, at det er ulækkert, og duften er værre.

Jeg tog ASD-2 fra fibroids, også doused. Der var en fibroid, nu er det ikke.

# 3 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
15.10.2009

Jeg har hørt mange gode ting om ASD-2, men jeg ved virkelig ikke folk, der ville blive helbredt! Kun barske fakta, taler til læger, de er imod selvbehandling! De siger, at du kan bruge SDA, men kun hvis dette er den sidste chance, fordi reaktionen kan være anderledes! Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre!

# 4 Re: Fraktion ASD-2

Registreringsdato:
02.11.2009

Hjælp mig venligst i dette spørgsmål - hvordan man tæller dråber af SDA? Brug en sprøjte eller pipette?

Hvis stoffet er flygtigt, da da prokapyvanii mistede sine egenskaber?

# 5 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
07.11.2009

ASD-2 er bedre at ringe med en sprøjte, 1 kube = 30 dråber. Ved kontakt med luft forsvinder nogle af egenskaberne.

Jeg accepterer ASD-2 i et halvt år (5 dages indtagelse, 3 dage - pause), der var ingen bivirkninger, forbedringer er mærkbare.

# 6 Re: Fraktion ASD-2

Registreringsdato:
2010/01/17

Velkommen! Siden februar 2009 blev min mor diagnostiseret med brystkræft (T4H2M2 1U St. 2 celler.) Hun havde en klump i sit venstre bryst med en valnød, hun blev punkteret 7 gange, analysen viser fedtceller, hun havde allerede passeret 70 stråling terapier og 4 chokdoser af kemoterapi, i det øjeblik tilstanden forværres, brystet bliver sortet, dannede blærer, den aksillære region og underskæringen blev trukket sammen, venstre arm svulmede som en ballon - ascites, en lille tumor opstod på kravebenet - det var blødt og nu hårdt og passerer til nakken. Læger nægter at udføre operationen, de siger, at de ikke ved hvad det er, de behandler kun om kræft, for om den første gang de støder på denne type kræft i deres praksis. Intet hjælper, og hun har allerede en ny klump i hendes højre bryst, hun har allerede fået 22 bjælker på hendes højre bryst. Nu, efter at have læst HLS, begyndte mor at drikke med chokdoser af ASD-2, mens hun føler forbedringer på hendes højre bryst. Hvem kan fortælle, om der er håb om en fuldstændig opsving i denne situation?

# 7 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
2010/01/17

Velkommen! Er der nogen der ved, om det er muligt at tage kosttilskud fra Vision sammen med ASD-2 til brystkræft i 4 faser? Hvem ved, svar venligst.

# 8 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
13.03.2010

ASD-2 fraktionen helbrede alvorlig kløe overalt med ridser på blod. Der er ikke etableret nogen diagnose. Jeg tog mundtligt om morgenen på en tom mave 30 minutter før måltider 1 gang om dagen, 1 ml. i vand 20-30 ml. og fast med honning. Drikke 1,5 måneder efter ordningen 5 dage drak, 1 dag pause.

# 9 Re: Fraktion ASD-2

Registreringsdato:
11.04.2010

Velkommen! Hjælp venligst, hvem kan! Min bedstemor er 81 år gammel, har lider af æggestokkene i mere end 7 år, mens hun stadig har ascites, folk kalder også dropsy... Min mor og jeg har støttet hende på mange måder gennem alle disse år, vi drak forskellige tinkturer, bestilte urter fra kysten. I omkring et år bruger vi ikke midler, men i de sidste 3 dage har mormoren følt sig værre. Hvis nogen af ​​jer havde en lignende situation, bedes du oplyse hvilke opskrifter af tinkturer eller noget andet, for eksempel Shevchenko's metode kan hjælpe nogen eller hvad... Og om ASD-2 fraktionen kan hjælpe med en sådan sygdom. Tak på forhånd!

# 10 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
16.04.2010

God eftermiddag for to dage siden blev min mor diagnostiseret med en svulst i hovedet i bukspyttkjertel med metastaser til leveren... Jeg er selv fra den officielle medicinske verden (jeg har den højeste medicinske), og hun er allerede magtesløs. Hjælp råd, jeg fortalte min mor alt og hun er klar til at kæmpe for sit liv på nogen måde... Jeg ville være meget taknemmelig for rådene.

# 11 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
29.07.2010

ASD-2 fraktion hærdet kronisk bronkitis og precancerøse mavesår

# 12 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
29.07.2010

Hærdede precancerøse mavesår

# 13 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
28.11.2010

Måske ikke helt emnet. Jeg havde været syg i en og en halv måned, og nu gør min tommelfinger på højrebenet stadig ondt. Muligvis negleblæsning, selvom jeg stadig dampede og skæbte neglen, ramte det højre hjørne af min finger stadig. Desværre kunne jeg ikke sætte banken på det, men det ville have været længe gået. Hvad jeg bare ikke vedhæftede fingeren! Og tjære og aloe og Kalanchoe og forskellige andre salver og lægemidler. Jeg besluttede at prøve ASD. Jeg købte en boble med ASD-2. Før jeg søgte informationen lidt på internettet, fandt jeg ud af, at den kan bruges eksternt. Våd bomuldsuld, lavet et bandage. Det var meget stramt, selv træk, men efter en halv time døde alting og jeg forlod det til morgenen. Om morgenen syntes der at være en forbedring. Jeg satte igen på natten. Som følge heraf opstod der en naturlig forbrænding i mit sted - en blister, og så kom huden væk. Det viser sig - det er næsten rent alkali, pH = 9. Derfor er det så brændende. Skal blandes med smør. I dag vil jeg fortsætte eksperimentet og anvende salven, ikke den rene SDA.

Jeg vil give links på internettet, hvor der er information om ASD og endda modtagelsesordningen, i dag kiggede jeg og fandt hvad jeg fandt:

# 14 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
15.12.2010

Hjælp venligst! Min svigerinde blev diagnosticeret med kræft i bugspytkirtlen, levermetastaser og rygsøjlen. Nu har hun højt bilirubin - 189. Hun tager kun symptomatisk behandling for at reducere bilirubin - phenobarbital, wobenzym, essentielt, Kars. Måske kan man vide, hvordan man reducerer bilirubin, for at fortsætte behandlingen yderligere.

# 15 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
29.12.2010

Jeg læste i bulletinen, at manden blev afladet hjem for at dø, og han begyndte at drikke SDA'en, OG I 3 ÅR, FUNKTIONSREGLER VEDRØRET. Da jeg drak, var den ikke skrevet. Men stadig gik hun til hospitalet, gennemgik en operation, 6 kemikalier, når den sidste kemi er forbi, vil jeg begynde at drikke igen for at forebygge.

# 16 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
29.12.2010

om leveren - jeg brygger 1 tsk hørfrø hver morgen, jeg drikker et afkok af havre. En af mine venner sagde, at hendes mor helbrede leveren som sådan: hæld frisk hestgødning med vand, insisterer og drikker. Hun kender ikke proportionerne, men leveren har helbredt fuldstændigt. Det er det eneste menneskelige organ, der kan genvinde helt.

# 17 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
14.01.2011

Kan jeg bruge ASD2 med Veleska tinktur med hjerne tumor? Tinktur på vand.

# 18 Re: Fraktion ASD-2

Registreringsdato:
2011/01/22

Det er nødvendigt at vide helt sikkert, om det er en tumor eller en callus for revner i kraniet, og hvis sidstnævnte så... er det let at opløse det med spritonresistente planter af alokaziya!

# 19 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
14.01.2011

Dette er en hjerne stamceller tumor.

# 20 Re: ASD-2 fraktion

Registreringsdato:
25.01.2011

Prøv at kontakte]]> her]]>, på denne side fik mange svar på deres spørgsmål.

Emne læst:

For at oprette meddelelser skal du logge ind

Problemet med kræft er i øjeblikket en prioritet. Dødelighed fra denne sygdom er på andenpladsen efter hjerte-kar-sygdomme. Mange institutter og forskere er involveret i søgen efter stoffer for at slippe af med denne forfærdelige sygdom. Dette medfører visse fordele: Antallet af afdøde reduceres betydeligt hvert år: Risikofaktorer identificeres, forebyggende undersøgelser af befolkningen gennemføres. Der blev dog ikke fundet nogen panacea for denne sygdom. Men en glemt glemte gammel hjælper stadig i nogle tilfælde. Blandt de effektive metoder til at håndtere den ondartede skade på væv og organer i kroppen bruger mange læger et antidopingsystem (fraktion 2). Anvendelse i onkologi og andre alvorlige sygdomme viser en god terapeutisk effekt.

Hvad er ASD?

ASD er et antiseptisk stimulerende middel - et lægemiddel, der blev opfundet af A.V. Dorogovym i årene 1947-48 i laboratoriet for veterinær kemisk beskyttelse. En forsker studerede effekten af ​​sorbenter i kroppen i tilfælde af forgiftning. Han fandt ud af, at stofferne fanget af brændende dyrevæv, især frøer, har nogle interessante nye egenskaber. Efter mange forsøg og godkendelser begyndte lægemidlet at blive aktivt anvendt til patienter med ikke-helbredende sår, trophic ulcer, kroniske inflammatoriske sygdomme, osteomyelitis og tuberkulose.

Opfindelsens historie

ASD-2 fraktionen i behandling af kræft har etableret sig som et panacea for denne alvorlige sygdom: mange mennesker overvandt den onkologiske proces, især Berias mor, der havde livmodercancer med metastaser i lunger og lever. Derefter fulgte af ukendte årsager forfølgelsen af ​​forskeren og den mystiske død. Dette skyldtes, at opfindelsen ikke tilhørte lægen, men til den almindelige dyrlæge, der uddannede professorer i medicin. Udviklingen er ikke stoppet, de fortsætter på nuværende tidspunkt. Patenteret ASD-3 fraktion til ekstern brug af patienter med forskellige hudlæsioner. ASD (fraktion 2) mod kræft er endnu ikke massivt brugt, men den har fået anerkendelse af dyrlæger, det er tilladt og meget anvendt til behandling af dyr.

Hovedfunktionen er at have en positiv effekt på immunsystemet og normalisere alle processer på mobilniveau, hvilket ikke kun påvirker de enkelte mikroorganismer og væv, men også hele organismen som helhed. Hovedårsagen til forskellige sygdomme er en stressende tilstand. Imidlertid er de menneskelige legemes beskyttende og genopbyggende kræfter ikke fuldt ud anvendt i smertefulde forhold. Derfor er hovedformålet med SDA at vække disse genopretningskræfter og for at overvinde sygdommen alene.

Handling ASD (fraktion 2)

Antiseptisk stimulator Dorogova - sådan står ASD-2. Anvendelsen til mennesker forklares af de positive virkninger af en biogen stimulator. For det første er det et udpeget adaptogen, det vil sige et lægemiddel, der øger modstanden af ​​kropsvæv til forskellige bivirkninger, især for stressfaktorer. Med en lignende struktur med levende celler trænger stoffet let ind i hver celle i forskellige væv og forårsager ikke en afvisningsreaktion. Det har ingen bivirkning og påvirker ikke fostret, selvom det let trænger ind i blod-hjernebarrieren. Når de påføres, genoprettes hormoner, og funktioner i det perifere nervesystem aktiveres.

Hertil kommer, at SDA påvirker metabolismen, har immunomodulerende egenskaber. Hvis dette lægemiddel bruges i lang tid, genoprettes forbindelserne mellem cellerne i organer og væv, og det præcise og rytmiske arbejde i forskellige organer og systemer sikres. Og så kæmper kroppen selv med forskellige patologiske processer og genopretter sine funktioner. I referencebøgerne om traditionel medicin og på internettet kan man finde en hel del artikler om emnet "Drug ASD-2, ansøgning om mennesker". Instruktioner til brug vil hjælpe med korrekt valg af den ønskede dosis og anvendelsesmåde.

Fordelene og ulemperne ved lægemidlet

Drug ASD (fraktion 2) er fuldstændig harmløs og giftfri. Lægemidlet tolereres godt. Det skal tages temmelig lang tid, symptomer på ophobning og forgiftning forekommer ikke. Traditionel medicin anbefaler at kombinere brugen af ​​ASD (fraktion 2) ved brug af potente tinkturer: hæmslok, celandine, aconit.

En af de største ulemper ved lægemidlet er en stærk ubehagelig lugt. Der var forsøg på at fjerne denne ejendom, men så tabte alle de nyttige egenskaber ved ASD-2. Ansøgning til mennesker, der lider af kræft, hjælper dog med at forlænge menneskeliv. Derfor spiller lugten i disse tilfælde ikke en vigtig rolle.

Dyrebehandling

Lægemidlet sælges i veterinærapoteker og har stor efterspørgsel efter behandling og forebyggelse af sygdomme hos alle dyr. Gode ​​resultater blev rapporteret i behandlingen af ​​sygdomme i åndedrætsorganerne, fordøjelsessystemet, urinorganerne og huden samt genvinding af svækkede dyr med lægemidlet ASD (fraktion 2). Anvendelse i onkologi hos dyr (og vores kæledyr lider også af disse sygdomme) viser fremragende resultater. Anmeldelser af dyrlæger om dette stof rapporterede en forbedring af dyrs generelle tilstand med ondartede processer.

Cancer Terapi

Der er mange tilfælde af helbredelse af sygdomsfraktionen af ​​ASD. Kræftbehandling (onkologi) med dette lægemiddel er ekstremt effektiv. Dorogovs antiseptisk stimulerende middel har fået udbredt anvendelse i behandlingen af:

• kræftprocesser i forskellige organer

• leukæmi og lymfogranulomatose

• Fibrromer eller adenomer af brystkirtlerne, prostata

• polypose i mave og tarm

• cystiske formationer af nyrerne, leveren.

I disse sygdomme, såvel som i smitsomme sygdomme, bruger patienterne en ASD (fraktion 2). Ansøgning i onkologi er ikke den eneste indikation. Lægemidlet hjalp godt i efterkrigstiden for behandling af tuberkulose, seksuelt overførte sygdomme: trichomoniasis, chlamydia.

ASD-2: brug til mennesker

Instruktionen indeholder andre indikationer for brug af lægemidlet af mennesker:

• alvorlig lungebetændelse, pleuris

• fedme og mange andre

Dette er ikke en komplet liste over alle de sygdomme, som stoffet kæmper for.

Hvordan man bruger stoffet?

For at anvende dette lægemiddel har mange forskere udviklet deres egne tips og hemmeligheder. ASD, fraktion 2 (onkologi, forskellige infektionssygdomme, immunsystemets sygdomme forringes under påvirkning af lægemidlet) vil være effektiv, hvis du tager medicinen korrekt, fordi det virker i minimale doser. Kun korrekt modtagelse og overholdelse af vilkår vil føre til behandling.

Aktiviteten af ​​lægemidlet reduceres ved kontakt med luft, så efter at du har rystet hætteglasset, skal du hurtigt tage medicinen med en sprøjte uden at åbne hætteglasset. Dette kan gøres ved at punktere gummiproppen og indtaste den krævede mængde. Lægemidlet bør fortyndes i køligt kogt vand.

Som allerede nævnt har ASD (fraktion 2) en ubehagelig lugt, så du skal kunne drikke den. For dette er det nødvendigt at tage et dybt åndedrag, ånde ud stærkt, og hold pusten hurtigt og drik opløsningen. Du kan lukke dine øjne. Når medicinen er fuld, skal du tage et par vejrtrækninger gennem næse og udånding gennem munden. ASD (fraktion 2) i et ventileret rum eller endda på gaden er lettere at drikke.

Vi studerede de normer og doser, hvorved det bedste resultat af anvendelse af lægemidlet ASD (fraktion 2) blev opnået. Onkologi behandles, hvis du drikker opløsningen om morgenen 30-40 minutter før måltider og om aftenen 2-3 timer efter aftensmaden. Korrekt optagelse og overholdelse af fristerne vil føre til en kur.

Antag, at ASD-2 tykker blodet. Derfor er det nødvendigt at drikke sure safter dagligt, spise citron eller tage en halv pille af Aspirin eller Cardiomagnyl. Tilhængere af lægemidlet ASD (fraktion 2) rådes til at drikke rigeligt med væsker - op til 2 liter om dagen - for at fjerne forskellige giftige og skadelige stoffer fra kroppen.

Cancer Behandlinger

Udviklede metoder og doser af lægemidlet ASD (fraktion 2). Ansøgning i onkologi giver et intensivt kursus med en stigning i lægemidlets volumen. Påfør 4 gange om dagen hver 4. time: de første 5 dage - 5 dråber, den anden 5 dage - 10, de tredje 5 dage - 15, og så tilsæt 5 dråber, indtil der nås en dosis på 50 dråber. Tag derefter 50 dråber indtil fuldstændig genopretning.

For et forsigtigt indtag tilsættes 30 dråber vand til 30-40 ml vand eller kold te på den første dag, 5 dråber på den anden dag, 7 på den tredje, 9 den fjerde, 11 den femte, 13 på den femte og en pause den syvende.

I den anden, tredje og fjerde uge for at tage det samme, i samme dosering. Så - en uges pause. Næste kursus at starte med fem dråber, gradvist tilføje 2 dråber dagligt, som i den første uge. Har også brug for en pause efter en måned med optagelse.

Hvis du tager stoffet, bør det ikke få dig til at føle dig værre. Hvis dette sker, skal du stoppe med at bruge det.

http://help-prostata.ru/asd-frakciya-2-primenenie-pri-onkologii-4-stadii-otzyvy/

Emne: Hvad er SDA fraktionen 2?

Abonner på dette emne?
Tema muligheder
Søg efter emne

Et stort antal moderne lægemidler har bivirkninger, som giver betydelige sundhedsskader. I en sådan situation er der et stort behov for alternative behandlinger uden negative konsekvenser. Hvis du i dag ser på arsenalen af ​​officielle medicinske præparater, så er der blandt dem ingen universale retsmidler, der helbreder og beskytter hele kroppen mod sygdomme.
Men det viser sig, at et sådant lægemiddel eksisterer, det blev oprettet af øverste ledelse. Under anden verdenskrig var vores lands regering bekymret over den mulige brug af atom eller andre destruktive våben. Katastrofale konsekvenser blev ikke udelukket. Derfor blev de bedste laboratorier i den kritiske periode for vores folk blevet hemmelig regeringsorden: - At skabe et effektivt lægemiddel, der kan beskytte mod stråling og giftige stoffer.
I 1946 blev stoffet allerede oprettet. Ifølge Stalin's retning blev forskningen i medicin udført, og i 1952 opstod et lægemiddel for alle sygdomme - ASD-fraktionen 1. Lægemidlet frembragte ikke nogen bivirkninger, det var perfekt kombineret med andre lægemidler. Doktørens skaber, Dorogov, Alexey Vlasovich, fik mulighed for at engagere sig mere i aktiviteter - de byggede et laboratorie til vævsbehandling.


Men så skete der mærkelige ting. Alle forsøg på at få tilladelse til officiel brug af stoffet blev afvist, Dorogov blev fyret fra sit arbejde, og laboratoriet blev lukket. Efterfølgende forsøgte Alexey Vlasovich at opnå legaliseringen af ​​ASD. Og nu, efter den næste polstring af tærsklerne i højhovedets kontorer, den 8. oktober 1957 døde Alexei Vlasovich under mystiske omstændigheder, angiveligt fra kulilteforgiftning.
Siden da blev stoffet ikke tilladt i officiel medicin, men de mest værdifulde udviklinger, der blev foretaget tidligere, gik tabt, og der blev ikke foretaget yderligere undersøgelser af SDA, men stoffet blev tilladt til brug i veterinærmedicin. Til dato anvendes to fraktioner af lægemidlet i veterinærpraksis: ASD-2 og ASD-3.
Hvordan får de det mirakuløse lægemiddel ASD? Det antages, at Dorogov brugte metoderne for middelalderenes alkymister til at skabe stoffet ved hjælp af moderne videnskabs evner. Fremstillingen fremstilles ved fremgangsmåden til høj temperatur sublimering fra dyrevæv. Organiske stoffer er opdelt i lavmolekylære komponenter, som er ens i struktur til metaboliske produkter af cellulær metabolisme. Jeg konkluderer, at ved høje temperaturer med dyb nedbrydning af proteinkonstruktioner slettes de energiinformative links af dyret, hvis væv præparatet fremstilles til. Dette er en meget vigtig transformation. Lægemidlet, som følge af sådanne ændringer, besidder ikke specifikke og individuelle specificiteter, bliver ikke underkastet behandling af kroppens enzymer og absorberes fuldstændigt i den form, hvori den kommer ind uden at forårsage bivirkninger, der er skadelige for mennesker.
ASD fraktion 2 bruges til indendørs og udendørs brug, og fraktion 3 er udelukkende til udendørs brug. Bekræftelse blandt befolkningen i ASD-2 begyndte i 50'erne, da strålende resultater blev opnået fra kvinder under vaginal douching. Effektivt behandlet: erosion, fibroma, fibromer, livmoderkræft og livmoderhalscancer, ødelagt Trichomonas og chlamydia. ASD-2 hjalp personer med behandling:
psoriasis, tuberkulose, arthritis, arthrose, multipel sklerose, hjerteanfald, slagtilfælde, nyre og gastrointestinale sygdomme, prostatitis, impotens og mange andre sygdomme.
Lidt om ASD-3. Det er en tyk mørk væske, der er effektiv til behandling af forskellige hudsygdomme, herunder: eksem, dermatitis, trofiske sår og acne mv.
Brugen af ​​ASD-2 har sine egne egenskaber. For det første er det nødvendigt at forhindre kontakt med stoffet med luft så meget som muligt. Hvis dette ikke er gjort, falder dets aktivitet i hætteglasset hurtigt. Derfor er nålen fra sprøjten, når den anvendes først, indsat i hætteglasset og fjernes ikke længere. I fremtiden indsættes en sprøjte gentagne gange i denne nål for at opnå den nødvendige mængde af lægemidlet. Selve flasken, jeg hermetisk indpakket i en plastikpose og sat på et mørkt sted. Der er ganske få regimer af stoffet inde. Men først skal vi kontrollere tolerancen af ​​stoffet, fordi hvis menneskekroppen er stærkt slagget, så er en forværring af tilstanden mulig på grund af aktiv frigivelse af toksiner. Derfor er det for første gang nok at røre et par dråber af lægemidlet i 100 ml vand. Hvis stoffet tolereres godt, kan du tage 30 dråber ASD-2 i et trin, hvilket svarer til en kube (ml) i sprøjtens opdelinger. Der er en modtagelsesordning, hvor det er nødvendigt at starte med en dråbe fortyndet i vand, tilføje en mere hver dag, stige til 40 dråber og derefter falde igen til en. Hele behandlingsforløbet tager 80 dage. Men inden du vælger et behandlingsregime, er det nødvendigt at tage hensyn til menneskers sundhedstilstand. For hvis der er en alvorlig sygdom, er det bedre at konsultere en erfaren specialist, så der ikke er negative konsekvenser og skuffelser på grund af manglen på det forventede resultat.


Fra personlig erfaring. Jeg kender ASD i lang tid, men indtil for nylig tog jeg det ikke selv. Ubehagelig lugt af stoffet stoppede. I slutningen af ​​firserne og begyndelsen af ​​1990'erne var stoffet meget billigt, blot pennier, mens der næsten ikke var noget frit salg. Da jeg købte produkter til behandling af dyr i zoovetsnab, glemte jeg ikke at genopbygge ASD's forsyninger med flere kasser. Og jeg tog det først og fremmest for folk, der vendte mig til stoffet. Jeg tjente ikke penge på det, jeg gav det væk gratis, den lave pris på stoffet under økonomiens vilkår gjorde det muligt. Til gengæld modtog han tak fra folk, der bemærkede sin effektivitet. Så jeg har ikke længe været opmærksom på ASD og besluttede kun for nylig at tjekke det på mig selv. Nu på en krone lægemiddel gøre en rentabel forretning. I Vetapteks ASD-2 fra Armavir biofactory sælger de for mindre end 200 rubler per 100 ml flaske, og i den såkaldte Health Shop sælges stoffet i Moskva-regionen til en pris af 315 rubler pr. 50 ml flaske. Og dette værktøj er lavet af kød- og benmel! Hvilke former for råvarer kød- og benmel er fremstillet ud af, popularisterne af ASD er tavse. Men jeg vil afsløre hemmeligheden for forumbrugerne. Selvfølgelig er disse ikke de frøers små kroppe, hvorfra han oprindeligt lavede vejdækslet. Typisk er produktionen af ​​kød- og benmelet de dødes lik fra forskellige dyresygdomme. Men det er ikke en grund til at nægte stoffet, da jeg allerede har bemærket, at høj temperaturbehandling neutraliserer alle negative.
Omgivet af influenzapatienter klarte vi ikke at blive syge, og da halsen fik øm efter en tid, var det nok at skylle det med en sådan løsning kun 2 gange med ASD-2 i 1 (30 dråber) kuber pr. 100 ml kogt vand. Jeg kan også bekræfte, at bivirkningen er effektiv i cervikal erosion hos kvinder.
Om SDA kan du stadig fortælle meget, men jeg synes, det er nok at læse, hvad der er blevet sagt. Det er værd at være opmærksom på. Selv Vysotsky i behandlingen af ​​lægemidlet sagde, at værktøjet er ildelugtende, men kraftigt. Måske vil ASD for nogen være et rednings halm.

Et stort antal moderne lægemidler har bivirkninger, som giver betydelige sundhedsskader. I en sådan situation er der et stort behov for alternative behandlinger uden negative konsekvenser. Hvis du i dag ser på arsenalen af ​​officielle medicinske præparater, så er der blandt dem ingen universale retsmidler, der helbreder og beskytter hele kroppen mod sygdomme.
Men det viser sig, at et sådant lægemiddel eksisterer, det blev oprettet af øverste ledelse. Under anden verdenskrig var vores lands regering bekymret over den mulige brug af atom eller andre destruktive våben. Katastrofale konsekvenser blev ikke udelukket. Derfor blev de bedste laboratorier i den kritiske periode for vores folk blevet hemmelig regeringsorden: - At skabe et effektivt lægemiddel, der kan beskytte mod stråling og giftige stoffer.
I 1946 blev stoffet allerede oprettet. Ifølge Stalin's retning blev forskningen i medicin udført, og i 1952 opstod et lægemiddel for alle sygdomme - ASD-fraktionen 1. Lægemidlet frembragte ikke nogen bivirkninger, det var perfekt kombineret med andre lægemidler. Doktørens skaber, Dorogov, Alexey Vlasovich, fik mulighed for at engagere sig mere i aktiviteter - de byggede et laboratorie til vævsbehandling.


Men så skete der mærkelige ting. Alle forsøg på at få tilladelse til officiel brug af stoffet blev afvist, Dorogov blev fyret fra sit arbejde, og laboratoriet blev lukket. Efterfølgende forsøgte Alexey Vlasovich at opnå legaliseringen af ​​ASD. Og nu, efter den næste polstring af tærsklerne i højhovedets kontorer, den 8. oktober 1957 døde Alexei Vlasovich under mystiske omstændigheder, angiveligt fra kulilteforgiftning.
Siden da blev stoffet ikke tilladt i officiel medicin, men de mest værdifulde udviklinger, der blev foretaget tidligere, gik tabt, og der blev ikke foretaget yderligere undersøgelser af SDA, men stoffet blev tilladt til brug i veterinærmedicin. Til dato anvendes to fraktioner af lægemidlet i veterinærpraksis: ASD-2 og ASD-3.
Hvordan får de det mirakuløse lægemiddel ASD? Det antages, at Dorogov brugte metoderne for middelalderenes alkymister til at skabe stoffet ved hjælp af moderne videnskabs evner. Fremstillingen fremstilles ved fremgangsmåden til høj temperatur sublimering fra dyrevæv. Organiske stoffer er opdelt i lavmolekylære komponenter, som er ens i struktur til metaboliske produkter af cellulær metabolisme. Jeg konkluderer, at ved høje temperaturer med dyb nedbrydning af proteinkonstruktioner slettes de energiinformative links af dyret, hvis væv præparatet fremstilles til. Dette er en meget vigtig transformation. Lægemidlet, som følge af sådanne ændringer, besidder ikke specifikke og individuelle specificiteter, bliver ikke underkastet behandling af kroppens enzymer og absorberes fuldstændigt i den form, hvori den kommer ind uden at forårsage bivirkninger, der er skadelige for mennesker.
ASD fraktion 2 bruges til indendørs og udendørs brug, og fraktion 3 er udelukkende til udendørs brug. Bekræftelse blandt befolkningen i ASD-2 begyndte i 50'erne, da strålende resultater blev opnået fra kvinder under vaginal douching. Effektivt behandlet: erosion, fibroma, fibromer, livmoderkræft og livmoderhalscancer, ødelagt Trichomonas og chlamydia. ASD-2 hjalp personer med behandling:
psoriasis, tuberkulose, arthritis, arthrose, multipel sklerose, hjerteanfald, slagtilfælde, nyre og gastrointestinale sygdomme, prostatitis, impotens og mange andre sygdomme.
Lidt om ASD-3. Det er en tyk mørk væske, der er effektiv til behandling af forskellige hudsygdomme, herunder: eksem, dermatitis, trofiske sår og acne mv.
Brugen af ​​ASD-2 har sine egne egenskaber. For det første er det nødvendigt at forhindre kontakt med stoffet med luft så meget som muligt. Hvis dette ikke er gjort, falder dets aktivitet i hætteglasset hurtigt. Derfor er nålen fra sprøjten, når den anvendes først, indsat i hætteglasset og fjernes ikke længere. I fremtiden indsættes en sprøjte gentagne gange i denne nål for at opnå den nødvendige mængde af lægemidlet. Selve flasken, jeg hermetisk indpakket i en plastikpose og sat på et mørkt sted. Der er ganske få regimer af stoffet inde. Men først skal vi kontrollere tolerancen af ​​stoffet, fordi hvis menneskekroppen er stærkt slagget, så er en forværring af tilstanden mulig på grund af aktiv frigivelse af toksiner. Derfor er det for første gang nok at røre et par dråber af lægemidlet i 100 ml vand. Hvis stoffet tolereres godt, kan du tage 30 dråber ASD-2 i et trin, hvilket svarer til en kube (ml) i sprøjtens opdelinger. Der er en modtagelsesordning, hvor det er nødvendigt at starte med en dråbe fortyndet i vand, tilføje en mere hver dag, stige til 40 dråber og derefter falde igen til en. Hele behandlingsforløbet tager 80 dage. Men inden du vælger et behandlingsregime, er det nødvendigt at tage hensyn til menneskers sundhedstilstand. For hvis der er en alvorlig sygdom, er det bedre at konsultere en erfaren specialist, så der ikke er negative konsekvenser og skuffelser på grund af manglen på det forventede resultat.


Fra personlig erfaring. Jeg kender ASD i lang tid, men indtil for nylig tog jeg det ikke selv. Ubehagelig lugt af stoffet stoppede. I slutningen af ​​firserne og begyndelsen af ​​1990'erne var stoffet meget billigt, blot pennier, mens der næsten ikke var noget frit salg. Da jeg købte produkter til behandling af dyr i zoovetsnab, glemte jeg ikke at genopbygge ASD's forsyninger med flere kasser. Og jeg tog det først og fremmest for folk, der vendte mig til stoffet. Jeg tjente ikke penge på det, jeg gav det væk gratis, den lave pris på stoffet under økonomiens vilkår gjorde det muligt. Til gengæld modtog han tak fra folk, der bemærkede sin effektivitet. Så jeg har ikke længe været opmærksom på ASD og besluttede kun for nylig at tjekke det på mig selv. Nu på en krone lægemiddel gøre en rentabel forretning. I Vetapteks ASD-2 fra Armavir biofactory sælger de for mindre end 200 rubler per 100 ml flaske, og i den såkaldte Health Shop sælges stoffet i Moskva-regionen til en pris af 315 rubler pr. 50 ml flaske. Og dette værktøj er lavet af kød- og benmel! Hvilke former for råvarer kød- og benmel er fremstillet ud af, popularisterne af ASD er tavse. Men jeg vil afsløre hemmeligheden for forumbrugerne. Selvfølgelig er disse ikke de frøers små kroppe, hvorfra han oprindeligt lavede vejdækslet. Typisk er produktionen af ​​kød- og benmelet de dødes lik fra forskellige dyresygdomme. Men det er ikke en grund til at nægte stoffet, da jeg allerede har bemærket, at høj temperaturbehandling neutraliserer alle negative.
Omgivet af influenzapatienter klarte vi ikke at blive syge, og da halsen fik øm efter en tid, var det nok at skylle det med en sådan løsning kun 2 gange med ASD-2 i 1 (30 dråber) kuber pr. 100 ml kogt vand. Jeg kan også bekræfte, at bivirkningen er effektiv i cervikal erosion hos kvinder.
Om SDA kan du stadig fortælle meget, men jeg synes, det er nok at læse, hvad der er blevet sagt. Det er værd at være opmærksom på. Selv Vysotsky i behandlingen af ​​lægemidlet sagde, at værktøjet er ildelugtende, men kraftigt. Måske vil ASD for nogen være et rednings halm.
svar

http://forexdengi.com/threads/127438-chto-takoe-asd-fraktsiya-2?thread_type=0&p = 19500832

Læs Mere Om Sarkom

Onkologi er en lumsk og forfærdelig sygdom, der bliver mere og mere almindelig hos mennesker i forskellige kategorier. På trods af betydelige fremskridt inden for kræftforskning kan denne sygdom ikke kaldes fuldstændig helbredes.
Hvorfor vælger mange mennesker kræftbehandling i udlandet?Situationen med behandlingen af ​​onkologiske sygdomme i Rusland forbliver ret kompliceret, især i regionerne. Årsagerne til dette er sådanne problemer med indenlandsk onkologi som manglen på erfarne specialister, manglen på moderne og højkvalitetsmedicin i offentlige institutioner, manglen på moderne udstyr til diagnose og behandling af forskellige typer af maligne tumorer.
Hvad er strålebehandling?Strålebehandling (strålebehandling) er et sæt procedurer relateret til virkningerne af forskellige former for stråling (stråling) på væv i menneskekroppen for at behandle forskellige sygdomme.
Tilmelding: 04/09/2018 Beskeder: 4Interval mellem kemoterapi kurserGod eftermiddag
Min mand har en CLL diagnose. I slutningen af ​​november hoppede leukocytterne to gange og blev 90.